Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- CES 2026: 4. generációs szemkímélő kijelzővel debütált a TCL NXTPaper 70 Pro
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottesz
aktív tag
Sziasztok.Most akartam egy kis BF-et játszani és látom megszünt az origin....Feltettem ezt az új appot de minden játékom oda van...Mit tegyek?

-
-
ottesz
aktív tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Na meg van a kis "genyó" aki ellopta a regisztrációmat!!Origin Neve: yumg535JHCcqce
Onnan van meg hogy csináltam egy újat és amikor fel akartam venni a saját magamat(régi nevemet BF4-ben)huntiti_HUN -t akkor ezt a nevet dobta ki akihez mostmár tartozik a saját nevem.És még az avataromat sem változtatta meg......
-
ottesz
aktív tag
Nah hálaistennek nem tudok belépni originre.Olyan mint ha törölték volna az egészet. A statomat látom: huntiti_HUN névvel.De nem tudok belépni. Csak az az érdekes, hogy azzal a névvel ami az originem volt tudtam csinálni másikat....Pedig ki kellett volna írni,hogy már foglalt....Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest