Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sandykaa
csendes tag
Sziasztok!!
Kis segítség kéne..A Nokia 6280as telomon beszart a kamera bevittem szervizbe és 5000-10000között állt volna meg csak a szoftverfrissités de annyit sajnálok rákölteni inkább vennék új telefont. Probálkoztam már házilag megoldani a Nokia Software Update-tel de vmi miatt erre a telora nincs frissités.
Van vmi más program amivel megtudnám csinálni??Ha nem szerintetek költsek rá annyit vagy jobban járok ha veszek előfizetésre egy faxa telot???
De reménykedek ,hogy van még esélye ennek a telonak mert nagyon szeretem.Igaz ,hogy 2éve van nálam (előtte aszem 1éves telo volt amikor megvettem vagyis az körüli) meg kicsit leharcolt álapotban van szal sztem 10ezernél többet nem is kapnék érte :S.
Légyszi írjatok!!!
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Windows 11
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest