- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
először is nézze vissza az, akinek ez a problémája.
másodszor egyenes kábelre cserélni a csavartérpárat az erősen sérti a szabványt és nagyon nagy hazardírozás. neked bejött, legyél vele boldog, neki meg nem biztos, hogy be fog jönni. az sem biztos, hogy egyszer elindul nála, az mindig működni fog. egy normális fórumban nem ajánlgatnak a másiknak szabványtól messze levő megoldást.én kizárólag olyan javaslatot fogok tenni, amiről tudom, hogy jó. reális esélye van, hogy amit én mondok, az drága is lesz. matematikai logikában járatlanabbak kedvéért ideírom, hogy ezzel nem zárom ki, hogy más megoldás működjön, pláne, hogy más megoldás esetleg olcsóbb lehet, mint amit én mondok. csak azért vállalja az a felelősséget, aki leírta.
-
deadwing
addikt
Nekem az a fura, hogy az a link összeáll 100 megával egyáltalán.
Bármikor, amikor toldottam utp kábelt, szükségmegoldásból, és 4-5 centinél hosszabb volt a csupasz, kibontott rész -ahol megszűnt a csavart érpár jellege- csak 10 megával állt össze, hiába volt forrasztva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- LEGO klub
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest