- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
arnyekxxx #52 üzenetére
Az üzemeltetés költségeibe? Mint írtam, az osztrákoknál 40 ezer Ft az éves pályadíj, nálunk 50. Kb. 20% a különbség. Odaát cirka 2000Km autópálya van, nálunk 1900. Arról nincs infóm, hogy ebből hol, mennyi a háromsávos, de sanszos, hogy sógoréknál több. Mi indokolja a magasabb üzemeltetési költségeket? Nálunk több a hegy, vagy magasabbak a munkabérek? Netán az anyagköltség? Vagy, az üzemeltetés minősége jobb?
-
Somatom
veterán
Upsz! Ez tényleg letérdelt. Délelőtt Android Operaval símán működött. Most csak a logó jön be.
-
Somatom
veterán
Hálás köszönetem ezért a cikkért!
Holnap utaznék, tegnap megvettem a megyeiket. A cikket olvasva ellenőriztem és kiderült, hogy a kutas Győr-Moson helyett, két Komáromot adott. Nem figyeltem, aláírtam. Nem tudom, hogy hány bünti után derült volna ki. Így viszont, viszonylag fájdalommentesen (1450Ft) tudtam korrigálni.
Személyes okokból nem támogattam a PH -t, de most úgy éreztem, hogy muszáj. Ment az 1 év prémium és még egyszer nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest