Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
válasz
Reggie0 #69676 üzenetére
Nem írtam egy szóval sem, hogy nem jár minden internethez csatlakoztatott eszköz kockázattal (lsd. az „extra” szót).
Csak azt írtam, hogy szerintem nem annyira általános ez a probléma, mint ahogy te állítod, és hogy szerintem nem lehet egy kalap alá venni az ilyen, kvázi szándékosan kártékony kódot tartalmazó firmware-rel kiadott boxokat az esetleges bugok miatt támadható egyéb eszközökkel. Nem egy kategória szerintem.Spekulacion alapulo
Nem spekuláción alapul, hanem az ellenkezőjéről szóló jelentések hiányán. Nagy különbség szerintem.Mindkét általad linkelt jelentésnél ott van, hogy elérhető rá patch. Most légy szíves linkelj egy olyan jelentést, ahol egy szóban forgó típusú óccókínai box esetén szerepel a jelentésben, hogy elérhető hozzá patch. Várok
Bár igazad van, jogosultság-eszkalációval kapcsolatos bugok nem jelentenek biztonsági kockázatot olyan rendszereken, ahol eleve mindennek van root jogosultsága. Így tényleg sokkal biztonságosabb
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Renault, Dacia topik
- Autós kamerák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen videókártyát?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest