- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
shalafi66
veterán
A 200-as még a jobbak közül való. És az ovális mélyközéphangszórók ötlete is ide köthető Magyarországra. Egyébként teljesen jó ötlet, sok pozitív hatása van ennek a membrán alaknak, kár, hogy ma nem használják méltóan.
Hja, vissza a HS200-hoz, fektetve elhelyezni viszont nem volt jó ötlet az oriontól. -
Ebit
addikt
Nekem jelenleg is az egyik erősitőm Luxman,és nagyon közelit a hangzása egy csöves karakterhez.
Sokszor ezeknél az old dolgoknál, az üzemeltetés-szervizelés az egyik legkomolyabb feladat, mert az eredeti alkatrész források megszűntek, a helyettesitők, vagy jók...,de mindenképpen mások. -
Fl4tl4nd3r
aktív tag
De elég sok erősítőt és hangfalat hallottam már,és az én véleményem az hogy ez az erősítő még elég sok mai vackot porig aláz.Énsem használom aktívan(bár estére rászoktam hogy újra ő szól) de nincs szivem eladni.Ha meg erő kell ott a végfok és a szélessávó hangfalak.Hifi minőség nincs de helyette van hangerő
Szóval sima gumiperemes hangszórót nem is igazán hallgatok......
-
fero02
nagyúr
-
Ebit
addikt
A 244 hsz-ben szerény személyem által, bejött a képbe a 7-e.ott váltottunk.
Értettem a hangfallal lapcsolatos véleményedet, de sokan nem tudják, hogy lehetett,itthon kereskedelmi forgalomban vásárolni a HB-1 et, ami kinduló pontja volt több magyar hangfalnak is.
Jobbat én is hallottam már, az egy másik kérdés,hogy ,hány embernek ,van otthon szebb hangzású hangfala. -
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Hát kinek mi..... nekem az erősítőből csak a középhang hiánzik... magas van benne,mély is van..... Nekem a DC 250 kifejezetten jól szólt...Még a régi fajta papír magas,lemezkosaras mély teljesen jól elvoltam vele... kis hangerőn elég szépen szólt.... nagy hangerőt fölös említeni mert se a vidi erősítő se a hangfal nembírta....Egyetlen hangfal van vidiből ami tetszik az a DCR 3090 viszont abba kb minden rossz......
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Mint mondtam ezcsak esti kis erősítő...... ha zenét hallgatok arra ott a 600-as végfok semmi hangszín stb csak simán végfok.Meg amugyis ki annyira nagy igényes zene téren akinek ilyen erősíője van?Örüljön hogy szól és igenis van mélye.Akinek nemteccik vegyen valami denon highend erősítőt 2milláér meg ugyanennyiér hangfalat hozzá vagy csöves elő+végfok és halgassa a minőséget.Aki meg sima mp3 zenét hallgat annak nemmind1?Valami írtó sz@r hangfallal lehetett hallgatva ez az erősítő mert egyáltalán nem olyan szar,teljesen hallgatható....Sokán fikázták pl a dc2050-et is.Pedig annak van a legszebb hangja a vidik közül.Aki igazán sz@r vidit akar az pl halgasson meg egy dcr3090-et.....Nagy dög,semmi mély,középhang semmi,magas is 0 abba a hangfalba semmi nemjó... Ea6383 egyre gondolunk?A fluorescent kijelzősre?Mert az egy dc2050-el szerintem teljesen jó.Akinek nemteccik az vegyen valami "hifi" csodát a teszkóba és halgassa azt.....
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Abban nincs mély? Loudness+nyélre csavart bass poti nemelég? Normális szobahangerőn egy jó hangfallal igenis van mélye.... nálam 3-as hangerőn is leesnek a polcról a dvd-k (ezt használom esti kis erősítőnek).Ha nincs benne neked mély ott valami más a baj..... nagy hangerőn meg nevárj tőle se mélyet se teljesítményt......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest