Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Az idei legnagyobb dobása az volt, hogy a sima verzió, is megkapta a 120 HZ-es kijelzőt.
Tudom csak azért most, mert most lett kiforrott.Ezt én is felróttam az Apple-nek, aztán kolléga odarakta az S24-em mellé az iPhone-ját, hogy ok, mutasd azt a a 120 Hz-es kijelzőt, melyiken lesz simább, finomabb az animáció...
Hát nem a Samsungom nyert.. Ennyit a 120 Hz-ről, mert az önmagában mit sem ér, ha meg-meg röccen mozgás közben, ez is csak egy szám a feature listán, amire lehet mellet döngetni.. -
Parallaxis
addikt
válasz
adamklark
üzenetére
pár éve így volt de már nem. teljesen jól használhatóak a hajlítható telefonok
Pár éve is jól használhatóak voltak. Ami a gond az az, hogy meddig?
Amíg körömmel végleges karcot lehet okozni a kijelzőn, amíg fél év alatt tönkre megy a zsanér, addig ez nem több, mint tech demo, mert nem tartós (nem véletlen, hogy a 7-esnél kivezették a ceruzát, mert nagyjából 1-2 hét alatt tönkre lehetett tenni a kijelzőt, ha aktívan használtad a pent). -
Parallaxis
addikt
Ezért van az, hogy az Apple régen diktálta a trendet, ma már csak követi.
Régen is ugyanígy tett, soha nem adott ki teszt cucco, mint amilyen a Fold.
(Pontosabban Jobs óta nem adtak ki ilyet, előtte azért rendre bepróbálkoztak ilyesmivel és sokszor korát megelőző termékekkel rukkoltak elő, ami miatt az nem is lett sikeres.)Igazából nem követ semmilyen trendet, mert mára már nincsenek trendek.
Mindegyik gyártó a picit gyorsabb vas, több memória, jobb kamera vonaton ül. -
Ricardo
titán
"A piaci részesedés es a csengő pénztárgép valahol az ő
ütemüket igazolja ."Ahogy írtam marketing.
Átlag József és Hétköznap Marika, ezt a kettőt ismeri leginkább. Némelyikről hallott (Xiaomi, redmi ) de nem igazán bízik bennük. Ha veszi csak azért mert olcsóbb.
Aztán vannak amikról azt sem tudja hogy létezik, vagy ha már hallotta is, akkor sincs tisztában azzal mit várhat tőle.
Nézz be egy műszaki áruházba. Az Apple és a samsung pultnál lesznek a legtöbben.
Mert ők ezt ismerik. És a vásárlások nagy részét ők adják.
Amit a Samsung művel az S szériával az egy vicc.
Az ultra család még csak csak, mert a ceruzának köszönhöetően tud olyat ami semmi más.
De nekik ott a fold vonal, mint "innováció".
Applenek nincs.
Az idei legnagyobb dobása az volt, hogy a sima verzió, is megkapta a 120 HZ-es kijelzőt.
Tudom csak azért most, mert most lett kiforrott.
Tehát ennyit arról hogy azért nem alkalmaznak valamit, mert nem kiforrott. A simában azért nem volt eddig sok "alap" dolog, hogy vedd a prot.
Jól csinálják? Igen, mert veszik így is. Bár egyre több az elégedetlen hang.Tudod mint a két gyárigazgató.
-Te fizetsz az embereidnek?
-Nem.
-És bejárnak?
-Be.
-Ne szedjünk tőlük belépőt? -
worxland
addikt
válasz
Parallaxis
üzenetére
"a hajlítható kijelzőknek jelenleg több a problémája, mint a haszna." - na, mesélj...
-
Oldfoksz
tag
válasz
pusszycat
üzenetére
A megjegyzésem csak arra vonatkozott hogy a " geek" vonal előszeretettel ekézi az almát és a samut innovációkat illetően.
Talán igazuk van....
....de leginkább nincs
A piaci részesedés es a csengő pénztárgép valahol az ő
ütemüket igazolja .
( messze nem vagyok egy ilyen-olyan van fan.....de a piskóta alkatel a zigazi
) -
adamklark
senior tag
válasz
Parallaxis
üzenetére
pár éve így volt de már nem. teljesen jól használhatóak a hajlítható telefonok
-
Ricardo
titán
Marketingben erősek. Viszi őket a lendület.
Gondolom azért vesznek át egyre több dolgot a droidból, és azért egyre nyitottabb az ios, mert unatkoznak.Az már más kérdés, hogy nem megy simán.Ezért is produkál olyan hibákaz az ios 26 mint a korai android.Anno Nokia is vezette a piacot
Ott is röhögtek sokan, ha valaki még az elején azt mondta hogy "nem lesz ez így jó". Az érintő kijelzőt múló hóbortnak gondolták.Az első Galaxy Note megvan?
Sokan úgy gondolták, ez tuti nem terjed el, mert senkinek nem kell akkora tepsi. Nézz körül most.
Jelenleg a kinyitható telefonokra mondják ugyanezt sokan. -
-
Ricardo
titán
válasz
Parallaxis
üzenetére
"Az Apple nem használ fel kiforratlan technológiát "
Megvárja míg más kifejleszti, és kiforrottá teszteli.

Régebben a kínai gyártók is ezt csinálták.Ezért van az, hogy az Apple régen diktálta a trendet, ma már csak követi. Kisebb, nagyobb sikerrel.
-
worxland
addikt
válasz
Parallaxis
üzenetére
"Az Apple nem használ fel kiforratlan technológiát" - ja, csoda, hogy nem tárcsás telefont árulnak 1500 dollárért.
-
tibaimp
nagyúr
Tipikus...
Ezek után, kíváncsi leszek, hogy az Apple mikor rukkol elő egyáltalán nyitható telóval. Bár gondolom, 1-2 éven belül "muszáj" lesz.
-
blueye
veterán
válasz
Parallaxis
üzenetére
Használtál már Fold-ot?
Ha nem, olvasd el Bog véleményét róla! -
-
somogyib
őstag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Szerintem a sorbanállók egy része un. 'kütyübolond' lehet, aki minél hamarabb akarja kézbevenni a cuccot. Nem bír várni későbbre.
Nem dicsekedni akar vele. -
-
Thrawnad
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
A kettő kizárja egymást?
-
-
<Adamsky>
nagyúr
Egy mai modern (értsd: közel nulla szegély a kijelző körül) telefon esetén nem lehet nagyot alkotni. A hátlapot megint csak utalják a kamerák, amik egyre nagyobbak, szóval a kecsesség / design itt megint másodlagos.
Egyébként sejteni vélem, hogy mire gondolsz. Anno ott volt pl. az első okostelefonom a HTC Desire. Arra tényleg öröm volt ránézni. Az a pezső v. bronz (tököm tudja, férfi vagyok
) szín a kijelző körül akkorát dobott a megjelenésen. És akkor a HTC féle teljesen átrajzolt UI-ról nem is beszéltünk. Mindig vigyorogtam, mikor esett az eső, és bekapcsolt az ablaktörlő.
Ja, és az – pláne a maiakhoz képest – egy igazi "maroktelefon" volt. Ma viszont egy ilyen – vagy csak picit hasonló – design-tól a többség bakot ugrana, mondván milyen rohadt vastag a keret. Ja, meg nincs önimádó lyuk, ami ma már ugye kötelező elem.
-
Thrawnad
senior tag
válasz
LurkerSheik
üzenetére
huuu a Nokia C6 szétcsúsztatható QWERTY billentyűt hogy imádtam. Ha valaki akár mondjuk tokban csinálna ilyet mekora lenne
A Symbiant is szerettem, szépen futott.
Egyébként az Ericsson R380 mint okos teló kezdemény is menő volt. -
Thrawnad
senior tag
'97 be volt ilyen diák meló. Egy alig ismert együttes CD miatt kellet adott boltnál sorba állni. A CDt és a blokkot le adtuk, 1000 Ft pluszt kaptunk.Kicsit később értettem meg, hogy így futottak be. Vasárnap a 40 király c műsorban a leg ismertebb rádió el kezdte őket játszani mert ment a CD eladás.
-
Ez teljes valosag torzitas.
2007-ben az iphone nem tudott sokat de amit tudott az teljesen uj volt es mukodott. Egy nagyon eros alapot rakott le ami azt jelentette amit a user akart de mem is tudta tudatosan.
Nagyobb kijelzot es ami lenyeg ceruza helyett ujjával bokdosni a kijelzot.
Mi is volt akkoriban? Nokia n95, SEk800, samsung g800 csuszkas mobil. Mindent a kamera kore epitettek a felhasznaloi elmenyt pedig elfelejtettek.
Mikor kezembe vettem azt a telot egesz mas volt az UI, pont nem erdekelt a 8 mpx kamera es a xenon vaku.Ezt a rest vette eszre sikeresen az Apple majd jott is hamar valaszkent kisse masabb koncepcioval az Android es a nagy gyartok sajat rendszerei mint a Samsung Bada kesobb, a Nokia pedig szerintem elaludt, tulsagosan ragaszkodott a Symbianhoz nem differencialt, mire elkezdte a Windows Phoneal pedig hatalmas piacot is vesztett es rossz utcaba is hajtott be vele.
Szerintem. -
thesis61
csendes tag
válasz
komizoli90
üzenetére
Olyan telefonért álltak sorba ,amit az Apple 2 év múlva sem fog tudni gyártani. Akkor kik is a birkák?
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Fancy-boy
üzenetére
Ha neked egy 3310 több érzelmet, karaktert sugárzott, mint egy Fold... Amúgy ha bazári dolgokra vágysz a letisztultság helyett, pár kínai modell még van, ami jó lehet. 3310-es dobozán se látom az izgatlmat, ami elvársz egy darab papírtól.
S24U-ról tudok nyilatkozni, ennél neken elég volt, hogy egy minimalista dobozban érkezett, amit bevágtam a szekrénybe, és azóta se néztem rá. Cserébe itt van előttem egy olyan eszköz amivel szinte mindent meg tudok csinálni. De persze az S-Pen is lehet másnak unalmas, hiszen mégsem nyomógomb.
Sokmindent el lehet mondani a Foldokról, de, hogy unalmas lenne...
-
clon
senior tag
Ha az apple tette volna le az asztalra akkor meg "óriási innováció"
Korábban az apple előtt "csak egy telefonért" álltak sorba amin kívülről nem látszott a változás ellenben a samu a fold vagy a trifold esetén jelentősen változtatott a formán - ettől persze a sorban állás egyik esetben sem érthető még a "rajongás" ellenére sem.
Amúgy most az apple belerúghat a samuba a sorban állás miatt DE ez ma csak irigység (vásárlók esetén is hiszen az apple ma már semmit nem tesz le az asztalra amivel kiérdemelne egy éjszakázást a hidegben az új telefonért). -
hdavid1
aktív tag
Nincs itt semmi látnivaló, két sima Z Fold egybegyúrva.
5600-as akksival kinyitva max dísznek jó
-
Fancy-boy
addikt
válasz
Klaus Duran
üzenetére
Ők is mennyi különleges, ötletes telót raktak le az asztalra. De mondhatnám az LG-t is.
Sajnos így alakult vagy így alakították a háttérben. Ki tudja... -
Fancy-boy
addikt
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Ennek semmi köze a nosztalgiához. Egyszerűen tudom, hogy mi az, ami tetszik, és mi az, ami nem. Én az összképet nézem — a hangulatot, a karaktert, a benyomást, amit kelt. És ez most nekem hiányzik.
Ez a minimalista irány/csomagolás már a dobozzal kezdve nem tetszik.
Régen még a telefonok doboza is színes, vidám, ötletes volt.
Valakinek biztos az is elég, hogy "sokat tud" meg lehet nyitogatni mint egy ablakot... -
válasz
Janika(1982)
üzenetére
Nincs ebben semmi ertekrend problema.
Szimplan nem erted a rajongast mint olyat valakiert vagy valamiert. -
Tok meno lehet igy a vilagon elso tulaja lenni egy ilyen uj technikanak.
Bar en egyszer alltam sorba par orat az arenaba az 50% telefonokert a xiaomi store nyitason mai fejjel nem satratnek így.
De joval fiatalabban lehet bulibol kimentem volna par haverral
-
Tschubi
tag
válasz
Janika(1982)
üzenetére
Bocs. Az nem volt meg, hogy Te is birkáknak nevezted őket.
-
Tschubi
tag
válasz
komizoli90
üzenetére
Szerintem nem. Sokszor ezeket az embereket felbérelik, hogy állják ki a sort mások helyett. Nekik mindegy, hogy iPhone vagy Samsung. Inkább azok hívják őket birkáknak, akik ezt nem tudják vagy csak szimplán irigyek. Szerintem.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Ismered a mondást: "Szívvel lélekkel készül"
Számomra ez hiányzik, de idevehetjük a mai autókat is... -
adamklark
senior tag
válasz
komizoli90
üzenetére
Most is annak hívjuk őket
-
Fancy-boy
addikt
Valahogy olyan rideg és komor az egész teló. Erre az unboxing videó csak rátett egy lapáttal. Mintha valami fegyvert csomagolna ki az illető...
Mű az egész, ahogy a jelenlegi telók nagy része ilyen. Egyszerűen semmilyen. -
Ujjé jöhet a fourfold...
-
janos68
aktív tag
Mindig szekunder szégyenérzet fog el,amikor ilyet látok.Legutóbb élőben "sikerült "látnom,amikor felnőtt emberek egy kb 30 méteres sorban álltak,biztonságiak által irányítva egy bolt előtt.Labubut akartak venni.
-
válasz
komizoli90
üzenetére
Na már ők is bégetnek
-
komizoli90
csendes tag
10+ évvel ezelőtt pont ezek az ember, akik ott sátoroztak, hívták birkáknak az Apple júzereket egy iPhone indulásnál
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 PRO 256GB. MINT AZ ÚJ! FÜGGETLEN, 100%-OS AKKSI, 1CIKLUS! 2027.10.01.GYÁRI GARANCIA!
- Kiváló állapotban lévő Honor Magic 7 Pro okostelefon eladó, ajándék tokkal
- iPhone SE 2020 128 GB fekete, kártyafüggetlen
- Xiaomi 13T Pro 512gb/12gb
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ott is röhögtek sokan, ha valaki még az elején azt mondta hogy "nem lesz ez így jó". Az érintő kijelzőt múló hóbortnak gondolták.