- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
StipLászló
csendes tag
-
dfdfdf
őstag
Szia igen ezzel van.felujitó szett is jó lenne. Sajnos lufira nem szeretnék korábban bemenni a városba meló előtt. Inkább titeket kérdezlek.
Köszi hogy fogoalkozol\tok velem :-)Ninni ilyen erölködöm is van ;-)
Vettem egy pio 5.1.est erösítöt ami jobban meghajtja és sokkal részletesebb lett a hangképe. Meglepődtem hogy erre is képes a kis öreg. Szeretném még ennek a nagytesóját is a tulajdonoMban tudni mert a 20 cm es méllyel szerelt verzióból 2 (Pár)is volt de gyengécske volt számomra. Esetleg van jobb vidi fal az én falam 30as tesójánál? Főleg elektronikus zene vagyis csak az :-). -
Hangszoros
csendes tag
Na azért nem nagyon van igazad, mert pl. én számtalan " okosságot" mondtam itt ott, de mindig az lett a vége, hogy Salafi belém kötött. Olykor hatalmas butaságokkal! Még arra is képtelen, hogy levegye agyilag, hogy az alu lengőcséve nem szól jól. A JBL se véletlenül szüntette meg az "E" sorozatú családját! A D piszok jó volt= papir, majd jött a K ez már kevésbé, az E meg nagyon gyéren muzsikált. A közönséges ágyteszten igen jól hallható.
-
Mustármag
őstag
Hát relatív hogy nagy elvárások, én abban reménykedek hogy jobban szol majd mint egy számítógépes 2.1 vagy egy tömegterméketek gyártó cég mini hi-fi-je.
Az igazat megvallva van nekem egy erősítőm és egy 5.1-em ami 4 szatellitből egy centerből és egy mélyből áll, és a két front szatellitet szeretném kiváltani teljesebb hangkép és hangélmény reményében! -
Pety
senior tag
Valami ilyesmi a véleményem nekem is "több sebből vérzik"HS-280 messzire tőlünk,haver faterjánál innen 150km-re az erősítő meg javításra volt akkor nála,mindkettőnkben mély nyomott hagyott az az erősítő és nem pozitívat.....
mindegy már nem hallgatok tranzisztoros erősítőt,megtértem -
Drexler
tag
Csak az a gáncs hogy a doboz lyukába beleesne a tied ,ugyanis 135 a furat átmérö. Esztétika: a gyári is ilyen kerek az 511-esben, csak az alu tölcséres és lehetetlen beszerezni a kék pillét rá. Nekem csak a kék van kiszakadva a tekercsnek semmi baja. A másikba ép a pille csak kettöt cserélek hogy 1forma legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Fotók, videók mobillal
- Óra topik
- További aktív témák...
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest