- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz
fokukac #37449 üzenetére
Oszt ha leejted a rádiót a szakadékba, akkor cumi vár a táborba, ahová bebotorkálsz: sehol senki, mindenki téged keres... (Van gps és rádió is. Az útvonaltervezés szokott problémás lenni.
)
A hegyen nem ritka, hogy otthagyják a súlyos oxigénhiányos embert, mert odaveszhetnek még sokan 1 miatt. Kemény dolog, mikor sorjáznak a féligfagyott apatikus de még pislogó mellett...
Meg milyen dolog már a határaidat feszegetni durva technikával. Elég csalás a ruha + cipő is.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #37398 üzenetére
Rajtad meg átsiklok. Grat nagyon..! Jöjjön be durván..!
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #37395 üzenetére
Kemény vagy! Bandus +1...
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #37386 üzenetére
A zidőjárás bosszúja.
Jah, láttunk mi is utána horpadozott járgányokat. (Párat csak.)
Csodálkoztam is - otthon jól átnéztem, de semmi.
-
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL #37381 üzenetére
Sztem nem kell túlparázni. Minket a csajokkal elkapott egy durva jégverés a 2/A-n, nem a kujvanagy jegek miatt álltunk meg teljesen, hanem mert nem láttuk az előttünk araszoló lámpáját...
Kitartottam a satyimat az ablakon, ~2-3s alatt koppra tele lett diónyi jéggel. A kocsiban beszélni csak kiabálva lehetett, úgy döngött az egész...
...És egy karcolás sem lett rajta...
-
tbs
addikt
Hülyén fogok meghalni. Tim, @ segítsetek mán..! Nem vagyok onlány, oszt elveszik a zinformáció pikkpakk, mer' olyan kurvajó az fb felülete... Olyan jól kereshető...
szerk.: Kösz @.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #36659 üzenetére
-
tbs
addikt
válasz
kételkedem #36645 üzenetére
Oké, akkor nincs rá jó megoldás.
Izmozom én is egy jót.
Úgyse törtem még el mosdókagylót.
-
tbs
addikt
válasz
kételkedem #36643 üzenetére
Ezt a baszt -> [link] nem tudom a fajanszból kiszedni. A többivel elboldogulok, de ezt valami agyatlan izomból megtépte, és nagyon remélem, hogy nem ragasztotta bele a mosdótálba...
Szerk.: linkjavítás.
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #36641 üzenetére
Egyéb nyűgöm: mosdó lefolyó ki/beszereléshez van-é vmi célszerszám, mert nem bírom leszedni/kiszedni. (Az a rész problémás, ahol a teknőből lefolyik a víz.)
-
tbs
addikt
Leányom felébredt rá (Újpest), és együtt néztük hogy ingázik magától pár cucc, a macsek meg álmosan nem értette, hogy ki mozgatja a lógerét.
-
tbs
addikt
Szia Orsi!
Szia Tildy!
Sziasztok Mások!
Winner is coming! -
tbs
addikt
-
-
tbs
addikt
válasz
Lortech #36010 üzenetére
Hujaj. 42", ~2.17m, és látom a különbséget. Persze nem veri ki a szemem, de látszik. Meg amúgy is anyagfüggő. Gyári BD és általam igényesen (höhö) konvertált 720p között is látszik.
szerk.: Szvsz van akit érdekel ez a difi, van aki meg csak nézi a filmeket. De látszik. Max. nem érdekel igazán, mert beszippant a történet.
-
tbs
addikt
válasz
Viszlát #36006 üzenetére
Komolyan látszódik, csak @ot mérsékelten érdekli.
A bd archivumom 720p-re konvertált, mert úgy kevesebb helyet foglal...
És látszik a különbség bőven. Bár az XBox saját lejátszója (windows bakker...) bazi okoska, már egy dvd-ből is olyan képet rajzol 1080p-re, amit nem gondolna az ember.
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #35961 üzenetére
Ananásznál szagra megyek. Az éretlennek még nincs komoly ananászszaga, érett/éretlen határon lévőt szoktam venni. Végigszimatolom a lehetőségeket, és a legjobb, de nem a legerősebb illatút szoktam választani. (Meg szemre ne legyen már puhány.
)
Nolfie ráér hetekig fénymentes helyen rothasztani - mi nem. (Nincs hely.)
-
tbs
addikt
BTC rajongóknak -> [link]
Tim: Ádehogy, a probléma inkább az, hogy idő a hozzávalókat beszerezni - és abból van a legkevesebb...
-
tbs
addikt
válasz
ClayMore #35891 üzenetére
Bezony, de rendőri segítséggel lefoglalhatják a kártyát, amiről ig.ügyi szakértő letörli a vitás képeket.
Igazság szerint egyszerűbb sokkal megkeresni az üzletvezetőt, és engedélyt kérni rá (papírost).
Ha meg telefonnal nyomod a képeket, akkor nagyon látványosan kell, hogy kiszúrjanak...
Az irányadó tv. szerint a kép rendelkező jogtulajdonosa a képen található dolgok tulaja, illetve a képen látható személy portréként is értelmezhető képnél.
Elég homályos dolog bizonygatni ezt, vagy azt, szóval jobb elkerülni a vitás helyzeteket.
-
tbs
addikt
válasz
neduddki #35766 üzenetére
Durva cuccok!
"Programozás": lófact
. Analóg a panel, kapcsolgatom meg mérem oszt ennyi. Kicseréltem a termosz és a kazán közötti kéteres kábelt a falban egy fali utp-re, azon jönmegy az okosság.
Digitális hányáshoz célszerszám nélkül sztem elég bátor dolog volna hozzányúlni... -
tbs
addikt
válasz
neduddki #35767 üzenetére
2001-es ház (kivitelező természetesen már 2004-ben eltűnt stb.), és kifejezetten olcsóbb a fűtése, mint huginál a lépcsőházközponti - pedig az szarrá szigetelt ház. (Ide meg pont a napokban kerül felrakásra a szigetelés.)
Gondolom a kondis nélküli előd. Saját vezérlést "építettem" hozzá. Megvan a paneljén minden ki/be, csak nem használták. Mivel készítettem egy okos termosztátot, hozzányúltam a kazánhoz is. Most a keringető szivattyú 2 sebességes, meg este 6-9-ig 60°C-on tartja a tartály vizét, a termosztát vezérli. Sztem nem hangos. Az egyik szomszéd FÉGjéhez, meg apósék Veissmann-jához képest. Sőt. (Mondjuk a kinézete azokhoz képest szakóca, meg semmi digitális kijelző.)
@: most épp ~0.89BTC lenne.
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #35762 üzenetére
Ki. +3év 25eFt volt. De már az is lejárt. Kidobott pénz volt.
-
tbs
addikt
válasz
neduddki #35759 üzenetére
[link] <- Ilyenünk van.
(Höhö, most látom, itt már csak 9kg. A miénken még rajta a 10kg matrica.
)
(Mellékzönge: a ház amiben lakunk Ariston kazánokkal lett szerelve (lakásonként). Gyakorlatilag mindenki anyázott már miattuk (mi nem) és a lépcsőházunkban már csak ketten nem cseréltettük ki. Nekünk absz. semmi bajunk vele. Sőt, szeretjük, mert van egy kis gázbojler a belében (50l), amit az idomításom szerint fürdésidőben melegen tart.)
Miabaj az aristonokkal..?
-
tbs
addikt
válasz
bobsys #35752 üzenetére
Tesó, egy normális mosószárító mainapság meglehetősen jól teljesít. Arra kell figyelni, hogy a dob mérete miatt 9-12kg a mosható töltet, de ~6-7et tud szépre szárítani. A kisebb dobú mosószárítók tényleg betegek.
Nálunk pl. nincs erkély, és 50m2-ben nincs +hely szárítógépnek. Egy 10kg-os Ariston-t használunk hosszú évek óta meglehetős megelégedéssel.
sezrk., #35755: Ariston, Miele: ezekkel van pozitív, Whirpoollal és Zanussival pedig negatív mosószárító TAPASZTALATOM. Ebből 3 saját tulajdon volt, egy pedig egy nagyon kedves barátomé (Miele, b+ kellett rajta firmware-t frissíteni, eléggé meglepődtem hogy lehet
).
-
tbs
addikt
válasz
neduddki #35713 üzenetére
Oké. FileZilla nagyon jó kliens, RFC meg minden. Szeretem. Annyi, hogy figyelni kell az új verziókkal, mert néhanéha belekerül olyan "feature", ami akadályozza a működést bizonyos helyzetekben.
Szvsz a legjobb klikkelős cucc ftp-re, csak nem szabad agyatlanul mindig a legújabbat feltenni.
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #35666 üzenetére
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #35603 üzenetére
Höhö. Ma volt $250 is, de ismét $200 környékén jár.
-
tbs
addikt
Porszívó..?
Dyson.
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #35465 üzenetére
-
tbs
addikt
válasz
kételkedem #35335 üzenetére
Csudaaranyosak..!
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #35320 üzenetére
Termel -> készít valamit, ami másnak KELL. És elfogad érte cserébe BTC-t. Sztem priv., ha érdekel tovább. Van egy kujvajó MLM-es ajánlatom is...
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #35309 üzenetére
Szerintem is az. Értékelem ám az aggódásod.
Csak próbálok érdeklődést kelteni egy igen okos gondolattömeg irányába. Ez itt most jó ziccer hozzá. Inkább szerezz 0.1BTC-t, azzal is nő a BTC ekológia. Erre van szüksége igazán nem a most látható spekulációs fújódásra.
(Az egyik komoly lufiok egyébként: a BTC-k előállításának nehézsége alacsony a "pár" napos durva ASIC eszközökéhez képest. Így az összes ASIC előállító a saját bankszámláját növeli az árfolyam pumpálásával és az ASIC gépek "tesztjével". Viszont kishalként szívesen sodródom az árral.
Ha pedig sikerül elég nagy tömeget (fogyasztó/termelő) réteget átcsábítani BTC-re, akkor az csak jót tesz a pénzvilágnak: megtisztul.
)
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #35294 üzenetére
$124-en eladott mindent Mr. Alarm2... Most vettem vissza a készletet $122-ön... (Mázli.) Érdekes napoknak nézünk elébe. Különösen, ha a ButterflyLabs is elkezdi szállítani az ASIC dobozait.
Bazgere, egy normális teljesítményű BFL doboz ~5(!)BTC most. Tudnék venni 10-et. A mai difficulty-val számolva ez napi(!) ~60BTC-t "termelne" 2kW fogyasztással. A bökkenő, hogy a mai megrendelést jó esetben nyárra kapnám meg...
(Várhatóan akkor a difficulty növekedése miatt a termelés ~5BTC/nap lenne, bár ezen az árfolyamon az is szép dodó.) Ja, márhaebben az életben képes lesz a BFL összerakni a dobozait piacképesre.
Szerk.: Nos, ez a kockázat ilyenkor: volt $118 is az előbb.
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #35221 üzenetére
Ez egy elég összeszedett cikk a BTC témáról -> [link].
Hosszú, de érdekes és még szinte meleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Vízhűtéses 4K RGB ÚJ Gamer pc Intel Core I7-14700KF 28x5.3GHz RTX 5070TI 16GB GDDR7 32Gb DDR5 RGB 2T
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest