Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
GliderBoy
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék!
Van 2 gépem itthon, egy PC, amit lent használunk és egy laptop, amit fent. MIndkettőn win 7 van.
Nemrég vettem a laptopot, meg az internet-megosztás miatt egy wifis routert. Ez lent van a nagygépnél és vezetékkel csatlakozik hozzá. A laptopon is tudok netezni a wifin kersztül, tehát azzal sincs semmi gond.
Amivel gondom van, hogy a két gépet egy otthoni hálózatba szeretném tenni, hogy fájlokat, nyomtatót, stb osszak meg, de nem látja egymást a 2 gép.
Mit kell, és hogyan beállítanom annak érdekében, hogy mindkét gép egy otthoni csoportba kerüljön? Visszaolvasgattam már elég hosszasan, de eddig nem találtam megoldást az én problémámra.Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv.: GliderBoy
Új hozzászólás Aktív témák
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo 40 256/8GB Silver 20hó gyári garancia.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest