Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
válasz
slashing
üzenetére
Én is sokáig tartottam attól, hogy mi lesz ha bedöglik a fájlrendszer, de már a routernél hozzászoktattam magam, hogy NTFS-t 2-3 mb/s-el írtam, ext4-et meg 11-12mb/s-al írtam, így eldőlt, hogy melyiket használom. Ha windowst használsz, legegyszerűebb egy régi 256-os pendrive-ra feldobni egy puppy linuxot, az fog mindent olvasni neked, ha kell valami csak elindítod, nem akarok hülyeséget mondani de még talán virtuális gép is tudja olvasni ha bedobod az ext4-es hdd-t egy usb rackbe és ott indítasz egy mini ubit, linuxot. Kevésből meg lehet úszni...
Másik dolog, hogy hiába omlik össze az OMV, attól még neked nem törlődik az adatod, maximum az OMV-t kell újrahúznod és működik ahogy kell. -
lovi27
addikt
válasz
slashing
üzenetére
Nem értem a félelmedet az EXT4-től.
A 4 vagy 5 vinyódat egyszerre úgysem tudod áttenni, mivel gondolom nem szerver házban van a PC-d. Egyesével pedig nincs gond. Veszel pl. egy Sharkoon USB 3-as HDD dock-kot és ha kell abba dugdosod a vinyókat. A gépeden pedig szabadíts fel 10-15 GB helyet és tegyél fel például egy Ubuntu linuxot, legalább ismerkedsz egy kicsit vele. Most jött ki a legújabb verzió. Nagyon jól használható, és a windowsosok is könnyen elbánnak vele. Debian alapú és írja, olvassa a Windows fájlokat. Máris tudsz ide-oda másolni ugyanolyan gyorsan, mintha a gépedbe dugtad volna. Plusz pár ezer forintért fokozhatod is, ha olyan dock-kot veszel amibe a gigabit LAN is bele van építve és azt is felfűzöd a hálózatodra. Bár nem tudom, milyen bajra gondolsz. Hardveres hibánál, ha elszáll a vinyó tök mindegy milyen fs van rajta. Szoftveresen meg ezek nem szoktak elszállni.Amúgy most még ne alapozz az 1.0-ra. Te is tudod jól, az elején lesznek gondok és ha csak nem vagy mazochista kísérletező kedvű, sokáig csak bosszankodnál. Még a 0.5-öst sem ismerjük igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

tradeelek11