- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
BlacKSouL #25443 üzenetére
Persze értem én, ajándék lónak ne nézd...
Céges munkára jó lesz az, bár akkor meg felesleges az a VGA, bár lehet gondoltak rátok, hogy ha unatkoztok akkor is legyen mivel leütni az időt
. Mondjuk úgy talán jobb döntés az SDD, főleg ha hurcolászni is kell, ugye egy átlag usernek nem, mert én is asztalon tartom, soha sem cipelem a 2,5kg-ját
. Bár én egy ideig tuti nem fogom lecserélni a ProBookomat, ha esetleg mégis, akkor csak ugyan ilyenre, biztos vagyok benne hogy te is hamar megkedveled
.
Ez a szám picit feldobta ezt a borús, esős napomat: Joy Williams - One of Those Days ...mert ez csak egy ilyen nap...
#25448 bobsys: Texasban nem sz@roznak... én is agyonvertem volna...
-
-
-
válasz
stranger28 #25407 üzenetére
Sajnos... vannak érdekes szituációk.
#25410 Vigneau: Pohár, csavar, flakon, spray-s doboz, hajvasaló, zseblámpa, stb., elég gyakori jelenség, ilyenek vannak a műtőben néha, mert ugye felhelyezni fel tudják, de kivenni már nehezebb, és sokszor bele is törik.
-
A lány vesztét pont ez a szexéhség okozta...
...ehhez nem tudok mit hozzáfűzni. Sok mindent láttam már, mindenféle eszközt amit műtétileg távolítottak el, és halottam is, de még ez előtt én is ledöbbentem
.
-
Civil Twilight - How'm I Supposed to Die c. számát egész este hallgatom, nagyon megfogott most.
-
válasz
lujó55 #25366 üzenetére
Pedig védhetne...
ui.: Jóccakát' mindenkinek, ma esti altató zeném Kristóf Norbi-tól
.
-
...akkor szépen oda kell menni, és alkalmazni a nagy szabályt
!
-
Épp egy Strongbow-t szürcsölgetve olvasom visszafelé a topic hsz.-eit, hát az a véleményem ezzel kapcsolatban hogy elég nagy szegénység van, és a megélhetés sokkal előrébb van az emberek többségénél mint a becsület és társai.
-
Most már hátradőlök és lazulok, keresni kéne valami jó filmet is...
-
Pihenés van... közben megy a Sunday Girl - Where Is My Mind c. száma.
-
válasz
Winner_hun #25260 üzenetére
...viszont hamarabb is lelopják a parkolóban
.
-
Pedig nagy gond, a mai fiatalság a fél életét a facebook/iwiw/myspace/twitter/hi5/chat és társai előtt tölti/éli le. Nekem is volt egy cirka egy évig iwiw-em, azután mikor olyan emberek írtak és jelöltek be ismerősként akiket nem is ismerek és még olyan leveleket kaptam, amit zaklatásnak vehettem volna, szóval elegem lett belőle és töröltem a profilt. Eleve ezek a közösségi oldalak elég nyálas kategóriába mentek el, többen fake dolgokat osztanak meg, valótlanságokat állítanak, minden nap kiírják hogy xy-t hogy szeretik vagy épp éjszaka hogy itták le magukat a haverokkal. Ezzel addig nincs is gond, míg másokat nem zavarnak vele, de mikor az üzenőfal tele van kiskorú prostituáltakkal és szexuális fertőzéseikkel, vagy az épp "unatkozom" jellegű posztokkal, akkor nem látom értelmét, mert lényeges, értelmes, új információt nem kapok belőle, maximum csak azt hogy kivel nem érdemes szexuális kapcsolatot létesíteni, mert pl. ...kankós, a szomszéd Janitól, aki Csillától a kúrvától kaphatta el, még Bukarestben, mikor threesome-ban űzték, egy arab transzvesztitával a nagybetűs szexipart. Ahogy egyik barátom mondaná, a XXI. század nagy vívmánya a facebook, mert ez lett az új pletykaoldal, és ezzel egyet kell hogy értsek, sajnos.
-
-
-
Ma lazulás van, Grace Potter and the Nocturnals - White Rabbit jellegű feldolgozását hallgatom, egész kis fülbemászó lett, tetszik. Délután kellene egy kicsit tanulni, pénteken újabb vizsga, de ilyen éves bohóckodás csak, de attól még elég parás vagyok, de ez nálam már csak így megy. Azért remélem hogy nem fog esni ma az eső, esetleg csak estefelé, mert még lenne dolgom.
#25158 NoLF: Tényleg van valami a levegőben, én is sokszor későn fekszem, korán kelek, máskor meg már este 9-10 óra körül álmos vagyok, mármint otthon.
Gratulálok az egy éves évfordulódhoz.
-
-
válasz
stranger28 #25146 üzenetére
Azért annyira nem mindennaposak hogy a hiteles autót/házat lefoglalja a bank, és a semmiért fizet. Azután már ha a munkahelyről is kirúgják, és elindul a lavina, akkor eléggé maga alá temethet mindent. Most őszintén, én is kikattannék és nem látnám tovább értelmét hogy éljek. Nem mondom hogy boldognak kel lenni, mert én sem vagyok az, de néha egy kis örömöt lehet csempészni a hétköznapokba, és talán ennyi elég is hogy túlélje az ember. De mint korábban említettem, nekem is hozzátatozóm ebbe a csapdába esett (bár nem hitel, de érzelmileg felőrölte magát), így akkor megviselt engem is a dolog.
-
válasz
kételkedem #25143 üzenetére
Pedig elég könnyen el lehet oda jutni, már akkor is ha csak úgy érzi hogy nincs már kiút, esetleg minden amit épített/létrehozott, a szeme láttára semmisül meg.
-
Te sem tolod keményen
. Egyszer meló + suli után még fennmaradtam a haverokkal italozni, este pedig otthon még gépeztem, összesen lehetett vagy 26-27 óra az ébrenlét időtartama, este azért már igencsak fájt a szemem, és nyitva tartani is alig tudtam, meg néha-néha kimaradt ez-az, azután persze feladtam és kidőltem
. Szóval inkább próbálj aludni és pihend ki magad
.
-
-
Elég hosszú sztori, mármint hogy az,... hogy miért. Egyszerűen letudhatnám annyival hogy letelt a két év és cseréltem Sam Fisher-t (...akkoriban úgy éreztem magam mint a főhős abban a bizonyos játékban...). De mivel az életemben történt egy-két változás, barátok jöttek-mentek, lassan végleg elköltözöm, talán komolyodtam és voltam sokáig melankolikus, de a legfontosabb, hogy ezidáig volt egy nőnemű egyén is, életem szálai között, akivel már nem fogok találkozni/beszélgetni, neki állítok ezzel emléket (un. "kék hajú lány", aki amúgy fekete, egy különleges tinccsel
). Tehát két év nagy idő, eltelt, hát túl vagyunk rajta, ezt is megéltük, próbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, változni, lassan felépülni, rossz emlékeket és eseményeket felejteni, emiatt változtattam az avatart. Szerintem ez így elég magyarázat, a többit esetleg/talán/csak privátban osztanám meg, szigorúan magánjellegűen.
...bár először ugyan ilyenre gondoltam,mint az előző (ha már változtatni lehet), de kell a változás, talán így jobb, és egy kis emlék is...
-
Asztali gép összetéve, nagyon király, már csak az új lapot várom
.
-
Kicsit szomorkás az idő, most Ane Brun - To Let Myself Go eléggé lelazít ilyen állapotban
.
-
-
-
Bírom azokat az embereket akik nem ismerik az értő olvasást
. De a legjobb mikor ezután még vitatkoznak is velem
. Nah, persze ekkor ne legyen olyan a modorom, amilyen
.
-
válasz
ladybug #25030 üzenetére
Oh, a szemem alig bírom már nyitva tartani, ma már 4:47-kor a lakhelyemtől 15km-re lévő vasútállomáson voltam, rá 13-15 percre már az IC-n, egy óra múlva Nyíregyházán, ezután fél óra buszozás következett. 7 órától vizsgáztam, ma 7 vizsgaszituációból, és a vizsgák közötti 10 perces szünetekben tudtam pihenni, természetesen utolsó vizsgám délután 6 óra után volt pár perccel. Szóval ha a szemem nyitva tudom... tudnám tartani akkor az még jó lenne, mert pár dolgot még el kell végeznem így a laptop előtt. A videóban látható menetelést pedig semmi pénzért nem csinálnám meg. Majd talán holnap, valószínűleg úgy is itthon leszek.
-
Ma 4-kor keltem, azóta talpon vagyok
.
-
válasz
Viszlát #24984 üzenetére
Lehet kipróbálom, de mint írtam, már nem hiszem hogy ez segítene rajta. Még a héten lehet egyszer meghajtom, azután megnézetem szervizben hogy hogy áll, ha nem javul és megint kivillan a jelző lámpa, akkor csere lesz belőle.
#24985 neduddki: Hát nem olcsó, bár kikormolni nem fogj a rendszert. Azért 9 év alatt nem volt hajtva, lehet el van rakódva keményen.
-
-
-
válasz
BlacKSouL #24977 üzenetére
Ezt a cikket én is olvastam, sajnos én is mentem már 1500rpm körül, városban, 50-60km/h körül. Ha autóúton megyek akkor általában megvan a 90-100km/h. Csak igazán akkor tisztulna ki a rendszer ha hosszabb távon magas hőmérsékleten üzemelteted, bár szerintem van benne annyi szűrő hogy simán megfogja, tehát nekem azt mondta a szerelő hogy néha, egy-egy hosszabb út alatt gyorsítsak lendületesen (rövid távoknál nincs értelme mert elvileg nem melegszik úgy át a kipufogó rendszer), de nem hiszi ő sem hogy ez simán csak ki fog tisztulni, itt előbb-utóbb EGR szelep csere lesz. Tegnap a hibakódot is kiiktatták, ha még egyszer felvillan, akkor irány a szerviz! Az ilyen oldatokban, adalékokban meg nem igazán bízom, ki tudja hol rakódik az le benne, bár, ha valaki meggyőz, lehet kipróbálok valami adalékot!
Fiatal korában csak 98-as ment bele, most 95-öst kap, hát nem igazán vagyok a pörgetés nagy támogatója, szerintem még egyszer-kétszer valami hosszú úton leforgatom 4000rpm-ig, ha nem jön elő a hiba akkor rendben, h viszont igen akkor nincs más megoldás, bár 90% hogy ez magától nem javul meg. Amúgy az jelzi hogy a check engine lámpa ég indítás után is és az alapjára olyan hullámozó, mint egy hideg szívó dieselnél, tehát észre lehet azt venni, bár ha meleg, vagy forgatva van akkor eltűnik hibajelenség, tehát gondolom hideg motornál van jelentősége.
-
válasz
lujó55 #24973 üzenetére
Még 11 nap
. Pedig most jól jönne, az autóban úgy néz ki hogy ki kell cserélni a kipufogógáz-visszavezető szelepet, elég drága móka, mindezt azért mert alacsony fordulattal volt használva és szépen lerakódott benne a koksz, szóval nem tudja az ember mikor csinál jót, és mikor vigyáz a dolgaira
.
#24976) lujó55: 03-as WagonR+ 1.3 16V, ez benzines, de 3000fölé sohasem volt forgatva. Most mondták a szervizben hogy hosszabb távon meg kell hajtani, hát eddig 9 éves és van benne 65 ezer km, tehát nem megy sokat. Tegnap mentem vele 2*70km-t, lendületesen gyorsítottam, 4000 rpm-ig leforgattam, bár nem hiszem hogy ez már segít valamit is.
-
-
válasz
Pisztillus #24952 üzenetére
Hát igen, a Probookom, már csak Probookra újítanám (talán egy 17"-esre), nagyon stabil ez a gép, masszív erős, nekem elég gyors is, és még játszogatni is lehet rajta (hébe-hóba egy kis Dirt3), persze ezt úgy mondom, mint aki asztali gépként használja laptopját, de volt már a kezeim között ilyen-olyan gép, és eddig csak a HP, Lenovo és Dell tetszett igazán, főleg az üzleti kategóriás modellek. Bezzeg a consumer laptop felhasználók nagy része meg csak szív vele, ha meg viszi valahová akkor nyelik-nyaklik az egész gép, és az is előfordul hogy meg-megreccsen használat közben. De ezt érdemes elolvasni.
-
Anja Plaschg-től a délutáni szómórkálós, esős, szeles, nyomott hangulatú időhöz egy kis zene...
-
Azért az első hír igen csak érdekes volt, de persze azután kiderült hogy egy gyerekkori betegség okozta Russel Shirley halálát.
-
-
Elég hideg, fújós, szeles idő van
. Visszabújok a vackomba, laptopot ölbe veszem és picit játszok a Dirt3-on
. Délután remélem kisüt a nap, akkor sétálnék/futnék a kutyussal
.
-
válasz
fokukac #24627 üzenetére
Lassan nekem is meg kellene néznem. Bár most a Sacha Baron Cohen féle Diktátoron röhögtem egy picit, elég beteg film, ahhoz hogy feldobja a hétköznapokat.
-
-
-
-
Macy Gray - Creep című átdolgozása megy, nagyon szép szám, így az esti rossz időtől való elvonatkozáshoz és hétköznapi lazuláshoz.
-
válasz
Sanyabá #24407 üzenetére
Mit hirdetnél? Helyi apróban, esetleg netes hirdetési oldalakon lehetséges!
pl.: JobScout24.at -
válasz
Viszlát #24394 üzenetére
Értem, viszont 2000-estől nagyobbat semmiképpen nem akarok, úgy is évi 7-8 ezer km-t futna maximum, bár nézegettem az 1.4-es Corollákat, de nem igazán bírja mozgatni a karosszériát. Nekem ép ráér, nem akarom egyhamar lecserélni a kis kockát, hisz elvisz mindenhová, olcsó fenntartani és imádom (bár ez perverz dolog, mert hát egy kockát nem lehet szeretni), illetve kevés km van benne, újonnan vettük, kíméletesen van használva. De pár év múlva már lehet hogy érdemes lesz egy fiatalabbra cserélni, akkor japán autó fronton nézelődnék tovább, lehetőleg szedánt, és hát az Accord/Galant/Civic/Lancer/Corolla (ilyen sorrendben, nagyon tetszetős számomra).
-
-
-
-
-
-
Gyönyörű... Norbert Kristof - Paris Suicide
-
Jó reggelt mindenkinek. Holnap egész nap vizsgázgatok. Hmmm, ma pedig lazulni kéne, ehhez egy kis reggeli zene.
-
-
-
-
-
-
Ez de beteg... [link]
-
válasz
FehérHolló #24147 üzenetére
Kiccci, sájga, naggyon szőjős génymainipuláty made in china bajackot isz szejeteeed
?
-
válasz
FehérHolló #24140 üzenetére
...Még jó, hogy csak ebédkor találkoztunk... - Úgy hangzik mint ha erre indulna el a nyálelválasztásod
. Persze ez csak akkor fokozódik, ha a táplálék a szájba kerül
.
-
Néha esik, néha pedig csak alapból rossz idő van. Hát ez nagyon hervasztó.
-
-
-
Johnny Cash - Hurt c. számát hallgattam épp a kocsiban, most kiváltképp tetszik, mint amúgy más esetekben
.
-
válasz
FehérHolló #24011 üzenetére
Bár én esténként eddig is kedvenc voltam
. A PH pedig más tészta, a rang még nem minden
.
#24010 Vigneau: Szép
.
-
-
válasz
FehérHolló #23997 üzenetére
Akkor még van idő
.
-
-
-
Oh, új rangom van, 1449 nap után...
Ünneplős számom...
-
-
Jó reggelt, kicsit vizes minden, de azért remélem szép idő lesz.
-
válasz
kételkedem #23954 üzenetére
...vagy később mész be, mondjuk egy órával
.
-
válasz
kételkedem #23950 üzenetére
Enyhe túlórázás lesz belőle, számoltasd el a főnökkel
.
-
-
-
Estére egy kis lazulás...
-
-
31C van, ehhh..., kib@szott meleg , és még nyár sincs
!
-
Elírtam na, van ilyen! De hogy legyen egy kis igazság is benne. Minél nagyobb mennyiségben használandó!
-
válasz
fokukac #23862 üzenetére
Annyira komoly hogy szétszedni sem tudod rendesen
?
#23866 venember83: Majd ebay-ról rendelünk egy átlag kínai gyármunkást, a lényeg hogy 140-150cm-től ne legyen nagyobb és 40-45kg-tól ne legyen több (bár ezek átlagos adatok a világ túlsó felén), hogy egy TV-s dobozba beleférjen. Azután ő majds szépen 5-10 perc leforgása alatt összeszereli és leteszteli, ráadásul minőség ellenőrzi is a készre szerelt terméket.
#23867 fokukac: Fotózd, érdekel, bár szerintem mindenkit a topicból! A drasztikusság nagyon jó dolog, spájszer, balta, kalapács után kell nyúlni, az a célszerszám egy klíma szét és összeszerzésénél, bár utóbbinál inkább a Duck Tape.
-
-
válasz
Vigneau #23809 üzenetére
Ne rögtön a közepébe
! Kezdjük ott hogy ha feltételezzük hogy gerincsérült, és nagyon amatőrök vagyunk, akkor ne mozgassuk. A nyakat megroppantani nem tudják, csak csigolyákat törnek el, vagy igazítanak el a beágyazódott helyükről, persze amik már amúgy sem ott vannak ahol kellene lenniük. A másik hogy legtöbbször oda és vissza vannak az újraélesztésért, így ha kell, ha nem, bordát törnek, az tuti!
-
-
válasz
FehérHolló #23793 üzenetére
...jah, a kis lábukra acélbetétes betkót húzni, had ugráljanak mint egy kis teletabi koncerten/előadáson
.
-
Jó reggelt mindenkinek...
-
-
-
-
Pihi... végre
!
-
Lazán csak lazulok egy kis zenével. Holnap nagy nap, azután egy kis szünet jön, de persze lesz mit csinálni.
-
válasz
lujó55 #23644 üzenetére
Erre igazán én sem számítottam, tényleg nagyon meglepett. Én 2008-ban voltam Baden-ben, de kb. 2 nap alatt Stuttgart - Leipzig - Berlin - Nürnberg - München távot futottunk, azután maradt még két hét lazulni, bár akkor még körbeutaztuk a vidéket, mert olyan szép és nyugodt volt minden, imádtam. Kicsit más mint itthon, ott leginkább azzal volt bajom hogy tudni kellett volna németül, mert csak a fiatalabb/értelmiségibbnek tűnő emberkékkel tudtam kommunikálni angolul, a többi 70% pedig legalább próbált segíteni (ami itthon nem jellemző, hanem inkább trágárkodnak a külföldiekkel, mert milyen vicces az). Bár a nyelvtudásomról annyit hogy 2-3 hétig az oroszt gyakoroltam, ergo tudok pár szót, 4 év német, amiből alap dolgok ragadtak meg, és a mai napig megy az angol tanulás, mert sajnos sokat felejt az ember, ha nem használja, és ez látszik rajtam. Jót tenne most egy külföldi kiruccanás, de az elkövetkezendő hónapban meg fogok őrülni, mert vizsga- vizsga hátán lesz és nem igazán tudok semmit (vagyis ezt érzem most).
-
Ma voltam futni a kutyussal, mert én is gyengének érzem magam, a kis négylábúnak pedig erősödnie kell a betegsége után. Szóval jövünk visszafelé, épp állunk (ő ült) a zebránál, erre lehúzódik egy túramotoros a főút mentén, egy régebbi szedett-vetett Aprilia Tuareg (kb. 90-es évjáratú) nyergében ült. Tört és alig érthető angol beszéddel (gondolom pár szót ismert) megszólalt, persze elkezdtünk kommunikálni, először nem értettem hogy merre akar menni. Azután egy oroszul írt térképet vett elő, ahol Nyíregyháza és Kijev (legalábbis ezeket filóztam ki az orosz betűkből) alá volt húzva, elmagyaráztam neki hogy kb. hány km-t kell utazni még a határig, bár tovább sajnos nem tudtam magyarázni neki, mert Kijevben még én sem voltam. Azért érdekes volt, és örültem hogy vannak ilyen túrázók akik csak felülnek és mennek, akár nyelvtudás nélkül is, mert tényleg kézzel-lábbal magyaráztam hogy megértse, persze amit már angolul sem értett. Én is motorozgatom (bár már alig), de sohasem vettem még erőt és bátorságot magamon hogy elinduljak országokon keresztül, motorral, minimális felszereléssel, így igencsak örültem neki hogy van aki egyedül, erre is képes. Tehát további jó és örömteli utat kívánok neki, bár nem hiszem hogy olvassa ezt a szösszenetet, de sok-sok kitartást és jó utat. Go on road!
-
Nah, estére egy lazulós szám, PH, és filmek válogatásra holnapra és az utánra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Milyen notebookot vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Monitor hiba topik
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest