- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5G-s páncélnak ára van
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
morcosharcos
őstag
válasz
Polarstar #17 üzenetére
Szedtetek már szét ilyen kínaigyártós e-roller / e-bike akksit? A legtöbben még OTP-szenzor sincs, vagy túlfesz-védelem, (egy sz...s varisztor kéne csak bele 50 ft-ért, kispórolják), miközben az átfolyó áramos pc-tápegységekben amelyek sokkal olcsóbb villamos berendezések, ezek majdhogynem alap biztonsági elemek. Nem véletlenül van a feltöltésükkor az a rengeteg lakástűz Kínában meg Oroszországban. Bontottam már szét olyat is, amelyikben a 18650-es cellák csirkeháló-darabokkal voltak sorbakötve a szabályos lemez+ponthegesztés helyett. És akkor a hozzájuk adott töltők minőségéről ne is ejtsünk szót. Hiába a "certified european" jelzet, amíg gyártóik nem veszik komolyabban bennük az alapvető villamossági védelmi megoldásokat, én mindenkit lebeszélnék arról, hogy éghető közegben/felügyelet nélkül töltse otthon ezeket a termékeket. persze az is lehet h minden rózsaszín, csak nekem volt eddig kizárólag sz.r tapasztalatom velük
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyszerű mivolta ellenére meglepően kellemes útitárs ez a rásegítéses bicikli, de érdemes kiismerni a működését és tisztában lenni a korlátaival.
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal)
- Olympus (OM-System) OM-5 fényképező 3 év gari 2300 expo
- Eredeti Apple Airpods Max Bluetooth fejlhallgató
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest