- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaszkonyi
csendes újonc
válasz
gaszkonyi #5881 üzenetére
Utóirat
.
Feltehetően megtaláltam a magyarítás legújabb változatát és letöltöttem.Miután továbbra se tudom a kibontott mappákat másolni, az asztalra kiraktam egy szűz mappát és oda kihúztam őket..
.
Onnan felvettem másolással és beillesztettem a programba .
.Heuréka
Evvel el is búcsúzom , mindaddig amíg meg nem akadok meg valamivel. -
csaba951
veterán
válasz
gaszkonyi #5879 üzenetére
0) Teljesen felesleges bármit használnod a lemezről! Egyedül a dobozban található aktivációs kódra, és internet kapcsolatra van szükséged. Aktivációs kód is csak az első, Origin kliensben történő aktiváláshoz szükséges. Utána már ez sem kell többet.
1) Amikor megjelent The Sims 4, akkor még volt magyar nyelvű Origin kliens. Azóta ebből kijött egy teljesen új változat, amiben már nincs magyar nyelvű változat. Tehát legközelebb tedd fel rögtön innen a legújabb változatot.
2) Origin kliensbe való belépéshez kell a Origin fiókod e-mail címe és jelszava. Igazából mostantól egyedül erre kell figyelned.
3) Ha még nincs telepítve a játék, akkor a Origin kliens majd letölti a gépedre. Előny ha gyors internet kapcsolatod van. 30 mbit/sec felett már mindegyik jó.
4) "Vége lett, és semmi nem történt"
Letöltés után kell elindítani az Origin kliensből."Bezártam és játék indúl."
Na, akkor csak sikerült, végre!5) "Elveszítette a korábban bele rakott Magyarítást de nem is tudom bele rakni.."
Ez passzolom. Hivatalosan nem készült belőle magyar nyelvű verzió. Lehet, hogy készült hozzá amatőr magyar fordítás, de semmi garancia nincs rá, hogy ez a játék automatikusan frissített verzióival is működni fog.6) "Az lehetséges ,hogy miután az origin nem támogatja a nyelvet ebbe be tud avatkozni ??"
Persze! Az Origin szempontjából ezek sérült fájlok. Automatikusan letölti a netről a legújabb, érintetlen, gyári fájlokat.7) "Az ominózus két mappát kihúztam egy új mappába, onnan tudtam másolni és be illesztettem a játék könyvtárába..
. Mindkettőt felül írta és azt hittem rendben van."Lehet, hogy a magyarítás még az 1.0-ás változathoz készült. Most meg már a 1.24.102.1020-as a legújabb. Ehhez meg már a magyarításból is frissített fájlok kellenének. De nagyon csodálkoznék rajta, a készítők minden egyes változtatást lekövetnének!
-
csaba951
veterán
válasz
gaszkonyi #5873 üzenetére
A dobozon kerek-perec ott van alul, hogy internetkapcsolat, Origin kliensprogram (stb. stb.) szükséges a játék használatához. Erre te ezek nélkül akarod használni. Nem fog menni.
16 óra
Meghatározott ideig (max. 48 óra) kipróbálhatod a teljes játékot. Utána meg kell venni. Addig klikkeltél össze-vissza amíg elindítottad ezt a teszt időszakot. Értelmetlenül, mert ez nem visz közelebb a megvásárolt példány használatához. -
Hunork
veterán
válasz
gaszkonyi #5873 üzenetére
No para!
12 elmúlt, hívd az ügyfél-szolgálatot, segíteni fognak! Kell majd az összes adatod, meg a biztonsági kérdésre a jó válasz, és hamar rendbe teszik a problémádat.
Törlés: a Felhasználó/User/Origin cuccokat is nézd meg, lehet hogy ott van valami, ami akadályot. Általában a Cache könyvtár.
Arra számíts, ha sok más játék is van, akkor ennek törlése után majd mindegyiknél frissítést kell végezni. Fájlok ellenőrzése...stb. -
gaszkonyi
csendes újonc
válasz
gaszkonyi #5872 üzenetére
Lehet nem voltam érthető.
Nekem az origin-al van problémám.
sims4-et kellene elindítani.
Egyszerűen nem indítja a játékot. Most minden letöröltem és próbáltam telepíteni.
Képtelenség az ORIGIN nélkül. Kihúztam lan kábelt úgy is ő akart de nem csinálja a telepítést.
Illetve valami elindul a fiók név alatti bal alsó sarokba. 16 órát igért , miközben a telepítő lemez a meghajtóba.
Nem akartam feladni mert segíteni akarok a páromnak de már meg üt a guta vele
Amikor fel volt telepítve akkor akadékoskodott most meg nem telepít, nélküle meg nem lehet. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xbox Classic / Xbox 360
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Synology NAS
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest