- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
osszesen kb. husz perc okmanyirodaban toltott idovel aktualizaltam a lakcimem, ami igy +10k havonta. egesz jo oraberre jon ki a dolog
-
válasz
FehérHolló #43266 üzenetére
grat, ez már karrier
-
válasz
fokukac #43260 üzenetére
nem követem ezeket a híreket napi szinten az tény.
egyébként tegnap összehasonlítottam a számláinkon lévő rezsicsökkentésből származó "nyereséget" azzal a pluszköltséggel amit a bankokra kivetett tehrek az ügyfeleknek okoztak, illetve a telekomadóval. és így ~4k mínuszban vagyok, szóval vicces ez az egész
jah, és a rezsicsökkentés összege gyakorlatilag kettőnknek megtakarítás, így még minuszosabb a buli.
-
válasz
BlacKSouL #43225 üzenetére
igaz, hogy fiatalabb vagyok nálad, meg tapasztalatlanabb és eszem ágában sincs kioktatni, de szerintem míg új autót veszel (ha jól emlékszem újonnan vetted a civiket), fél oldalas postot írsz a nyári élményeidről, nyaralásaidról, akkor kicsit felesleges ez a "műhiszti" (bocs a kifejezésért), hogy a segélyből élőknek több pénze van mint neked.
az itt leírt infók alapján abban biztos vagyok, hogy a szakértelmed és tapasztalatod alapján sokkal többet kellene, és sokkal többet is kereshetnél, mint most, ha esetleg kicsit rugalmasabb lennél, és váltanál végre.
leélheted így az életedet, hogy állandóan elégedetlen vagy és panaszkodsz, de ennek mi értelme? ha ennyire ragaszkodsz salgótarjánhoz, a szülőkhöz, meg a bejáratott samsung klímához, akkor valahogy vegyél erőt magadon, de ez az örök nyafogás biztos nem vezet sehova. ha meg ennyire zavar az anyagi helyzeted, akkor ne legyél gyáva változtatni.
nagy okoskodás off
sry
-
válasz
BlacKSouL #43218 üzenetére
"Más: látszik a fontossági sorrend. Tegnap a teszkóban szinte csak segélyből vásárlót láttam, ergo a segélyt kiosztják kurvagyorsan, a fizetésből élők meg várhatnak 7-10-éig"
ez tök irreleváns, a 30 nap az 30 nap. meg általánosítás is. én ált. 5-én kapom a fizum, barátnőm a hónap utolsó napjaiban. de mondom, semmi értelme, mivel a fizetések között azért általában mindig egy hónap telik el
-
válasz
concret_hp #43149 üzenetére
nyilván utazási támogatás
havi 4 hazaút fizetve, csak igazolni kell, hogy a tartózkodási hely különbözik az állandó lakcímtől. mondjuk előbbinek még mindig a kármán van megjelölve a lakcímkártyámon, de sebaj
FH: köszi, közben én is megnéztem, hogy a tulajt sem kell elcipelnem magammal, elég az aláírása (ami mondjuk hülyeség szerintem), de ha így van, akkor így van. tehát tök nem törődnek vele, meg se nézik, hogy valós-e az aláírás vagy sem. na mindegy, ennyit megér, kár, hogy ez csak most jutott eszembe, egész szép summától estem így el.
Monti nálunk így műkszik, adatlap kitöltve, lakcímkártyával, aztán 4 hazaút fizetve, számla nélkül.
-
ideiglenes lakcím bejelentése bonyolult művelet-e, érdemes-e vele vesződni?
-
válasz
FehérHolló #42994 üzenetére
nem fér be oda autóval
-
nem találtam már utángyártott akkut, ha jól emlékszem a gyári pedig 6k körül mozgott, a desire x meg 10k-ért az enyém lett, tehát nem nagyon volt mit gondolkodni rajta
bár szerintem így 3 hónaposan 40-ért simán elpasszolnám, és akkor már nem sokat kellene hozzátenni.
tableten pedig nagyon gondolkozom én is, hogy kéne egy. csak sajnos 8"-os kijelzővel rendelkezők között elég csekély a választék, ha eltekintünk az ipad minitől
de meglátjuk, hogy mennyi fizu csurran csöppen jövő héten, aztán még bármi lehet, csak nehogy engem is elragadjon az almamánia
hp: egyértelműen az utóbbi szerintem. én legalább is tuti nem vennék 4,7"-nál nagyobb telefont.
-
válasz
concret_hp #42985 üzenetére
én nagyon sajnáltam, imádtam azt a telefont, de azért így 3 hónap desire x után ha kézbe veszem barátnőm desire-t, erősen nokia 32 fílingje van
-
válasz
fokukac #42894 üzenetére
szerintem mondjuk nem volt eddig drága a taxi, főleg, hogy legtöbbször ingyen utaztunk
de amikor korábban mentem vele ide-oda, teljesen megfizethető.
inkább az lesz a szívás, hogy beleszóltak a társaságok és a vállalatok szerződéseibe is, így nem adhatnak már a céges ügyfeleknek se kedvezményeket. és ilyenkor sokan szerintem felül fogják vizsgálni a szerződéseiket és inkább találnak más módot a munkavállalók szállítmányozására.
-
válasz
FehérHolló #42828 üzenetére
bírom ezt az it-s szlenget
-
gondolom a szülőknél nem feltétlen a hordozhatóság a lényeg. jelen esetben pl legfeljebb két szoba között cipelnék néha, ott meg belefér a 15,6".
ettől függetlenül egyetértek, az én 15,6"-os probookom meg az asszony 14,1"-os elitebookja között ég és föld a különbség, ha felemelem őket
ha sokat hordoznám én is biztosan kisebbet vásárolnék.
-
nem lesz az kicsike?
mi is gépet keresünk anyóséknak, de mi ezt a méretet el is vetettük. vagy monitorral használnák? amúgy a samsung tuti jó választás, mi is erre meg hp probookokra szűkítettük a dolgot, mondjuk ez utóbbihoz elég jó áron tudunk hozzájutni
az ipl készülék meg jó ötlet, barátnőm is szeretne, bár ő inkább eljárna kezelésre.
-
Most lattam egy not a vilin, szoknyaban, es a laba nagysagrendileg olyan szoros volt mint az enyem. Hat a hideg kirazott tole
-
jól rémlik, de ebből ~1 év már megvan, jövő év végére pedig szeretnék kimenni már valahova. lesz egy pozíció, amire nagyon hajtok, minden nap munka után nyomom még pluszban az angolt, hogy ne induljak akkora hátrányból a native emberekhez képest
a gyerekvállalás pedig lassan-lassan talán itt is érlelődik, 28 éves koromra jó lenne egy kis bébi
addig még van 3 év, reméljük elég lesz.
ngabor2: igen, ez sajnos igaz, hosszú távon pedig még mélyebbre fogja taszítani az országot, de sajnos a vezetők nem igazán tettek semmit az utóbbi 1x évben, hogy ez a réteg itt maradjon (az egykulcsos adón kívül). bennem meg nincsen annyi nacionalizmus meg hazaszeretet, hogy a saját (vélt vagy valós
) képességeimmel külhonban elérhető jóval magasabb életszínvonalat feláldozzam magyarország jövőjéért. és ha lenne is, a jelenlegi kormány úgy kigolyózza az iparágat ahol dolgozom, hogy karrier és szakmai fejlődés szempontjából szintén egy nagy zsákutca az egész.
-
igen, nyilván a korkülönbség. de ebben én úgy nagyjából az egyetem kezdete óta (5-6 éve) biztos is voltam.
egyszerűen külföldön, a nyugati kultúrákban, mentalitással sokkal többet elérhet az ember. van jópár francia ismerősöm, nekik fél évet kötelező valahol külföldön tanulniuk. folyamatosan látom a feltöltött képeiket vietnámból, az usából, indonéziábó, dél-amerikából. egy keveset tanultam is franciaországban, ég és föld a különbség az oktatás területén. nagyon szeretném ha a gyerekem ott tanulhatna, vagy angliában
továbbá nagyon jó olvasni itt a többiek kalandjait, meg 2-3 hónapos szabadságokat kivesznek, hogy utazgassanak. ezt magyarországon szerintem felsővezetői fizetés alatt nem engedhetné meg magának az ember, de irreleváns is a felvetés, mert itt nem módi ennyi időre elhúzni a cégtől.
ezek olyan dolgok, amiknek szeretnék a részese lenne, aká több hónapot is eltölteni valahol a világ végén, és ezt az itteni kultúra, munkamorál egyszerűen nem engedi meg. nem marad más hátra mint a lelépés. amihez persze hozzájárulnak még az egyéb gazdasági, politikai dolgok is.
-
válasz
FehérHolló #42739 üzenetére
azavicces, hogy mindhárom alkalommal teljesen e szerint a recept alapján, rendesen kimérve a mennyiségeket. egyszer jó lett, kétszer nem, és baromi idegesítő
Montoya úr szerint lehet kicsit több cukor kell hozzá?
-
elsősorban a kedves hölgyektől kellene segítség
szenvedünk itt ezzel a recepttel english muffin. 3szor próbálkoztunk ezzel, elsőre teljesen szépek lettek a muffinok, de az utóbbi két sütés esetén nem igazán akart megkelni a tészta. van ötletetek, hogy miket kellene változtatni esetleg? próbálkozzunk rendes élesztővel? van esetleg különleges liszt, tej, amit használjunk hozzá?
köszike
-
válasz
bobsys #42648 üzenetére
mennyire bonyolult ott a becsekkolási, ellenőrzési provedúra? van valami enyhülés, vagy még mindig viszonylag sok időt emészt fel?
hogy beszálljak a külföldi bizniszbe, uk-ben élők amazonról szoktak-e rendelni? nézegettem egy-két könyvet, de viszonylag magas a postaköltség mifelénk.
-
válasz
FehérHolló #42562 üzenetére
szerintem nincs ezzel gond, par alkalommal bele kell, hogy ferjen egy evben.
-
ha már nem otthon akarunk enni azért szerintem van pár jó hely a városban, ami nem is olyan drága.
mi a montenegrói gurman, jelen, vapiano hármasba szoktunk járni, mikor melyikbe, 4-6k között fizetünk általában. és teljesen jó ételeket adnak, főleg az első kettőben. a vapiano kicsit kommersz, meg a hozzávalók minőségéről sem vagyok meggyőződve, de a többi elég jó helye
persze nem kifejezetten éttermek.
utóbbi kategóriából a pata negra tényleg frankó, ahogyan a két szerecsen is, ha tapast akar enni az ember. kb másfél év különbséggel voltam nemrég az előbbiben, sokat fejlődött azóta
olaszosból jó hely a trattoria toscana a belgrád rakparton, vagy a trattoria mamma a hercegprímás utcában.
-
válasz
Viszlát #42490 üzenetére
rajta vagyunk, remélem lesz belőle valami
amúgy is kidobott pénz, és feleslegesen 10 ft-ot is minek kidobni, de jobban zavar a tudat, hogy elpocsékoltam az élelmiszert, ami pedig egyre nagyobb luxus lesz a világban.
[link]
[link]
itt vannak számok, ha valakit érdekel. durva dolgok ezek. olvasgatok most egy könyvet is az élelmiszer ellátásról, amely főleg afrikára koncentrál, abban is vannak megrendítő dolgok. szóvla hiába nem érzem meg anyagilag a kidobott tojásokat ("vegyünk tojást, csinálunk belőlre rántottát, hm, csak 10-es van, nembaj, hozzuk - aztán nem fogy el egy sem, mert nincs kedvünk mégsem azt enni"), egyre kellemetlenebb érzés pazarolni.szóval az elhatározás meg az igyekezet megvan, ha esetleg van tipped ezzel kapcsolatban, azt szívesen meghallgatom
szerk:
Phvhun rövidebb távon anglia (munkatapasztalat+nyelv+egyetem miatt), aztán onnan már franciaországba is könnyebb átköltözniezen felül szívesen lehúznék néhány évet valamelyik északi államban, de ez valószínűleg csak álom marad
-
válasz
EQMontoya #42477 üzenetére
nem néztem még meg a videót, de a kaja téma érdekes, mi is marha sok ételt a szemétbe dobunk, 10 db-os tojástól kezdve a kilós kenyérig, amiből két szelet fogyott. szomorú. főleg, ha az ember olyan statisztikákat talál, hogy mekkora értékben landol élelmiszer a szemétben világszerte.
túrórudiból szerintem a cserpes a legfinomabb
nameg egyszer a koliban vettünk majdnem 5 kilót. az auchanban volt akciózva a pöttyös, mert másnap már lejárt, 8 v. 9 ft volt darabja, elhoztuk az összeset
-
válasz
Integra #42454 üzenetére
még tanulási fázisban vagyok, hogy el tudjam kerülni, ki tudjam zárni ezeket a híreket. de remélhetőleg a nem olyan távoli jövőben már nem ezek fognak szembejönni velem a hírportálokon
komolyan egyre jobban várom a külföldi szerencsepróbálást.
bár azért addig még az asszonyt is meg kell fűzni, hogy valahol máshol jobb lesz nekünk
-
válasz
parandroid #42168 üzenetére
annak ellenére, hogy a sajátjaimról van szó, teljesen egyetértek veled... és erre csak az elmúlt 1-2 évben jöttem rá, hogy gyakorlatilag minek is voltam én kitéve majd 20 éven keresztül :/
szóval ez mondjuk az, amit nem fogok nekik megbocsátani. pedig egyébként teljesen átlagos, rendes emberek, normális értékrenddel, de ez a krva cigi teljesen beszippantotta őket.
-
válasz
venember83 #42159 üzenetére
akármennyire is próbáltam belekötni abba amit mondasz, nem sikerül, mert végül is mindkét esetben csinálsz valami tevékenységet a saját élvezetedre, amelynek súlyos egészségkárosodás lehet a következménye.
ennek ellenére továbbra sem gondolom, hogy jó a hasonlatod, mert azért nagyon nem egy kutya a kettő, de megfogalmazni nem tudom a dolgot
-
válasz
Lortech #42152 üzenetére
erre legjobb példa a szüleim, akiket sehogyan sem lehet lebeszélni erről a szarról. nefélj, ők nem mennek ki az erkélyre dohányozni, nyomják a lakásban... egyszerűen undorító. és csak mostanában realizáltam, hogy én bizony így nőttem fel
csak hát abban az időben az volt a megszokott nekem. de miután elkerültem otthonról, azt vettem észre, hogy folyamatosan rosszabbul érzem magam, ha hazamegyek, nem bírom egyszerűen elviselni. barátnőm szintén, nem is nagyon jár hozzánk emiatt
így felnőttebb fejjel nem tudom felfogni, hogyan lehet így élni. ezért jó ha másfél havonta meglátogatom őket egy hétvége erejéig. most is tervben volt a hosszú hétvégén, de 4 napot nem bírnék ki már ilyen körülmények között.
a legszomorúbb az egészben, hogy amikor édesapám elhunyt gégerákban (amibe azért a cigi mellett a bánya is jócskán közrejátszhatott), még az sem túlságosan hatotta meg anyámat, azóta is ugyanúgy szívja tovább. sőt mi több, a drága húgom is rászokott.
volt is ebből párszor nagy veszekedés... elég volt egyszer átélni, hogy milyen idő előtt elveszíteni az egyik szülőmet, ha bármi betegsége lesz ami a dohányzással kapcsolatos, akkor megmondtam neki, hogy rám ne számítson. továbbá azt is kilátásba helyeztem, hogy az esetlegesen születendő unokát sem fogom hozzájuk vinni abba a füstbe amit vágni lehet. de van egy olyan érzésem, hogy ez sem elég motiváció nekik.
nah mind1, kipanaszkodtam magam
-
válasz
FehérHolló #42142 üzenetére
szerintem is fel a fejjel. én egyszer vezettem kisbusz méretű kocsit, valóban nem egyszerű a dolog. főleg, ha a főnök is normálisan reagálta le a dolgot. bár gondolom az a 400 eur nem esik olyan jól így kiköltözés után, de gyorsan elfelejtődik az ilyesmi.
-
válasz
FehérHolló #42140 üzenetére
azért nem mindegy, hogy lezúztad, vagy csak kicsit megnyomtad. fel a fejjel, valszeg nem megy csődbe a cég emiatt
-
válasz
concret_hp #42078 üzenetére
+1, gondolom "hozzánk" jönne, ami szvsz hosszabb távon sem fizetésügyileg, sem pedig szakmai fejlődés terén sem jelentene akkora előrelépést mint a versenyszféra.
szóval legyen az A és összeszorított foggal bírjátok ki azt a 3-4 hónapot amíg lesz verda
-
válasz
BlacKSouL #42030 üzenetére
akkor csak röviden
átv. ri. díj - ez fedezi a rendszerirányító (itthon a mavir) költségeit (leginkább a működési költséget)
rsz díj - ez értelemszerűen a rendszerszintű szolgáltatások beszerzését fedezi, ezt kapja meg a mavir, és ebből vásárol különböző üzembiztonsági, üzemviteli szolgáltatásokat a piaci szereplőktől.a többi díjtétel pedig az elosztó hálózati engedélyest illeti, ezek is hasonlóan adó jellegű tételek a továbbított villamosenergia után. tehát fizetsz egy alapdíjat, forgalmi díjat az elfogyasztott villamos energia minden egyes egysége után (ez igaza a meddő energiára is) és te fizeted meg az elosztó hálózat teljesítményveszteségét is, mint fogyasztó (ezt az átviteli hálózat esetében az rsz díj fedezi). emellett fizetsz teljesítménydíjat attól függően, hogy milyen feszültségszinten csatlakozol a hálózatra
ezek mind hatóságilag meghatározott árak, amelyek szintén csökkenő tendenciát mutatnak, a remek rezsicsökkentés következtében.
-
válasz
venember83 #42023 üzenetére
nem, ez túl kicsike ahhoz. Montoya linkje már jobban hasonlít, de ennél jóval magasabb volt, és vékonyabb kerekekkel. úgy emlékszem talán valami nádvágó gép lehetett, vagy nem is tudom
-
tudja valaki, hogy mire használják pontosan azt a nagy mezőgazdasági gépet, ami elég széles, vékony kerekei vannak, és cserébe rohadt magas is?
a hasmagassága simán lehet vagy 3 m, és ha mögé érkezel az az érzésed támad, hogy inkább átgurulnál alatta, mintsem megelőzd
remélem felismerhető leírást adtam.
-
válasz
kraftxld #41963 üzenetére
egyelőre a világ végénél kicsit közelebb, csak anglia
Viszlát: köszi, akkor ezt nem kell túlbonyolítani úgy látom
mondjuk messze van még, de felteszem az éppen eszembe jutó kérdéseket, még mielőtt elfelejtem.
szerk: gyorsan megnéztem, az asszonyruhatárát ismerve 5 jól megpakolt bőröndöt 40k-ért már kijuttatnak, szóval tényleg sokkal gazdaságosabb a repülőn való hurcolásnál.
-
[link] ezt csak most olvasom
vicces, hogy hogyan tudják ilyen "szakemberek" ennyire elszámolni magukat, meg az is, hogy a befektetők emberei közt sincsen valaki, aki felhívja rá a figyelmet, hogy ez mekkora bukta. bár nyilván közel sem ismerünk minden körülményt, és valakinek ez is megéri
az mindenesetre biztos, hogy nem fogom a 20+ éves gépeket választani mondjuk a wizzair 5 éves gépeivel szemben, vagy akár jó ajánlat esetén a lufthansa, vagy airfrance gépekkel szemben sem.
szintén más kérdés, a külföldre költözöttektől
ti hogyan vágtatok neki a költözésnek? van értelme mindent elcipelni itthonról, vagy esetleg jobban jár az ember, ha bevásárol kint? alap bútorok, konyhai gépek, ilyesmikre gondolok. bugyitzoknit azért alap, hogy viszi magával az ember.
-
válasz
FehérHolló #41913 üzenetére
az továbbra is áll, de össze kell szedni azt a 3-5 éves tapasztalatot, és miért ne lehetne már azt is külföldön?
nolf: a kirúgás miatt. a többiért természetesen igen, remélem egyszer én is láthatok ennyit a világból
-
válasz
DeFranco #41831 üzenetére
egyelore nem faj, kialudtam ugy latszik
pedig visszagondolva nem ettem semmi olyat ami kockazatos lett volna. remelem nem jon elo ma mar, este szigetre menest terveztunk
a szoba 30 fok helyett mar 27. viszont tegnap ejfel korul kidolt egy fa az utcaban, kb 20 meteres lehet, reggelre feldaraboltak.. elotte meg du a cegnel volt ugyanez, de ott sajnos 3-4 autot el is kapott..:/
egyebkent te jol vagy, nem jelentkezett az ujabb virus?
-
remelem nem jutok defranco kollega sorsara, de nekem is meglehetosen elkezdett gorcsolni a hasam :/
-
válasz
Integra #41699 üzenetére
asszem' ebben a témában még birkózhatnánk egy ideig, nem sikerülne meggyőznünk a másikat a saját, vélt, vagy valós igazunkról
neked nagyon sok mindent elhiszek, mert érdekes dolgokat írsz, ami mögött komoly tapasztalat van szerintem (ugye nem véletlenül kértem már ki 1-2 dologban a véleményed privátban is
), viszont nem emlékszem, hogy valaha is beláttad volna itt a ph-n bármelyik vitában, hogy esetleg tévedhettél is
de tényleg nem akarom tovább ragozni, talán még csak annyi, hogy a magyarral nincs gondom, sem a fogalmazással, sem pedig a szövegértelmezéssel, ha lenne, az elég hamar visszaütött volna már mind az iskolapadban, mind pedig a munkában
-
válasz
Integra #41695 üzenetére
uh, nem gondoltam, hogy ebből ekkora lavina lesz
mindenesetre, ha már mondjuk 4 ember is egymástól függetlenül úgy értette, ahogy, akkor elképzelhető, hogy mégiscsak félreérthetően írtad
nade, hogy ennyire a szívedre vedd...
de, hogy megnyugtassalak, elolvastam ismét kétszer, és azért félreérthető a dolog, mert hamarabb közlöd azt az információt, hogy "de elég jó a has és oldalfal zsírégetésre", mint azt, hogy "már szépen leszálkásodtam az évek alatt".
tovább az, hogy "de elég jó a has és oldalfal zsírégetésre" egy tök általános kijelentés, amely semmi egyéb információt nem tartalmaz, ergo bárkire érvényes lehet. teljesen más lenne a fekvése, ha azt írtad volna, hogy "de elég jó a hasam és oldalfalam zsírégetésre" vagy ""de elég jól bevált nálam a has és oldalfal zsírégetésre".
utána már magadról beszélsz, hogy leszálkásodtál, de ettől még az első kijelentésed általános érvényű marad, birtokos esetnek nyoma nincsen.
-
válasz
Integra #41682 üzenetére
az elég jó a has és az oldalfal zsírégetésére szvsz egyértelmű utalás a lokális zsírégetésre
és mivel ilyen nyilván nincs ezért rohadt szerencsés vagy, hogy neked vagy onnan pucolódik le először a zsír, vagy nincs máshol, ezért kénytelen az ott maradt eltűnni. nekem sajnos onnan jön le a legnehezebben, lehet ki kellene próbálnom ezt a kettlebell dolgot. bár egyelőre csak tapogatózok, mivel tudnám helyettesíteni a konditermi edzést.
más: megoldódott a sörproblémám, mivel sikerült leverni az asztalról, így van helyette szőnyegtakarítási gond
-
válasz
FehérHolló #41632 üzenetére
a te szótáradban mióta vízízű a budweiser?
csak hogy tisztázzuk, én erről a budweiserről beszélek: [link]
ilyen jégen szűrt hülyeségeket mint a miller soha nem fogyasztok
most viszont hoztam kíváncsiságból egy dreher summer editiont, ez úgy tűnik citromosnak, hogy mellette nem 2%-os, kíváncsi vagyok mit tud.
szerk: hivatalosan ma nálunk győrben volt a legmelegebb, a már említett 40,6 °C értékkel.
-
-
válasz
Integra #41512 üzenetére
igen, sajnos ez így van, nagyon kevés ember van, aki rendszeresen mozog, edz valamit :/
sajnos nekem is egyedül a heti 1 (ritkán 2) foci az ami fix. ezen kívül a konditerembe nem tudom már rávenni magam, hogy lemenjek. szóval most éppen nagyon keresek valamit, ami helyettesíti ezt az edzést. néha eljárok úszni, az nem rossz, de próbálnék valami küzdősportot is, de még ott sem találtam ki a nekem illőt. talán a kempo ami legjobban tetszik.
-
vajon miért nem jönnek meg az erstés netbankba való belépéshez szükséges sms-ek? még nem fordult elő ilyen sosem :/
-
válasz
ladybug #41470 üzenetére
csak mi általában úgy hagyjuk, ahogyan épp használva volt. tehát lecsuktuk a dallas felénél, és jockey hangjára ébredni hajnalban néha rémisztő tud lenni
azonfelül meglehetősen hangos a gép, jóval zajosabb az én probookomnál, hiába kerül kétszer annyiba, szóval sajnos felébredünk rá. majd ma megnézem ezeket a frissítéses dolgokat is, köszi az ötleteket
-
van valakinek ötlete, hogy mi a fenétől ébred fel néha az asszony notija sleep állapotban? csak így az éjszaka közepén elindul, teljesen magától, és fogalmam sincs, mi okozhatja ezt. egy elitebook 9470-ről van szó.
-
már csak két nap hőség
elmondhatatlanul várom a végét.
-
válasz
concret_hp #41262 üzenetére
nem ezt kérdőjeleztem meg, hanem azt, hogy ennyi idősen pont nem érdekeltek a számítógépek, hanem rúgtam a bőrt, meg úsztam. volt otthon van valami fehér doboz, amin elfutott a heroes 2 meg 3
-
válasz
concret_hp #41249 üzenetére
najóvanám, szerinted a tizen egykét évesen én laptopokkal foglalkoztam?
-
válasz
concret_hp #41238 üzenetére
+1. sajnos még csak kisebbik rossz sincs, mert egy kutya mind.
-
válasz
saelin #41215 üzenetére
jól használod a feltételes módot. kellene. ez itthon utópia, ez az ország egyszerűen képtelen az előállításra, az innovációra. nameg őszintén, ha most egyik napról a másikra megjelenne egy magyar laptop, te azt vennéd az évtizedes tapasztalattal rendelkező, hp, dell, stb. helyett?
-
válasz
bobsys #41146 üzenetére
csak emlékeztem, hogy írtál erről, aztán felkutattam
a vizsgát pedig minél előbbre
eddig egy cae-t szerettem volna, de az angol egyetemek az ielts-et kérik, így ezt fogom megcsinálni, 6.0-6.5 kell, ami szerintem nem fog gondot okozni (kop-kopp).
szóval sulihoz kell, meg nyilván a munkakereséshez is jól fog jönni angliában. nagyon örülnék, ha még decemberben el tudnék menni, de talán a január-február reálisabb lehet, így munka mellett.
-
én leszek a ki válaszolt a legrégebbi hsz-re verseny győztese
az első link alatti esszégyűjteményt fel tudnád tölteni esetleg egy másik tárhelyre is?
dropbox v. drive? köszönöm
szerk: nagyon jók képek, amelyek a legújabb divatot mutatják be
innen legalább meríthetek, jövőhéten úgyis jelenésem van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest