Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
A fene enné meg őket! Ezt kipróbálnám pedig!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
tag
"240 Hz-es képfrissítéssel prezentálja a tartalmakat"
Értem én, hogy a forrásban is ez a baromság szerepel, de ettől függetlenül a Snapdragon 8s Gen3 ha fejre áll, akkor sem kezel 144 Hz-nél többet.
No Cat No Life
-
hdavid1
tag
Ez érdekes, valóban.
Ezt írja a Sharp weboldala a 240 Hz-ről, én nem nagyon tudom értelmezni, mit jelent:
In apps with smooth high-speed display and game settings registered in the gaming menu turned on, the display is updated 120 times per second while a black screen is inserted between frames. When these settings are turned off, the display state changes four times as fast (the display state changes 60 times per second) to achieve 240 times per second. Depending on the specifications of the application, 4x speed (240-Hz) display may not be possible.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nyugi. Semmi értelme. A 10 éves mobiloknál sem volt senkinek epilepsziás görccse. Ennél sem lesz. 270 kocka/mp felett a legyek nagyon fogják élvezni a smooth kijelző varázsát.
Ámde el lehet majd kérni pár 10ezret ezért a felesleges újdonságért.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
ROBOTER
addikt
Próbáltom utánaolvasni más forrásoknál, de az UWA szenzorának méretét sehol sem találom.
A fő (23mm eq.) az 1/0.98, ami egy bugyuta marketingfogás, pont olyan, mint a f/0,98-as fényerjű objektívek. A lényeg, hogy 1-nél kisebb szám legyen. Valószínűleg annyi történik, hogy a névleges területen kívüli szélső pixeleket is felhasználja a szoftver, régen is csináltunk ilyet a 3rd party RAW konverterekkel. Ettől függetlenül kiválónak számít.
A tele 65mm eq. az 1/1.56'' szenzorméret mellett kifejezetten ígéretes. Külön üdvözlendő, hogy nem ültek fel az 5x-ös vonatra, ami egy idiótaság. Akkora lyuk keletkezik a főkamera és a tele között, hogy totál inkonzisztens lesz az eredmény, ha az ember nem figyel. A 2,8-szoros zoom sokkal jobb kompromisszum.
Ha az UWA is nagy szenzort kapott, és hozza is az ehhez elvárható eredményt, akkor fegyverrel megyek a SHARP főhadiszállására, hogy adaptálják ide és forgalmazzák itthon. Ha nem is a fő szezor méretét, de legalább a tele kamera méretét kapta, az is jónak számít a mostani mezőnyben.
[ Szerkesztve ]
-
ROBOTER
addikt
Igen, ha UWA-nál elfogadható széleket, sarkokat szeretnél, normális szenzor és normális fényerő mellett, az nem fér bele pár mm-be. Párhuzam: bár a tükör lényegében eltűnt (DSLR->MILC), ha egységes képminőséget akarsz nagy felületen, a retrofocus jellegű objektív-felépítéstől teljesen nem szabadulsz. A nagy fényerejű és jó képminőségű UWA-k hatalmasak.
A vékonysága ellenére azért a Pura 70 Ultra UWA fotói nagyságrenddel jobbak, mint más Android vagy akár a iPhone 16 Pro/Pro Max hasonló fotói. De hogy boldogak legyünk, azon meg hivatalos Google szolgáltatások nincsenek, bár láttam videókat, amelyeken életet csiholnak bele.
joey04: igazad van, vak vagyok, pedig meg is nyitottam
Ez vicc, felejtős...[ Szerkesztve ]
-
hdavid1
tag
oh, valóban ott van. hát ez nem túl nagy.
-
manokaki
addikt
IPX5とは、内径6.3mmの注水ノズルを使用し、約3mの距離から12.5リットル/分の水を最低3分間注水する条件であらゆる方向から噴流を当てても、電話機としての機能を有することを意味します。IPX8とは、常温で水道水、かつ静水の水深1.5mのところに電話機を静かに沈め、約30分間放置後に取り出したときに電話機としての機能を有することを意味します。IP6Xとは、保護度合いを指し、直径75μm以下の塵埃(じんあい)が入った装置に電話機を8時間入れてかくはんさせ、取り出したときに電話機の内部に塵埃が侵入しない機能を有することを意味します。本機の防水機能は、常温(5℃~35℃)の真水・水道水にのみ対応しています。以下の例に挙げたような液体をかけたり、浸けたりしないでください(例:石けん・洗剤・入浴剤などの入った水/海水/プールの水/温泉/熱湯など)。また、砂や泥なども付着させないでください。周囲温度5℃~35℃、湿度35%~85%の範囲で使用してください。本機は、カードトレイをしっかりと差し込んだ状態で防水・防塵性能を保ちます。オプション品は防水・防塵性能を有していません。水に濡れるような場所では使用しないでください。本機が濡れている状態では絶対に充電しないでください。感電や回路のショートなどによる異常発熱・焼損・火災・故障・やけどなどの原因となります。送話口/マイク、受話口、スピーカー、外部接続端子などに水滴を残さないでください。通話不良となる恐れがあります。ご使用の際は、カードトレイが確実に閉じているかご確認ください。防水・防塵性能を維持するため、異常の有無にかかわらず2年に1回部品の交換をおすすめします(有料)
Szerintem itt egyértelmüen levan irva a specifikácioja !
Attila
-
X 200 Pro te vagy az?
Amúgy jó újra hallani a márkáról és a szériáról.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest