Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
Sehogy nem tudok portot nyitni a transmissionnak
Szolgáltatói router mellette egy Asus es Nas-on fut a transmission.
Portok elvileg nyitva. -
Gsx-rr
veterán
Nem tudom jó helyen teszem fel a kérdésem.
Adott egy új AX-es Asus Router és egy új Nas
A Laptop wifin csatlakozik ,stabil max sávszélességet tudja
100Mb/s
Másolás a Nas-ra 5-6 Mb/sSzolgáltatói eszközt nem lehet Bridge módba tenni,Dmz-t állítottam be.
Mit lehet még tenni ,mi lehet a gond?
-
Gsx-rr
veterán
Segitsetek legyszives! Mi lenne a legjobb megoldas?
Szomszedtol megkaptam a Wifi jelszavat! Viszont csak az erkelyen van kozepes jel. A szobaban nincs.
Hogy tudnek wifit varazsolni a legkozelebb levo szobaba? Hosszabitoval barmilyen eszkozt ki tudok rakni az erkelyre.Igen tudom vegyek sajat wifit ,de nem europaban vagyok ,min 18 honapos szerzodes kell es egy 40 megas net havi 12.000 forint kb
-
Gsx-rr
veterán
Az otthoni hálózatom minden tagja vezetékkel csatlakozik(tv,nas,pc).
A PC-hez vezető kábel megsérült nincs gigabites elérés csak 100 időnként 10.
Újrakábelezés nem megoldható pillanatnyilag, majd egy esetleges festés során igen,mert minden kábel be van húzva a falba, ez kb 20 méter és több kanyar is van.A tv és a számítógép között pár méter különbség van csak,az ott lévő kábelt,el tudnám osztani valamivel? Gondoltam egy Switch-re. Vagy elég egy Hub? Esetleg más megoldás?
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Core2duo6600 #40662 üzenetére
Értem ,csak nem tudom pontosan hogy kell. Parancssorba kell beírni?
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Core2duo6600 #40659 üzenetére
Böngészőn keresztül elérem ip cím alapján ,csak az intézőben nem látni a többi hálózati eszköz között.
-
Gsx-rr
veterán
Sziasztok!
Adott egy Hálózat ,asztali gép kábelen és egy Nas a Routeren csatlakoztatva. Szépen látják is egymást. Vettem egy laptopot ami Wifin keresztül csatlakozik a hálózathoz,megcsináltam az otthoni csoport megosztást látják egymást a gépek ,viszont a laptop nem látja a Nas-t a windows-os hálózaton
mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest