Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halloween
csendes tag
Üdv Nokia Lumia 735, jó kis teló megvagyok vele elégedve, csak ajánlani tudom
gyors, pontos a gps is, Nokiákra jellemző, hogy ingyenes gps van benne. Zártrendszerű ugyebár a wp és emiatt vírus kizárva. Program is van hozzá áruházba ami kell. Egyszóval 57-et megért persze előfizetésbe vettem move s díjcsomagba. -
Halloween
csendes tag
konkrétan az érdekel kicsit utánanéztem a dolgoknak, hogy valóban az a cucc van-e benne a telóba mint amit tényleg írnak róla, de ezt így nem tudom kideríteni te már tapasztalt vagy mert megvetted és lehet, hogy én is megrendelem és egészen mást kapok
de megfelel köszönöm. -
Halloween
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszodat! Találtam egy oldalt ott 42.000ft-ért árulják+ magyar menü 4.000ft csak még egy valami nem hagy nyugodni. most akkor 8MP a kamerája vagy 13MP?
http://androidvasar.hu/Otium-Z2-Android-44-3Gs-fekete-okostelefon?search=otium
Minden stimmel csak a kamera nem, esetleg egy szívességet kérhetnék tőled? letudnád fényképezni a telefonodat az adatokkal? Antutu benchmark képre gondolok. Köszönöm előre is!
-
Halloween
csendes tag
Szóval akkor összegezzük és bocs, hogy ennyit kérdezősködök de nem szeretnék koppanni a számlánál amikor fizetek
132.99$ a vételár akkor arra rájön a 27% ÁFA ami 168.89$ igaz? Forintba átszámolva 41.557Ft. Más költség nincs akkor pluszban? mert elvileg a szállítás ingyenes, worldwide free shipping! és még egyszer bocs a sok kérdésért! Üdv -
Halloween
csendes tag
Üdv! Szóval ha nem fogják meg akkor nem kell fizetni vámot ha jól értelmezem
és ő mennyi idő alatt hozzák ki? még mindig olyan jó telefonnak tartod így pár hónap után is mint ahogy előző kommentekben leírtad? Érdekel a telefon mindenképp csak még nem rendeltem netről telót főleg nem kínából azért az elég messze van
és te mennyiért adnád el? -
Halloween
csendes tag
Üdv, szeretnék venni én is egy ilyen telót és látom te is a pandawillen vetted és felmerült bennem a kérdés, hogy ugyan a szállítás ingyenes elvileg,viszont mi a helyzet a vámmal? kell pluszban valamit fizetni? vagy annyi összesen amennyi neten van? ezesetben 132.99$? Köszönöm a választ előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
gyors, pontos a gps is, Nokiákra jellemző, hogy ingyenes gps van benne. Zártrendszerű ugyebár a wp és emiatt vírus kizárva. Program is van hozzá áruházba ami kell. Egyszóval 57-et megért persze előfizetésbe vettem move s díjcsomagba.