Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
mephi666
üzenetére
Nekünk a saját kocsinkon elszállt egy turbócső 1 nappal indulás előtt. Pedig már megvolt minden, átnézetés, minden csere ami gyanus volt, új Fulda gumik 130-ért, matricák, stb.
De mivel 10-dik házzassági évfordulónk van és a gyerekekek le tudtuk passzolni, asszony erősködött h menjünk. Anyám kocsijával (amivel semmi gond nem volt évek óta megvan) megindultunk, d
e mivel 20 éves én nem találtam rá köthető assistanciát. 2 nap alatt két autó is megkotlott alattunk, ezt a kalandot az élet így tervezte nekünk..
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
A videón látható, a motor jobb oldalán látható vízcsővem eldurrant, Meriva 1.4 Z14XEP motorról van szó. Valaki tudja esetleg ennek a csőnek a gyári cikkszámát, vagy valami pontos nevét?
Szlovéniában rekedtem Ljubljanaban, pályán történt, egyből félreálltunk, Holnap próbálnék keriteni valahonnan, hátha beindul vele a kocsi.. -
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Az 16szelepes 1.6 F Astránkban közel 400ezer km van, és az utóbbi időben - habár a fogyasztása továbbra is remek - az olajat már jobban eszi mint régen. Tudtok ajánlani valami olyan olajat a kövi olajcseréhez, amivel esetleg kicsit kevesebb lesz a fogyasztás én nem befojásolja negatívan a motor kenését? Vagy ennyi km után ezzel együtt kell élni?
-
Kroni1
veterán
A helyzet hogy valóban teljesen okés a kocsi, 60-ért most csináltattam meg rajta amit kellett! Ráadásul csak amolyan második autónak van használva, kisebb-nagyobb helyi közlekedésre a városban, meg bevásárlásokra úgyhogy nincs nyúzva sem nagyon.
Kicsit most jobb a kedvem, mert nem akartam megválni tőle, érzelmileg is kötödtem hozzá, (drága nagyapámtól kaptam még)..

-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Tegnap hazafelé a 22 éves F astránkak ( a legendás 8szelepes 1.4GL
) a jobb hátsó rugója kiszakadt a kaszniból, mert konkrétan széjjel volt rohadva szegénykém ahogyan kb. az összes F astra is eléggé rozsdásodósak sajnos. Abból a szempontból igen rosszkor, hogy a fékeket most cseréltem ki rajta elől hátul meg kicsit rendbe tettem, abból viszont talán még időben hogy nyáron járna le a műszakija. Nagyon gondolkodom rajta, hogy - habár motorikusan teljesen rendben van a gép - már nem csináltatom meg, mert egyrészt úgy sejtem drága lenne, másrészt meg a másik oldal kiszakadása ki tudja mikor fog ugyanígy kiszakadni.Szóval arra gondoltam, hogy kivonatom véglegesen és utána esetleg eladom donornak, ha kell valakinek, már ha ilyet lehet..
Vagy szerintetek mit lenne érdemes csinálni vele?
Nagyon szerettem, de ha lehet a következő kiskocsinak más típust, mondjuk egy G astrát vennék inkább! Van valakinek tapasztalata, hogy ilyen ügyben hogy tudnék kijönni a legjobban a dologból? -
Kroni1
veterán
Üdv!
Én egy '94-es F Astra 1.4 GL-t nyúzok, legnagyobb megelégedésemre motorikusan semmi probléma nincs a kis jószággal, de az Astrabetegség, amit sok tipustársamnál láttam, hogy az antenna könnyen letörik engem is utólért pár éve. Gyári szervízben horror áron 13-14e ft-ért adnának ugyanilyen szart, úgyhogy valami házi barkács ötletet vagy bármilyen tanácsot szívesen vennék, hogy tudja rádiót hallgatni a kocsiban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) a jobb hátsó rugója kiszakadt a kaszniból, mert konkrétan széjjel volt rohadva szegénykém ahogyan kb. az összes F astra is eléggé rozsdásodósak sajnos. Abból a szempontból igen rosszkor, hogy a fékeket most cseréltem ki rajta elől hátul meg kicsit rendbe tettem, abból viszont talán még időben hogy nyáron járna le a műszakija. Nagyon gondolkodom rajta, hogy - habár motorikusan teljesen rendben van a gép - már nem csináltatom meg, mert egyrészt úgy sejtem drága lenne, másrészt meg a másik oldal kiszakadása ki tudja mikor fog ugyanígy kiszakadni.
Vagy szerintetek mit lenne érdemes csinálni vele?