Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesHun
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
jó játékokhoz jön a patchelt crack, de tény, hogy néha az origi vásárlókat jobban szívatja a kiadó.
Mi szívunk 1 hétig mire helyreteszi a patch a hibáka, nekik meg már a javított kiadás jön ki törveOriginből és a netes vásárlós "kliensekből" én azt hiányolom, hogy adjanak már fix kedvezményt ha sok játékot vettél meg a kiadótól, vagy ha abból a szériából (NFS, Battlefiled stb már több szériád is megvan originalba). Mennyivel jobb kedvem lenne megvenni PC re is jó kedvezménnyel (pl 50%) majd az NFS-t, de most xbox lesz belőle 90% (bár lehet addig meggondolom magam és jön a másik 2 NFS mellé az új is)
warez visszaszorítására meg nem kell más, mint jó multit csinálni és több lesz a vásárló ha tényleg jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Update 12.29. 13:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a fiam játszik vele multit, én szinte csak single arc vagyok...de az is szívatott, új játékot kellett kezdenem, erről is írtam a saját topikjában...de nézd meg a blogomat, találsz egy hosszú írást,