Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Zolaash
senior tag
Megint eltelt pár nap, mióta írtam. Igazán nem volt azóta semmi olyan, ami miatt írni akartam volna. A nejem kolléganőjét még mindig nem temették el, mert nem volt rá lóvé, majd május 23.-án. Basszus, ennyi ideig hogyan lehet eltartani egy testet, hogy ne induljon látványosan bomlásnak? Szvsz a hűtő kevés lehet.
Kislányom ballagása május 22.-én lesz. Már nagyon unja az ovit, és szeretne iskolás lenni. Kiválasztottuk neki a (szerintünk) megfelelő tanárt, aki majd megregulázza reményeink szerint. Tegnap kaptam az értesítőt, mely szerint felvételt nyert a kiválasztott suliba. Nem rossz a gyermek, csak kissé szétszórt, amolyan művészlélek. Ennek a posztnak az írása közben kaptam egy sms-t a Szemcserejáték zrt-től, hogy adjam meg a bankszámlaszámomat, mert utalják a nyereményt.

Picikémmel beugrottunk egyik nap a lottózóba, hogy olyat is lásson belülről, és kenóztunk egyet. Nyertünk az általa kiválasztott számokkal 1050 forintot

Nejem autóján áprilisban lejárt a műszaki, elvittem, és ahogy gondoltam, nem kellett rajta csinálni semmit, simán átment, mert jó a gép!
Idén motoroztam már párszor, de kevesebbet, mint szerettem volna. Mikor rossz az idő, akkor mindig sóvárgok, hogy kéne menni, mikor jó idő van, akkor meg lusta vagyok megindulni, pedig mindig jó móka. Öltözködni utálok, attól hányok igazán. Belepréselni magam a kemény cordura cuccba, azt nem szeretem.
Eszembe jutott a pár erről, akik a pécsi szezonnyitóra mentek, és nem értek oda soha. Legyen nekik könnyű a föld!
Én nem mentem, mert Hirden voltam PAK partin. Sokan voltunk, voltak új és érdekes arcok. Jó volt a hangulat, jól éreztem magam. Volt Wizard of Wor compo, amit megnyertem. Nemrég jutott eszembe, hogy tavaly összespanoltam egy sráccal egy mekiben, akin Commodore-os póló volt, és meghívtam PAK-ra. Aztán jól el is felejtettem most szólni neki. Kutatni kell majd a telefonomban, mert a nevére sem emlékszem.
Na, meg is nézem!
Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest