Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mariann néni
újonc
Kedves Fórumozók! Szeretnék segítséget kérni. Adva van egy T-Home DSL internetelőfizetés. Nem használok asztali számítógépet, csak router-ről wifizek laptopon. A házban ahol lakom, én a földszinten vagyok és az emeleti lakásban szeretném használni az asztali pc-t. Ezt hogyan lehetne megoldani, hogy ne kelljen a plafont átfúrni a kábelezéshez. Én azt gondoltam, hogy a bejövő légkábelt a padláson meg lehetne-e osztani valamilyen elosztóval a két lakás között? Vagy hogyan kéne. Felhívtam a szolgáltatót, de ők rögtön azt mondták, hogy új előfizetőről van szó, mert az egy külön lakás felettem. Nem szeretnék új előfizetést......Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest