Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• updog
    őstag

Nyilván full unempatikus gondolkodást szül az egész, ennyiből rossz hogy még van.

Nekem jó az állítgatás mert n+1 gyerekkel úgyis minden nap benne van ±1 óra alvás, arról nem beszélve hogy tizen x évig csináltam 0-24 rendszerfelügyeletet, akkor meg végképp tökmindegy volt.

Más sopánkodik hogy ő nem szereti ha hajnalban besüt a nap, van aki este nem tud aludni ha sokáig van világos, és nyilván az legyen ami személyesen neki jó.

Van tök sok tanulmány, hogy a téli kéne, vagy időzóna módosítás, érdekes módon ezeknek a legnagyobb az elutasítottsága, pedig ezek is eltörölnék az óraátállítást (azt hittem az a lényeg :U ), csak hát az nem kényelmes ha este 10-kor már nem tudna világosban sörözni a teraszon...

A fő mondandóm, hogy most van valami, és ezen aktívan változtatni nagyon sok pénzbe és erőforrásba kerülne, és sokaknál nemhogy megoldana valamit, hanem ugyanúgy rosszabb lenne, csak másoknak mint most. Azt meg valahogy mostanában nem komázom ha fölösleges intézkedésekre megy el a pénz.... :U

Új hozzászólás Aktív témák