Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Zolaash

senior tag

válasz Zolaash #84 üzenetére

Impulzusvásárlás. Nagyon okos dolog. Ja, nem.
    PS3-on csapattam sokat a Burnout Paradise-al, szerettem. Pár napja megint nekiálltam, illetve folytattam onnan, ahol előzőleg, talán évekkel ezelőtt abbahagytam. Mivel a gép okosított, így nem volna ildomos felmenni vele a PSN-re, mert letiltják, és akkor talán frisstéseket patch-eket sem tud lehúzni. Mondjuk erre mérget nem vennék. Gondoltam megveszem pc-re is, mert a ps-es verzióban a fent említett okokból nem lehetett megvásárolni a kiegészítőt, amivel elérhetővé válik a sziget.
    Kijött belőle egy remastered verzió, megnéztem egy összehasonlító videót, és nem volt olyan különbség a grafikában, ami miatt megérte volna megvenni a remasteredet. Amit nem tudtam az az volt, hogy az újban benne van minden DLC, míg a régiben nyilván nincs, és mivel évekkel ezelőtt lelőtték a szervereit, így nem is lehet megvásárolni. Szopóka.

Lehet megveszem a remastered-et is. Vettem egy XBOX360 kontrollert, mert billentyűzetről autóversenyezni valahogy nem az igazi. Használtan 7k volt. Jó állapotú, nem kopott, nem driftel, elégedett vagyok vele. Ennek a beállítását a játékban sem tudták volna sokkal kreténebbül megoldani.

Picikém már nem szeret úszni, így nem erőltetjük tovább, nehogy megutálja. Az alapok mennek, 6-7 alkalommal simán átússza a medencét hosszában. Helyette elkezdett lovagolni. Olcsóbb mondjuk ez a hobbi sem lett. :D

Aktív témák