Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• oriic
    HÁZIGAZDA

Mi a baja az Origin-nek:

- A Battlefield 3 Beta-t nem lehet belőle eltüntetni.
    - A mentéseket viszont sikeresen eltüntet! Az eddigi Battlefield 3 mentéseim egy pillanat alatt eltűntek. Huss... Felhő mi? Az bakker! :W
    - A majdnem 4GB-os Battelfield 3 frissítést képtelen volt leszedni, a sokadik újrapróbálkozás után meguntam, és leszedtem torrentről.
    - Hibásan tölt le, sokszor elkezdi újra letölteni a játékot, vagy visszaugrik 99%-ról 75%-ra.
    - Túltölt, 100%-os letöltés után még töltöget, és ilyen DiP_staged fájlokat hoz létre.
    - Csak a Battlefiled 3-nál van olyan a játékok listájában hogy "Telepítés kijavítása" a többi játéknál miért nincs?
    - 9 játékom van regisztrálva a programban, még sosem volt olyan hogy mindet le tudtam volna tölteni és fel is tudtam volna installálni. Egyszerűen képtelenség!
    - A legdurvábbat pár perce csinálta, letörölte a teljes Battlefiled 3-at, frissítéssel mindennel együtt. Elindítottam a játékot, nem indult, rányomtam arra hogy telepítés kijavítása, és elkezdte letölteni megint az egészet.

Szóval Origin, én így NEM szeretlek!

Ez így nagyon gyenge! És nem akarom a Steam-hez hasonlítani, mert annak a nyomába sem ér, de ilyen hibákat semelyik másik kliensben nem tapasztaltam, se a GMG-s Kapszulában, se az Impulse-os szoftverben!

Na ezek közül egyedül a bf3 béta az ami zavar. De support az is eltünteti. Illetve ami zavar még hogy az ingyenes játékokat sem lehet törölni. (nálam véletlenül van egy sims 3 teaser)

Steam-hez hasonlítani nem lehet tényleg. Annak is voltak gondjai amikor indult, lassan 10 éves lesz. Pár év múlva az origin is stabil lesz szerintem. Én elvagyok most vele, ha pár hónapon belül behozzák az olyan akciózásokat mint steam-nél(féláras, negyed áras kedvezmények) akkor jó lesz ez is.

polonic:

Köszi, volt akkor egy kis képzavar. :O :R

Új hozzászólás Aktív témák