Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
Aktív témák
-
Zolaash
senior tag
Impulzusvásárlás. Nagyon okos dolog. Ja, nem.
PS3-on csapattam sokat a Burnout Paradise-al, szerettem. Pár napja megint nekiálltam, illetve folytattam onnan, ahol előzőleg, talán évekkel ezelőtt abbahagytam. Mivel a gép okosított, így nem volna ildomos felmenni vele a PSN-re, mert letiltják, és akkor talán frisstéseket patch-eket sem tud lehúzni. Mondjuk erre mérget nem vennék. Gondoltam megveszem pc-re is, mert a ps-es verzióban a fent említett okokból nem lehetett megvásárolni a kiegészítőt, amivel elérhetővé válik a sziget.
Kijött belőle egy remastered verzió, megnéztem egy összehasonlító videót, és nem volt olyan különbség a grafikában, ami miatt megérte volna megvenni a remasteredet. Amit nem tudtam az az volt, hogy az újban benne van minden DLC, míg a régiben nyilván nincs, és mivel évekkel ezelőtt lelőtték a szervereit, így nem is lehet megvásárolni. Szopóka.Lehet megveszem a remastered-et is. Vettem egy XBOX360 kontrollert, mert billentyűzetről autóversenyezni valahogy nem az igazi. Használtan 7k volt. Jó állapotú, nem kopott, nem driftel, elégedett vagyok vele. Ennek a beállítását a játékban sem tudták volna sokkal kreténebbül megoldani.
Picikém már nem szeret úszni, így nem erőltetjük tovább, nehogy megutálja. Az alapok mennek, 6-7 alkalommal simán átússza a medencét hosszában. Helyette elkezdett lovagolni. Olcsóbb mondjuk ez a hobbi sem lett.

Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- World of Tanks - MMO
- Milyen notebookot vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest