Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milkoma
csendes tag
Sziasztok!
Egy számomra érdekes jelenséggel állok szemben. A tegnapi nap folyamán raktam fel egy teljesen friss WIN 7 SP 1-et (Új gép) Feltettem az origint, be is jelentkeztem, de mikor próbálnék letölteni játékot ezt az üzenetet kapom.

Elsőre az a jelenség tűnt fel, hogy fél percenként felugrik az UAC, hogy rendszergazdai jogosultságok kellenek a programnak. Kompatibilitás módban beállítottam, hogy mindig rendszergazdaként futtassa, így már nem ugrik fel az ablak, de továbbra sem tölt le semmit. Az UAC-ot is kikapcsoltam már és az Origint is újra telepítettem, de továbbra is a leírtakat tapasztalom. Ötlet, hogy mi okozhatja ezt?
Megjegyzés.: Az Origin ugyan azon a partíción található mint a Steam (korábban is így volt), de a Steam megfelelően működik, tudok letölteni.
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs