- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halloween
újonc
Üdv Nokia Lumia 735, jó kis teló megvagyok vele elégedve, csak ajánlani tudom
gyors, pontos a gps is, Nokiákra jellemző, hogy ingyenes gps van benne. Zártrendszerű ugyebár a wp és emiatt vírus kizárva. Program is van hozzá áruházba ami kell. Egyszóval 57-et megért persze előfizetésbe vettem move s díjcsomagba.
-
Halloween
újonc
konkrétan az érdekel kicsit utánanéztem a dolgoknak, hogy valóban az a cucc van-e benne a telóba mint amit tényleg írnak róla, de ezt így nem tudom kideríteni te már tapasztalt vagy mert megvetted és lehet, hogy én is megrendelem és egészen mást kapok
de megfelel köszönöm.
-
Halloween
újonc
Köszönöm a gyors válaszodat! Találtam egy oldalt ott 42.000ft-ért árulják+ magyar menü 4.000ft csak még egy valami nem hagy nyugodni. most akkor 8MP a kamerája vagy 13MP?
http://androidvasar.hu/Otium-Z2-Android-44-3Gs-fekete-okostelefon?search=otium
Minden stimmel csak a kamera nem, esetleg egy szívességet kérhetnék tőled? letudnád fényképezni a telefonodat az adatokkal? Antutu benchmark képre gondolok. Köszönöm előre is!
-
Halloween
újonc
Szóval akkor összegezzük és bocs, hogy ennyit kérdezősködök de nem szeretnék koppanni a számlánál amikor fizetek
132.99$ a vételár akkor arra rájön a 27% ÁFA ami 168.89$ igaz? Forintba átszámolva 41.557Ft. Más költség nincs akkor pluszban? mert elvileg a szállítás ingyenes, worldwide free shipping! és még egyszer bocs a sok kérdésért! Üdv
-
Halloween
újonc
Üdv! Szóval ha nem fogják meg akkor nem kell fizetni vámot ha jól értelmezem
és ő mennyi idő alatt hozzák ki? még mindig olyan jó telefonnak tartod így pár hónap után is mint ahogy előző kommentekben leírtad? Érdekel a telefon mindenképp csak még nem rendeltem netről telót főleg nem kínából azért az elég messze van
és te mennyiért adnád el?
-
Halloween
újonc
Üdv, szeretnék venni én is egy ilyen telót és látom te is a pandawillen vetted és felmerült bennem a kérdés, hogy ugyan a szállítás ingyenes elvileg,viszont mi a helyzet a vámmal? kell pluszban valamit fizetni? vagy annyi összesen amennyi neten van? ezesetben 132.99$? Köszönöm a választ előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Escape from Tarkov
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Egérpad topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Napelem
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest