Új hozzászólás Aktív témák
-
Joeker67
aktív tag
válasz
Halloween #33 üzenetére
Igy van nekem is kb. ennyibe volt!
Csak a vételárat fizeted kintre, a többit (ÁFA) majd itthon a postásnak! + 1500Ft a vámeljárás díj a postának!
Más nincs!
Egyébként itt találsz több infót!
Üdv -
Joeker67
aktív tag
válasz
Halloween #31 üzenetére
Szia!
Szerintem megéri aza árát a készülék, most is ezt venném! Ezidáig minden progi ment rajta, jó a GPS része is, a kamera az én igényeimet kielégíti (igaz komlyabb képekhez van fényképezőgép itthon)!
Úgy számolj, hogy 99% ban meg fogják vamolni, ill. nem vám jön rá, hanem a 27% áfa, mert a vám értéket nem éri el a vételára!
Ez inkább időben sok, mert a vámeljárás során tőled is bekérik a fizetési bizonylatokat, majd 3-5 nap alatt tôrténik meg a vámeljárás (de lehet 2 hét is), utána ismét 3-5 nap a kiszállítás! Ha DHL-el kéred rövidebb idő alatt megvan, de drágább és a DHL mindig vámoltat (náluk a vámeljárás díja is drágább)!
Úgyhogy, ha karácsonyra rendeled, akkor szerintema héten rendeld meg, mert később már sokat fognak késni a csomagok!Nem tudom még nem számoltam ki mennyiért adjam, mert csak hirtelen ötlet volt, hogy odaírtam, mivel pont tegnap tudtam meg,hogy céges telefont kell majd használnom!
Talán úgy 38-40 körül gondoltam eladni, de csak elseje után mikor megvan a céges!
Üdv -
Joeker67
aktív tag
válasz
Halloween #29 üzenetére
Szia!
Mostanság majd mindegyiket megfogják a vámon, de van a Pandánál most valami vám-biztosítás, ha 10%-ot fizetsz, akkor visszaadják a vám és az áfa értékét, ha megfogják, de nem találtam még róla semmit, hogy valóban működik-e!
De ha esetleg érdekel, akkor az enyém eladó lesz jövő hónap elsejétől, mert kapok céges telefont( valami Lumiát :-( ( éssajna azt kellmajd használnom a céges levelezésmiatt)!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest