- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Aktív témák
-
KrAt
veterán
Ha gondoljátok, akkor itt folytathatjuk
[link]
-
doktor úr
aktív tag
Szerintetek lehet kapni (szerezni
) vezetőüléshez való biztonsági öv csatlakozót? Ennél pontosabban nem tudom megnevezni, arra a karra gondolok, amibe az övet becsatolom. Mennyibe kerülhet egy ilyen?
-
joe-ker
senior tag
De UP!
-
joe-ker
senior tag
kUPak!
-
joe-ker
senior tag
-
joe-ker
senior tag
Reggeli Up!
-
joe-ker
senior tag
Nem kell senkinek! Télen a nagy ködben meg majd kapkodnak,hogy nincs az autón ködlámpa!
-
joe-ker
senior tag
Megint egy négynapos UP!
-
joe-ker
senior tag
-
joe-ker
senior tag
Négynapos UP!
-
joe-ker
senior tag
Kétnapos UP!
-
joe-ker
senior tag
UP!
-
zolee26
csendes tag
Hi!
Elöször is UP a ködlámpának.. jól néz ki szerintem..
Másodszor: keresek CDR-500-as autórádiót (opel gyári CD-s), akinek van ilyen és még eladó is az irjon lécci! Köszi!
-Zolee26- -
joe-ker
senior tag
Munka utáni UP!
-
joe-ker
senior tag
Nem kell senkinek jó kis ködlámpa?
-
joe-ker
senior tag
Reggeli UP!
-
joe-ker
senior tag
Valaki? Tudom már nincs köd, de sötétben is jól jön.
-
joe-ker
senior tag
Eladó hűtőmaszkba épített használt ködlámpa (F Astra),új utángyártott kerettel (nincs festve),jel nélkül.
Legyen 10k,lehet licitálni. -
joe-ker
senior tag
Ennél nem, ez egy újragyártott,olyan mintha a megmaradt alkatrészekből csináltak volna egy új autót. A régebbi OPEL ASTA a másik OPEL ASTRA CLASSIC.Itt a külcsin nem változott,csak nagyon minimálisan. Pl.: kapott oldalirányjelzőt,hátsó fejtámlákat, elmaradt a légzsák.
Az oldalon regisztrálni kell,200ft/nap.
[Szerkesztve] -
GeryPc
senior tag
amennyire értek az autókhoz én úgytudom hogy egy szérián belül ha ki is hoznak egy újabbat inkább csak a külcsínyen változtatnak a lényegi részek maradnak ugyan azok,de szólj ha tévedek
amugy amit linkeltél oldal ahol a kézikönyvek vannak én az istenért nem tudom leszedni folyton kódot kér a letöltéshez,ez normális? -
Traptor
aktív tag
-
GeryPc
senior tag
ha már az azonalli kérdések topicja lett ez a topic akkor nekem egy olyan kérdésem lenne hogy most akarok venni egy F-es astrát vagyis 2-töt és kettőből akarok 1-et összrakni nah most az egyik az 92'-es a másik pedig 98'-as,és az a kérdés hogy a 92'-es meg a 98'as teljesen kompatibilis egymással át lehet pakolni mindent a 92esből a 98asba váltó motor stb?!
-
Starsky72
addikt
Én nemrég cseréltem, ha nagyon nem megy, tudok segíteni leszerelésben.
Viszont nem lett túl jó, mivel az izzó előtti burkolatok eléggé tartják a színüket, nem érvényesül a színes izzó. A belsőlevegő választó pl semmit nem változott, maradt sárga.
Szóval nekem meg lenne egy olyan kérdésem, hogy ezeket a fényáteresztő elemeket lehet cserélni? Lehet valahol átlátszót vagy az új izzó színével meg1ezőt venni valahol? -
Face82
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Ne haragudjatok ha off leszek de a gugli nem tudott érdemleges választ adni nekem
Van valakinek tapasztalata hogy pontosan hogyan lehet az Astra F középkonzolját leszerelni a műszervilágítások cseréje végett?
Hogyha véletlenül útmutatója van valakinek azt is nagy örömmel venném.
Köszönöm előre is. -
joe-ker
senior tag
Hali!
Engem optikai tunig alkatrészek érdekelnének,nem gond ha használt.Pl:szemöldök,első hátsó koptató,küszöb spoiler stb. -
wOkos
csendes tag
1 pár narancssárga irányjelző-búra eladó!!!
(F astra, 94 év eleje) -
wOkos
csendes tag
Üdv Astrások!
INDUL AZ F. ASTRA ADOK-VESZEK-BESZÉLGETEK!!!!
F. astrához keresek motorburkolatot alulra, természetesen baráti áron.
Ha valaki véletlenül tud, szóljon köszi.
ÜDV!
Aktív témák
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest