- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
béke
aktív tag
Eltelt a hónap, telefonáltak nem tudják megjavítani kuka!
Levásárólhatom vagy vissza pénz.
Gyerek kezébe mit érdemes nézni 15K-ért a Tescoba? Valami olyan kellene ami nem esik hanyat egy youtub-tól Vibert-től és egy kis játéktól sem. Már ha létezik ennyi zsé-ért valami hulladék. -
béke
aktív tag
Reménytelen
megy a származási helyére vissza nem foglalkozok vele tovább majd ők rá ülnek azt ennyi.
Majd jelzek valamikor ha vissza kaptam mi is történt.... -
béke
aktív tag
válasz
LaMotta #3955 üzenetére
Na akkor megint neki esek
a scriptest azért nem szeretném még mert ha ez sem fog menni akkor vissza viszem tesztyóba had boldoguljanak vele ők... csak azért nyüstölöm mert 30nap mire vissza kapnám..és nem hiszem nem értem mi a kaki van amikor megvettem gond nélkül fel ment (Win10-em volt akkor) mindenféle hiba nélkül és működött is egészen májusig...
Mindegy neki futok megint. -
béke
aktív tag
válasz
LaMotta #3952 üzenetére
Köszönjük végre ez egy részletes segítség na neki futok újra és utoljára a gépre 4 fajta rendszert tettem fel egyik alatt sem... most jelenleg win 8.1 megy és sikeresen telepítettem a drivereket illetve az intelt is sikerült windows 7 kompatibilitási módban, a rendszer felismerte a tabot illetve telepítette is azt majd az android részét is most akkor meglesem ezt a progit és utána neki futok.
-
béke
aktív tag
Na hát hiába olvasgattam nem jutottam sehova...
win10-el megpróbáltam ahol a legelső (megvételkor) sikerült is hiba mentesen, most pedig nem engedi feltelepíteni a progit pedig mindenféle biztonság meg szi-sz..r ki van kapcsoléva most már tényleg nem értem tuti hogy szándékosan tették tönkre a frissítést és a progit is. Sikerült a facen keresztül beszélnem az op3ndott alkalmazottjával aki azt mondta hogy próbáljam meg frissíteni a drivereket ha nem megy akkor vigyem a szervízbe
szóval szerintem egyértelmű a dolog hogy mi is zajlik gondolom kevés a bevétel vagy valami de ha nem akkor nem tom.
-
béke
aktív tag
Sziasztok szeretném fel éleszteni egy sikertelen frissítés utáni agyhalott tabomat de valami-ért (Ez előtt 5% usb hiba...pontosan nem emlékszem.) most pedig 10%-nál valami nem értem hiba miatt megáll és ugye bár ezek után nem jön be a rendszer sem.
A szoft újra rakás oka pedig azért történne mert mindenből kidobott (play leáll minden leáll stb.. folyamatosan ezt csinálta.) Használhatatlan lett.
Nem tudom merre hova mi csi!? A tab még garanciás nem root-olni vagy módosítani szeretném csak felébreszteni sürgősen mert megkattanok az unalomba
Köszönöm szépen a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest