Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiki
tag
válasz
Keeperv85 #785 üzenetére
Az intel alap miatt piszkálja a csőrödet vagy mi miatt / ZTE ./ re gondoltam most.
Véleményem szerint ezt úgy kellett volna csinálni , hogy mindenkinek saját magának le kellett volna mentenie a saját rendszerét , és azt , illetve a soma lementett rendszerét összehasonlítva megnézni , hogy ténylegesen minden gépen jól fut e más gépéről származó rendszer jelzem , hogy nem biztos , hogy teljesen univerzális a rendszer.
Véleményem szerint nem biztos , hogy gép , és gép közt ne legyen különbség , és csak a szoftver legyen univerzális , illetve ez fordítva is igaz lehet. -
_Soma77_
tag
válasz
Keeperv85 #785 üzenetére
része a ROM-nak, ami fent van. system.img-hez nem nyúltunk, mert nem tudunk olyat generálni momentán.
Az kiderült, hogy ez a tool [link] egyes system.img-eket tud kezelni (volt ROM, ahol kinyitotta, volt ahol nem), de idő hiányában nem mentünk tovább ezen a szálon (ill. elkezdtük, de még nem végeztünk és nem teszteltük le semmit...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest