- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainwood
csendes tag
Miután csatlakoztattad a tabletet a számítógéphez, nyitsz egy parancs sort. Elnavigálsz az android SDK-s mappába (pl. c:\Program Files\Android\android-sdk\platform-tools), és ott futtatod a következő parancsokat:
adb shell
su
busybox sh /sdcard/install-recovery.sh
busybox sh /sdcard/reboot-recovery.shEzzel fel is kerül a CWM recovery és újra indul a tablet.
-
mviko
csendes tag
Itt az új frissítés a V972-re:
http://www.onda.cn/Tablet/ProductInfo.aspx?ProductId=239&d=down
http://file2.mydrivers.com/ondata/download/driver/oamp3/V972Core4/V972Core4_v1.32.rarÉn most nem tudom feltenni az 1.32-es verziót, de kíváncsian várom a tapasztalatokat.
Nekem is megjött a gép.
Nagyon tetszik! A kijelzője tényleg gyönyörű!
Általában elég gyors, és jól reagál az érintő képernyője.
A böngészéssel van némi gond, de szerintem az inkább a wifi vezérléssel függhet össze.
Az elején egész érdekes volt, hogy nem is akart sehova sem csatlakozni, pedig maximumon volt a térerő...
Aztán magától meggyógyult.
Nekem még a gyári 1.2-es verzió van fenn, de bosszant, hogy sok benne az eredeti kínai szöveg...
Másik kérdés, hogy lehetne rootolni a készüléket?
Még annyi gondom van, hogy néha fagynak, vagy összeakadnak a programok, pedig hely az még lenne bőven a RAM-ban. -
mviko
csendes tag
Milyen az új rom?
Milyen a gép? Én is ilyet szerettem volna rendelni, de az aliexpressen valahogy visszautasították a fizetésem. Nem értem, pedig master carddal akartam fizetni, eddig mindig jó volt. Pedig fedezet is volt rajta.
Te honnan vetted?
Már nagyon rá vagyok kattanva erre a masinára... bár eddig még sehol nem találtam róla túl sok tapasztalati infót.
A youtube-on van fenn néhány video, azok alapján jónak tűnik.
Milyen a böngészője és a hangja?
Köszi. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- ASUS RT-AC68U
- Hobby rádiós topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest