-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylerr
addikt
Sziasztok!
Csak az Opera böngészőben, és csak a Facebook chaten van a hiba. Tehát, ha chaten írok valakinek, akkor így késéssel üti le a billentyűt a chatbe, nagyon zavaró. Másnak jelentkezett ez a hiba? Reinstallt már próbáltam. -
-
Stylerr
addikt
Emiatt az új Messenger bar miatt visszatértem én is az Operára. Kérdésem az lenne, hogy a gyorshívónál a "plusz" jelet hogyan tudom eltűnteni, illetve a helyesírás ellenőrzést hogyan tudom bekapcsolni?
-
Stylerr
addikt
Szóval, kicsit tovább próbálkoztam, és arra jutottam, hogy csak a legelső videó amit elindítok, csak azt kell frissíteni, utána, míg be nem zárom a youtubeot az összes elindul, ha ajánlottaknál indítom, ha keresőbe írom, mindenhogy. Érdekes.
-
Stylerr
addikt
válasz Stylerr #23039 üzenetére
/edit: Rosszul írtam, mindegyik videót csak a weboldal frissítése után indítja el. Ha rákattintok és várok, hogy elinduljon a videó akkor kiírja az errort, csak a weboldal frissítése után indul el. Ha már elindult egy videó, és oldalt az ajánlottakra kattintok azokat elindítja egyből.
[ Szerkesztve ]
-
Stylerr
addikt
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy ma délután óta ha a youtube keresőjébe írok be videót, majd választok egyet a kidobott találatok közül nem indítja el, (an error occured, try again later) de ha frissítem utána elindul, sőt, ha megnyitom a youtubeot, a kezdőoldalon kidobott videókat is egyből elindítja. Tehát csak azokat a videókat indítja el frissítés után, amiket a keresőbe írok be. Elég zavaró. 12.17-es verzió. win7 64bit, de mondjuk eddig semmi baj nem volt vele. Remélem valaki tud segíteni. Már újratelepítettem, sőt az adobe flast is.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- iPhone topik
- Path of Exile 2
- One mobilszolgáltatások
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ukrajnai háború
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest