- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifaa
csendes tag
-
sifaa
csendes tag
Leírom pár napos tapasztalatomat az Onyx boox note air 2-ről.
170-ért vettem a mys0ft-nal. Itt volt a legolcsóbb kishazánkban, de még voltam elégedve is velük.Szóval a szubjektív véleményem rendszertelenül:
Örülök neki hogy ezt választottam, a 45K- el drágább note 5 hagyományos tablet/e-book elrendezésű, míg ennek oldalt van egy "kijelzőmentes" területe, ami nagyon jó egykezes fogást biztosít.
A N5 valamilyen puha, extra papír kijelző felületére külföldi fórumokon panaszkodtak, hogy ki lehet tapintani valamilyen alkatrészt ami zavaró, szemben az A2 bordázott üvegfelülete olyan mintha félúton lenne a tábla és a papír közt. Nekem nagyon bejött. A kézzel írt szövegfelismerés is parádés benne.
Az N5-ben lévő ujjlenyomat olvasó nekem nem hiányzik, viszont ebben van giroszkóp, ha sűrűn váltasz az alkalmazások közt, nagyon hasznos tud lenni.Szóval szerintem (!!) ez jobb választás mint a N5.
A remarkable 2-vel szemben megvan az az előnye, hogy ezen Android fut. Tehát használhatsz ingyen Google drive-ot (nem kell előfizetned felhőszolgáltatásokra, plusz hozzáférsz a play store- ből hihetetlen mennyiségű programhoz pl: használhatsz gmailt, g. naptárat...
(volt némi fennakadás a Google fiók bejelentkezéssel ehhez itt találtam segítséget: [link] )
Azért azt szeretném leszögezni, hogy ez nem tablet. Szóval jó hogy ezzel is tudsz YouTubeozni, játszani, meg hasonló multimédiás cuccokat nézni, de nem életszerű ezek rendszeres használata a gépen.
Egyrészt a funkció használata előtt ki kell választani egy másik képfrissítési üzemmódot amivel (majdnem) élvezhetjük a videókat, másrészt fekete - fehérben nem az igazi így sem.Viszont tanulásra, jegyzetelésre, olvasásra kiváló és ha minden kötél szakad, erős kompromisszummal, de
helyettesítheti a tabletet is (1-2 alkalommal).Tudja azokat a dolgokat mint az RM2. Képernyőt lehet megosztani (hogy pl előadáson, mások lássák amit ügyködsz), képernyőt lehet felosztani 2 részre (könyv+jegyzet, vagy könyv+szótár...) Fel lehet olvastatni a dokumentumot vele. Hangja kb mint egy tableté. Bluetooth kiváló, wifi gyengébb mint a telefonomon (xiaomi 10t pro), de elfogadható.
Ami nekem tetszett:
Zseniális hogy egy beolvasott jegyzetbe vagy könyvbe beleírhatok, aláhúzhatok, ezzel kiváltja a nyomtatást teljesen. Nagy élmény használni, mindenki a csodájára jár (mert tényleg "ez valami más").
Mivel nyelvtanulás előtt állok, nagyon kíváncsi vagyok a szótár funkcióra. Ez elvileg tudja, hogy olvasol egy könyvet és az ismeretlen szavakra bökve kis ablakban kiírja a fordítását.A gyári toll mellé fogok venni egy olyat amivel egy mozdulat a radírozás. Ugyanis ezzel elég macerás kiválasztani azt.
Nem volt olcsó a kütyü, de mihez képest?
Sokan ennyit vagy akár többet áldoznak egy telefonra amit kb 2 évente cserélnek.
Szerintem ez hosszabb távú dolog.Azt hiszem ennyi.
Ha a fenti képek nem jelennek meg:
https://kepkuldes.com/image/JqtP6f
https://kepkuldes.com/image/JqtTUd
https://kepkuldes.com/image/Jqtmjy
https://kepkuldes.com/image/JqtwM3 -
sifaa
csendes tag
A remarkable termékeknek volt már topik, de egyrészt ez más gyártó, másrészt az Android rendszerével egy teljesen más vonalat képvisel.
Ha van kérdés, probléma, infó, ne fogd vissza magad!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Távcső topik
- BIOS frissítés
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Tippmix
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest