- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
Mit kell beállítanom még hozzá?
-
Heroes fan
őstag
Mi történt hogy állandóan szétszedi a felvételt, gyenge jelre hívatkozva és szaggat a felvétel mint állat?
-
Heroes fan
őstag
Így hogy csak a gamet veszi tökéletes.
-
Heroes fan
őstag
Rossz oldalon volt a listán azért nem vette fel XDXDXD, jajj istenem hogy mindenre oda kell figyelni milyen sorrendbe vannak.
-
Heroes fan
őstag
Ugyan olyan fos. Kép nuku.
-
Heroes fan
őstag
A 7-es van fent mivel ez a hülye szervizes lebutította holott csak a tápot kéne kicserélnie hogy működjön a gép rendesen a win 10-el.
Volt nálunk Berke Ricsi is ő is nagy gamer, és mondta, hogy a táphiba lesz és az fogja vissza a videókártya teljesítményét is, gondolom akkor a progikat is, mivel össze vissza működnek hol megy hol nem kiszámíthatatlan. -
Heroes fan
őstag
Újraindítottam aktiválva a windowst így talán működik majd, délután nézem meg.
-
Heroes fan
őstag
Semmi ugyanaz nincs kép. Az experience is beszart végleg. Leszedtem a bandicamot is azzal sincs kép.
-
Heroes fan
őstag
Nem hiszem el nem nyúlok hozzá és az experience és az obs sem veszi fel semmit fekete képernyő azt csá.
-
Heroes fan
őstag
Most nem vette pedig nem volt módosítva rajta semmi.
-
Heroes fan
őstag
Igen átállítottam a kódját így már mindjárt vette is.
-
Heroes fan
őstag
Ezt windows 7 alatt is megy?,mert képet az nem ad azt hétszentség. Pedig be van állítva.
-
Heroes fan
őstag
Mit kell beállítani, hogy ne ilyen szar legyen ezt nem is tudtam, hogy így szaggatva vette fel.
-
Heroes fan
őstag
Egyenlőre nem tudok videózni se mert megnéztem utólag és a kép vibrált ezzel a szarral,hogy nincs videókártya.
-
Heroes fan
őstag
Ami itt volt képen az a 3 dolog elég a felvételhez gondolom, most újra be kell állítani. Az experience programot nem lehet használni valamiért. Azt írja hogy a driver nem kompatibilis az ön rendszerével.
-
Heroes fan
őstag
Na ezzel az új kártyával már nem kell obs progi használható lett az experience.
-
Heroes fan
őstag
Az obs progiba nincsen olyan hogy felfüggesztés a közvetítésben? mint az experiencében?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Apple MacBook
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen egeret válasszak?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest