- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
R.Zoli
őstag
Ne félj ha egyszeri eset volt akkor migrénes rohamod volt...Ha többször is előfordul akkor mindenképp menj el neurológushoz...Ennél dúrvább eset is létezik... Az egyetemen nekünk hoztak fel olyan példát akinek órákig féloldali bénulása volt migrénes oham következtében...
Kevesebb stressz, több mozgás, nomrálisabb étrend stb... Tudod a bűvös szavak amiket mindenki semmibe vesz -
Nedudgi
aktív tag
Hasonló tapasztalat...Apámnak is van, nekem is...NEkem többet fáj a fejem, de iylen műsör amit elmondtál ritkán van. Apámank kevesebbet fáj a feje, de többször volt/van ilyen műsor mint nálad. Öröklött migrén, egyszer asszem É&T-ban volt egy cikk ahol pöttyre leírták a tüneteket...
Lehet azóta már rájöttél de:
-kerüld a fényt ilyen esetben.
-előtünetekkor gyógyszer az segít, gyorsabban elmúlik, kevésbé erős.
-idegeskedés előhozhatja, kerüld (amúgy is egészségtelen)
-előtünet lehet még evéskényszer is (olyankor még nem fáj a fejed, tök jól vagy)
-illetve előtünet lehet látásban: ''Mintha mindennek fényes széle lenne...''
Ellenszer állítólag nincs, nem veszélyes együtt kell élni vele. Nekem már elég régen nem volt...De átérzem a helyzeted, eléggé borzasztó. Ha télleg nem találtak semmit akkor nem hinném hogy aggódni kell, apámnak 16 éves kora óta van és most 50. Jah szemüveg van? Szemorvoshoz is menny el...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple Watch
- Stellar Blade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest