- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocsika
aktív tag
Köszönöm ezt a módszert. Bár p7b be kellett menteni a tanúsítványt majd átírni p7 a nevét. Így már tudta telepíteni a böngésző.
Bár nem lett volna az egész ha a nod nem szemeteli össze a tanúsítványokat illetve ha én nem nyomok rá az SSL bizgerélésere a szülői felügyelet lapon. :S -
bocsika
aktív tag
válasz bocsika #17776 üzenetére
Valaki?
Ha belépnék a Gmailre kifagy az egész. Már kezdek átszokni miatta a Chrome-ra.
Pls help.
A legnagyobb gond hogy nem is úgy fagy ki hogy hibaüzenetet vagy riportot tudja küldeni. Csak annyit tudok csinálni hogy bezárom az egész böngészőt és újraindítom de akkor nem ugrik föl az ablak hogy tudja valamit küldeni. -
bocsika
aktív tag
Elnézése hogy ha volt nem olvastam vissza rendesen csak már egyre jobban idegesít.
Opera 12.02 Gmailben kifagy az egész és mintha swappelne a vinyó. Azt hittem hogy elfogy a memória és azért fagy ki de most 1Gb szabad és akkor is. :S
Na mindegy általában egy perc malmozás után kilépek a kifagyott operából és újraindítás után általában megy.
Ha lecsukom felnyitom csak a feketeség látszik.
help -
bocsika
aktív tag
Helló
Az a problémám hogy kb egy hete újraraktam a gépem és azóta egyre szarabban megy az Opera.
A olyan mintha nem menne a flash benne. A youtube azt mondja hogy töltsek le adobe flasht. letöltöm telepítem újraindítom a böngészőt de ugyanazt írja ki. A csatornáknál azt mondja hogy "Hello! Vagy a JavaSript van kikapcsolva, vagy régi az Adobe Flash Player alkalmazásod verziója. Szerezd meg a legújabb Flash player alkalmazást." Beállításokban persze engedélyezve van a java. Google maps sem megy. csak annyi hogy egérrel tudom odébbögdösni a térképet és scrollal zoomolni. De semmilyen gomb nem megy.
Persze chrommal minden megy.rendszer
windows 7 pro x64 + összes frissítés, Opera 11.52, flash Adobe Flash Player 11.0.1.152, Java 6 update 29 -
bocsika
aktív tag
Akkor itt folytatva.
Kipróbáltam: opera:config#UserPrefs|UseWindows7TaskbarThumbnails alapbeállításon bepipáva. Ha kikapcsolom akkor az aktuális oldalt megmutatja mint a 10.10 nél, de nem teríti ki az összes oldalt.
Ha a tálcára le van rakva és választani szeretnék hogy milyen ablakkal ugorjon fel akkor meg így néz ki.
A sajátomon és az öcsém gépén is csinálja. Win7 32 és 64 es rendszeren.
-
bocsika
aktív tag
válasz Penge_4 #8123 üzenetére
Hát itt ez nem működik. Próbáltam állítgatni. A portok le vannak zárva. Otthon a routeren működik ez.
Itt van egy ip/szerver ami a dhcp, ami induláskor ad egy ip-t a belső hálón (Miután peap-al azonosította hogy kaphatok.). Más ip-n a proxyszerver és van a külső ip-nk amit fixen kapunk a NIIFI-től. Ja és ez egy 10Gb-es hálózatra felfűzve.
Jó megvan ez variálva. Csak ganajság hogy ennyire vissza vagyunk korlátozva.
Na akkor miért is nem a böngésző beállításait használja.? Akkor minek adom meg neki hogy 80 as port. Hogy lehet machinálni? -
bocsika
aktív tag
hy
Ma frissítettem az Operámat. Vártam már a végleg Unite-ot (nem bétáztam, csak olvastam róla).
Hogy a ménkűben kell ezt beállítani hogy menjen. A koliban le vannak tiltogatva a portok (csak http, https, pop3, smtp megy) és proxy van.
Ugyanabban a böngészőben simán megy minden de ha IE-ben vagy Opera@usb 10.00 vel nézem azt írja hogy *****'s computer is offline.
A haladó részben a portokat is váltogattam de mindig ugyan az.
Amúgy lenn a sarokban ott az ikonján a felkiáltójel. Újraindítás nem segített. -
bocsika
aktív tag
- Nem portable. (van a pendrive-omon egy opera usb és az a letöltés után hibaüzenetet dob (letöltés nem sikerült), de bent hagyja a pipát )
- nem ment, ugyanazt csinálta csak most ugye nem láttam azt az ablakot ahol az egészet be lehet állítani, tehát ugyanúgy nem megy
- semmi változást sem okozott
- van egy tiszta béta verzió is a gépen máshova telepítve mi a rendes mindennapi. de azon sem ment fel. ugyanúgy letölti és kiveszi a pipát. -
bocsika
aktív tag
Egy pár operában már próbáltam engedélyezni a hangvezérlést, azonban ahányszor bepipálom, le akar tölteni egy kiegészítő csomagot (elvileg le is tölti, végigszalad a csík), de ezután továbbra sincs bepipálva, ha újra pipálom, megint tölteni kezd és így tovább.
Mi lehet ez a gond?
(tudom hogy feltették már ezt a kérdést de ott nem volt válasz a környéken)
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Ukrajnai háború
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Milyen routert?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sorozatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest