Hirdetés

Aktív témák

• D.Orion

veterán

Nah akkor megnyítnám ezt a kis bazárt.
    Amik eladó sorba kerültek:

Alaplap: Abit AN7
    Mindene megvan; doboz, cd, kábelek. Az északi chipszet hűtő egy Zalman NBJ47-re lett cserélve csapágygondok miatt. Ha kell odaadom a régi hűtőt is.
    Írányár: 17K(hogy legyen miből alkudni, pofátlanul :) )

Proci:
    Egy jó kis lockmentes 2500+ Barton. Alapfeszen viszi a 3200+ ot. Van rajta egy Termaltake Volcano 11+ hűtő, amely 1 hetes. Együtt ez is 17K(mert szeretem ezt a számot).

VGA:
    Nos hát igen; inno3D 6600 AGP 128MB/128bit DDR. Gyári hűtés van rajta, de már újrapasztilláztam, mert ugye az a ragacs amit az inno rak alá pasztának az, khmm...
    Tuningolva nem volt, autófrekin 345MHz/592MHz -et dob ki. Samsung 3.6ns ramok vannak béforrasztva a nyákba :B
    Írányár:21K

Táp:
    300W -os codegen/kodegány. Ára: 3K NEM RÖHÖG, JÓ TÁP!

Lomok a fiókból amik funkciójukat még el tudják látni(nah magyarul jók, de nekem nem kellenek):

Eladó 3 db procihűtő!
    1db Arctic Cooling Super Silent 4 Ultra procihűtő.

A hűtő sosem volt használva, vadi új. Megszokott svájci mínőség, megvan hozzá a gyári paszta is bontatlanul + egy matrica Ára 3K!
    [link]
    2db használt Spire Falcon Rock II
    [link]
    2K-ért vihető mindkét Falcon Rock.
    A gyártó szerint elbír 3400+ egy procival, de én 2500+Barton-ra nem javallom, mert windowsban, nyított gépháznál is 55fokos volt ezzel a procim.
    A dobozuk nem a weboldalon feltűntett, mert régen még ilyen kék kis dobozkában voltak.

Eladó tovább még egy ''alutömb'' egy S478-as 2400+ os Celeron D hűtőt, sajnos venti nincs hozzá. 500Ft-ért bárki viheti.

IDE kábelek:
    2db sűrű eres. Az egyik sárga(50cm hosszú) a másik 1 szürke színű(50cm hosszú). Ár.:250Ft/db
    2db sima szürke 2*1m-es ide kábel. Ár:350Ft/db

1db mx440 hűtőbordája. A kártya elhallozása után került hozzám a borda. Kicsi kékre festet 4*4cm-es aluborda. Rögzítő nincs hozzá, mert álítólag úgy volt felragasztva a GPU-ra. 200Ft-ért vihető.

Régiség:
    1db Sound Blaster Vibra 16Xv hangkártya. Nem tom működik-e. 500Ft
    1db S3 Trio64 V2/DX. Talán 1MB-os példány lehet, mert 2 chiphely üres. 500Ft.

Eladó továbbá még marhasok UTP kábel.
    A tavalyi hálókiépítésből maradtak vissza. Kicsit koszossak. Semmi bajuk csak nem kellenek semmire. Tipikus 8 eres kábel.
    15 méteres darab
    57! méteres darab
    Az UTP kábeleket igény szerint méretre is vágom és ledugózóm. Ez legfőképp az 57m-es darabra érvényes.
    Ezekre árat írjatok ti.

Posta természetese játszik, mert mindenki Pöstön lakik. De azért egy csak ésszel, mert az utp-t én fel nem adom.

A végére pedig amit keresek:
    PI és PII gép érdekelne. Internetes le/feltőltésre használnám, úgyhogy jó lenne ha akadna benne egy 10/100-as rj45-ös ajzatú hálókari. Minnél kisebb a gép áramfelvétele annál jobb, ja és ne legyen nekem tele ventivel, mert 2 méterre van a gép a fejemtől, és nincs köztünk 1méter vastag van :DD

Aktív témák