- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
syberia
veterán
a Twitter „nagyjából nullszaldós”, mivel a hirdetők a kezdeti elzárkózás után visszatértek a platformra https://forbes.hu/uzlet/elon-musk-twitter-bbc-interju/
-
hommeros
őstag
Pavlov, akarom mondani Musk kutyái.
-
-
gabor7th
addikt
Bitcoin is nemrég 70%-nál jobban erősödött. Ez most csak ilyen 30 valamennyit... De akkorát zuhant, hogy nagyon hosszú még az út, hogy visszatérjen a csúcsra.
-
-
Március 19. óta nem kaptam vissza a twitter fiókom, az auto-levél ígérete 5-12 napos "ügyintézést" említ..... remélem extrém bírságot kapnak Németben (is).
-
-
-
Ryu
tag
"kínos, kínos, kínos"
Az emberek elhibázott tettiért valakit kiszemelni és bűnbaknak kikiáltani, az az igazán kínos. Elvégre felelőségünk teljes tudatában cselekszünk, amikor bevásárlást tartunk nem szabályozott piacokon, kikapcsoljuk a nevében-majdnem-de-mégse autopilotot, vagy holmi szociál-médiába irkálunk f@szságokat.De legalább most már tudom, hogy a fejfájásomért is ez a bohóc a hibás.
-
Tasunkó
őstag
Az a kutya hasonlít Elon Musk-ra.
-
llll
senior tag
Hát nem tudom.
Nekem az ilyenektől inog meg az egész kriptovalutába vetett hitem. Tényleg ilyen kis poénoktól függhet az árfolyam...?? -
d.janos
csendes tag
És akkor most melyik coin is a lényeg? Mert mindkettő létezik.
-
Fritz Teufel
addikt
Ebben az esetben a Twitter név is okafogyottá vált. Javaslatom: Bow-Wow avagy Vau-vau ;-)
-
Elektrosokk
veterán
Hatalmas!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest