Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottesz
aktív tag
Sziasztok.Most akartam egy kis BF-et játszani és látom megszünt az origin....Feltettem ezt az új appot de minden játékom oda van...Mit tegyek?

-
-
ottesz
aktív tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Na meg van a kis "genyó" aki ellopta a regisztrációmat!!Origin Neve: yumg535JHCcqce
Onnan van meg hogy csináltam egy újat és amikor fel akartam venni a saját magamat(régi nevemet BF4-ben)huntiti_HUN -t akkor ezt a nevet dobta ki akihez mostmár tartozik a saját nevem.És még az avataromat sem változtatta meg......
-
ottesz
aktív tag
Nah hálaistennek nem tudok belépni originre.Olyan mint ha törölték volna az egészet. A statomat látom: huntiti_HUN névvel.De nem tudok belépni. Csak az az érdekes, hogy azzal a névvel ami az originem volt tudtam csinálni másikat....Pedig ki kellett volna írni,hogy már foglalt....Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest