- Mobil flották
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Pttypang #46460 üzenetére
Lehet, mindenesetre a magamfajtanak igen jo "felhivas" egy olyan kirakat, ahol az ember elso szempillantasa a minimum E-G meretu mellreszre teved, es ott a gombok szepen allnak, nem pattognak
Komolyan, lehet ilyen cegeket kene letrehozni. 38-41-es ferficipo, 46-> ferficipo, 36 alatti noi cipo, 40 feletti noi cipo, stb..
Esmeinre is borzalom volt barmilyen kabatot talalni. Es nem azert mert annyira nagy lenne, hanem mert egyszeruen sok helyen az elet megall (japan meretezesu) XXL-nel.
Az is milyen mar, XXL-es Superdry kabat nem jott ram, mellresznel nem tudtam behuzni. Esmre se ment ra, holott szinte az osszes XXL-es polo, pulcsi jo szokott lenni ra.
tope: cipo/csizma az kulon dolog, bar ott sem volt meg 20 ezer ft feletti vasarlasom.
Jaszbereny, ELVÉ CIPŐ Kft., jo minosegu borcipoik vannak, szeretem. Arban kb 10-20 kozt lehetnek. Bakancsot 6, cipot 5 evig minimum hordtam, amit ott vettunk
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #46458 üzenetére
De, ez qrvasok, marmint az en szemszogembol. Nekem 4 ruhadarab altalaban 10000-15000 forintba / 30-40 fontba belefer.
Bluzt viszont kenytelen voltam venni, kettot is, vannak olyan helyzetek, amikor illik valahogy megjelenni is.
Hogyismondjam, az alap ruhataram tobbnyire nem koveti az irodai dresscode-okat
A legutobbi kosztumom kb 8 eves, mas kosztumom pl nincs is. -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #46451 üzenetére
Jo neked
Nekem mar akkor is lelkiismeretfurdalasom van, ha 100 fontot elkoltok ruhara. Nem egyre, hanem minimum 4-re.
Egyebkent lehet pezsgot bontani, megvettem eletem elso 10 ezer forint folotti darabjat. Egy pepperberry bluzt.
Esmnek mondjuk elegge bejott a kirakat, azt mondja, na vegre, vegre nomeretu( ertsd bogyos-faros) nokre is keszienek ruhakat.
-
tildy
nagyúr
Amikor mar az ember kezdi ugy erezni, hogy akkor nagyjabol eleg sok mindent megert angolul, na akkor erdemes kicsit kimozdulni Londonbol, es frankon pofara esni
Pedig csak Liverpoolig mentunk kicsit varosnezni, ott beugrottam egy pepperberry storeba, de volt amire vissza kellett kerdeznem, mert annyira nem ertettem. Pedig altalaban elboldogulok.
Ja es tok erdekes volt, minden boltban angol elado, ritkan latni ilyet.
-
tildy
nagyúr
Ahh regi szep oncallos idok.
En szerettem. De az utobbi 4 evben mar nem volt ilyen.
-
tildy
nagyúr
válasz
bobsys #46373 üzenetére
Assessment Center: Altalaban behivnak x embert, egyszerre, kulonbozo feladatokat adnak nekik, es figyelik ki hogyan oldja meg, hogy dolgoznak egyutt, stb.
Legalabbis nekem anno ilyen volt. -
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #46364 üzenetére
Meglehet, bar ha jol tudom Bandus meg csak most kezdte ott a szakmat. En azert ovatosabb lennek.
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #46352 üzenetére
Gratula.
Egyebkent nem felsz, hogy a mostani munkahelyed olvassa a ph-t?
(es kiderul, hogy masfele kacsingatsz: "szerk: kaptam visszajelzést az angliai jelentkezésemről, first stage done, következő a telefonos interjú, aztán ennek sikeressége esetén az ac.")Lehet ezt viragnyelven is tolni
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #46354 üzenetére
Ennyire nem jott be Nemetorszag?
-
tildy
nagyúr
Épp a kávét iszom, itt az állami műsorszolgaltato épületének árnyékában, micsoda sugar rush...
Ma szabadnap.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #46284 üzenetére
Hozzateszem, hogy a szobam( piros potty) alatt levo furdoszobaban sincs mar EGYALTALAN jel. Na erre varrj gombot. Pedig egyszeru az ok: 50-60 centis valyogfal + a furdoszobaban femvaz a wc-nel.
Szoval en abszolut megertem azt, akinek teli szalad a ... -ja a wifivel.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #46284 üzenetére
A konyha es a "legszelso szoba", (ahol a modem es a router van tavolsaga) kb max 5-6 meter. Csak szolok. Mert az, hogy soros eleresu nem azt jelenti, hogy ------------------- ilyen.
Leginkabb kerdojelre hasonlit a megkozelites az ajtokon at,de amugy videki kockahaz. A konyha es a wifis szoba kozt fizikailag csak egy furdoszoba van. ( a kanyarodas miatt) ( gyorsan firkantottam valamit, a piros a wifi, a zold a konyha)Bocs, de a modemnek fix a pozicioja, es nem a paras konyhaba raktak.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #46273 üzenetére
Az talan nem, de a hugom szobajaban es konyhaban netezes annal inkabb
Marmedig a modem-fo router <-> hugom szobaja, konyha a lakas ket vegpontja.
-
tildy
nagyúr
válasz
haromegesz14 #46269 üzenetére
Barna vagy sotet kontos, es akkor te leszel a jedi.
concret_hp: van ez igy
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #46265 üzenetére
hm, ascii rajzolasban meg fejlodnom kell.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #46239 üzenetére
Gyere le hozzank videkre , ahol soros elrendezesu a lakas ( tekeredik mint egy kigyo s alakban) , ket szobaval arrebb mar nincs wifi jel,a furdoben femkereten van az elvalasztofal, szerinted? Minimum ket -harom router kell , hogy a teljes lakas le legyen wifi jellel fedve.
A powerlineos motyon egyelore se a pinggel, se a sebesseggel nem volt gond, egy kivetl van a power saving mod, ugy nez ki uj firmware megoldja.
( egyebkent igen, aki valaha is tanult vagy utanaolvasott kicsit a powerlinerol, tudja, mik lehetnek a buktatok, de hetkoznapi hasznalatban szerintem tokeletes)
-
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya #46232 üzenetére
Apume mas tipus, az nem csinal ilyet, egy tévé van a vegen, az sem nagy adatforgalom generator. Visszont az itteninel muszaj voltunk vagy pinget, vagy torrent vagy egyeb hasonlo progit beizzitani a gepen, kulonben rendszeresen ures weboldal jott be, ha x ideig nem volt rajta adatforgalom.
Ma lehet megnezem a firmwaret ra, illetve hogy kikapcsolhato-e a power saving mode.
Egyebkent nagyon szuper volt, 2-3* 50 centis valyogfalon nem igazan ment at a wifi jel, ezzel probllema nelkul van net a leghatso szobban is.
-
tildy
nagyúr
A L-t max bolt polcain lattam eddig, nem ismerem, nem tudok nyilatkozni rola.
A C tudomasom szerint nem hagyomanyos szajviz, nem lehet hosszutavon hasznalni, max egy hetig, es utana hosszu szunetet kell tartani.
Nekem sajnos minden hazautamkor rendszeres latogatas a fogorvos, mert bar nem szuvasaka fogaim, de van egy, ami rossz helyre nott ki, figyelni kell folyamatosan.
fokukac: szerintem meg mindig jobb hetvegen, este 10 utan csendrendelet van sok helyen, nem tehetne.
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #46211 üzenetére
ez az
(Magyarorszagi) Fogorvos altal ajanlott cucc. Egyebkent mivel elegge verzekeny az inyem, rendszeresen kell hasznalnom.
Otthon is kapni, itt is.( Budapest Dentalnal legalabbis meg a rendeloben is ilyet hasznalnak oblitesnel, nekem is ott ajanlottak. Biztos nem ismernek teged, Emvy
)
-
tildy
nagyúr
válasz
Integra #46121 üzenetére
Ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy akkor most melyik a jobb, az ex a maga - szerintem - tokeletes kinezetevel, amolyan mossatok fel a padlorol de most rogton , de engem nem tisztelo mentalitasaval (de azert 10 evig csak jo voltam neki), vagy Esmein a szoke hosszu hajaval ( rovid, fekete haju pasik a maniam), de a tunder lelkevel.
Aztan nem kell sokaig gondolkodni, Esm magasan veri a lecet, megha nem is "almaim pasija" kinezetben. Minden masban viszont annal inkabb.
Mondjuk a volt kapcsolatomban sok dolgot elrontottunk, mindketten, de jobb , hogy ez igy alakult vegul.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #46067 üzenetére
Ennek van valami ertelme azon tul, hogy lehet vele "villogni"? Mar aki olyan, es tenyleg kirakja fb-re.
( teszteken 136-142 kozt voltam, de nem ereztem meg sosem kesztetest, hogy megprobaljam a mensat)
-
tildy
nagyúr
válasz
gaborbol #46019 üzenetére
Hat nekem egyszer volt almas telefonom, eleg is volt. Sok is volt. Most motorola van ideiglenesen, mert apum mar sirt a dezi memoriahianya miatt, ezert megkapta a one x-em ( mondhatni joarc voltam, es odaadtam neki) , de megyek vissza HTC-re, amint lejar a husegem ( meg 5 honap).
Iphone-t soha tobbet, egyszeruen amennyire bejon az almas laptop, annyira sikitofraszt kapok a telefonjuktol.
-
tildy
nagyúr
Nohat, nohat (Facebookeknal most fohet a deopsok feje
):
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #45972 üzenetére
Ez attol is fugg hol szuletik. Pl. van ahol szuletesi hely szerint jar az allampolgarsag ( USA, Uj-Zeland emlekeim szerint ilyen), mashol, fokepp az EU-ban az van amit Emvy mond.
Illetve UK-ben van meg egy eset: Ha valaki itt permanent residency ( tehat mar 5 eve itt el), de meg nincs allampolgarsaga, attol meg lehet az itt szuleto gyereke brit allampolgar alapbol.
emvy: kovetsegen is be lehet jelenteni.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #45958 üzenetére
Nos igen. Lattam en mar felsofoku tudassal, harom ev UK tartozkodas utan is "felsulni" embert. Az ok egyszeru: olyan dialektust hasznalt emberunk, aki kerdezett, hogy a templomon meg a kerten kivul egy kuma szot nem ertettunk.
Ritka esetek egyike, de elofordult.Kb. mint a tolnai juhasz esete Ozoran a fesztivalozokkal
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #45920 üzenetére
????
A felugro dolgokat ( pl mindenfele survey-k, amik nem js overlayek) az opera alapbol nem engedi.
Semmifele adblock nincs fenn, be lehet allitani opera nextben jol, mi jelenjen meg, mi nem. A videokat igaz ket kattintassal lehet igy elerni, de meg mindig jobb, mintha alapbol betoltene. -
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #45916 üzenetére
Opera alapbol nem inditja uj verzionala flasht. Innentol kezdve ....
Youtubeon kivul nem is nagyon van szukseg flashre. -
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #45913 üzenetére
Nekunk meg ddr1-es is van
Anyumnak otthon egy p4-es.
-
tildy
nagyúr
Nem tudom ki csinalja ezt az oldalt, de nagyon nagy: http://devopsreactions.tumblr.com/
-
tildy
nagyúr
válasz
gaborbol #45856 üzenetére
Keleti parton szeretnek elmenni Washington DC-be, le esetleg Miamiba is, majd ahogy belefer. Szimpatikus az az utvonal amit Nolf is tol, lehet ugy lesz majd valahogy. Mondjuk az egyedul utazasban az a jo, hogy pl couchsurfingen, es egyeb olcso maganszallasoknal lehet lehet olcson szallast intezni.
Na dobom ezt is be a googledocs listamba. -
tildy
nagyúr
Az Exchange Rate Adjustment 2.75% sem ?
Nekem is volt silver account, de a exhange fee azon is van. ( elvileg az neked is kellett legyen: http://www.hsbc.co.uk/1/2/customer-support/card-services/using-your-card)
Egyelore jo az ingyenes account, kocsink nincs, utazbiztositas joval olcsobban van ket emberre, telefonra meg nem kellett biztositas.
-
tildy
nagyúr
válasz
bobsys #45816 üzenetére
bandus: hosszu lenne sorolni, nem bizik abban az orszagban. Az ujjlenyomat egy dolog, nem azzal van a gond. Sot, mondhatni azzal nincs is gond. Hacsak nem szoritanak itt pisztolyt a fejehez, hogy muszaj oda mennie, inkabb kihagyja. Az o dontese, en meg tiszteletben tartom.bobsys: megegyszer koszi az infokat, lementem googledocsba
Integra: vagy nem: UK (introduced March 2006): £77.50 for adults and £49 for children under the age of 16.[51] (Not Signatory to Schengen Acquis, no obligation to fingerprint biometrics.) Mikor lejar az utlevele , valoszinuleg itt csinaltat ujat. De mint irtam, nem az ujjlenyomat a fo ok nala, amiert kihagyja az USA-t.
Lortech: £149 iranyonkent, csomag nelkul. Feladott pogyasszal extra labterrel ( plusz reggeli+ebed) , £179 /irany. (Norvegian)
-
tildy
nagyúr
Na, jovo szeptemberben New York. Nagyon jo aron kaptam repjegyet
-
tildy
nagyúr
válasz
Pttypang #45765 üzenetére
-.-
Egy szamitogepekhez kicsit is ertonek nem kell elmagyarazni egy szerelest. Inkabb csak kineveti a csajt. Lehet mindenki jobban jart volna, ha nem probal okosnak tunni, ha mar bikiniben van, akkor legalabb olyat csinal, ami a ferfinepnek tetszik, nem pedig hulyet magabol ( esm hozzafuzese: latszik, hogy nem eloszor szerel gepet).
-
tildy
nagyúr
De miert kell ehhez bikiniben lenni?
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #45679 üzenetére
Mar jo reg irtam magyar cv-t, de ott mintha lattam volna ilyet is olyat is.
Ez jo pelda itteni formatumra. ( ha nem jonne be, ra kell frissiteni)
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #45671 üzenetére
Szuletesi evet sem szoktak itt.
Azt az osszefoglalot amugy wyco irta, erdemes ra hallgatni.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #45673 üzenetére
UK-ben nem illik, mondhatni tilos fenykepet rakni bele. [link]
Ha raksz bele, akkor lathatoan nem vagy tisztaban az itteni szokasokkal es ezt latni fogjak.
Munkahelyeknek is forditott sorrendben illik benne lenni, a legujabb legelol. Iskolak a cv vegen voltak nalam mindig, ezt ajanlottak.
-
tildy
nagyúr
Ne haragudj, de a 4-es halalut. Szerinted nem kell oda autopalya? Mar ha most lenne is keso volna. Abonynal kesz katasztrofa atmenni rajta(marmint keresztbe Ujszasz- Abony vonalon), se korforgalom, se lampa, menj at ha tudsz...
(hja en csak szimplan jaszsagi vagyok, de inkabb mentem rendszeresen a 31-esen Pestre, mint a 4-esen.)
-
tildy
nagyúr
Tegnap azt mondjak igy esmnek, orulnek hogy, jol telik a masodik hete. ( Mar 3 honapja ott van a cegnel,a HR-sek rossz idopontra vittek fel neki az uj pozit, az papiron tenyleg csak ket hete van ( valojaban 2 hoanp mar az is))
Itt meg ugy nez ki vegre egy kis nyugalom lesz. Remelhetoleg. Kisse kivoltam mostanaban a korulottem levo tortenesek miatt.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #45402 üzenetére
Volt, akinek elerheto volt. Nekem akkoriban kb lyukas cipo jutott ki, nem commodore.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #45400 üzenetére
64. c-vel kezdodve.
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #45289 üzenetére
Ki volt írva, mégis alig volt jel. Zónázón ellenben jól működött.
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30 #45234 üzenetére
Teljesen jó volt nekem a tömegközlekedés otthon. Egyik vonat sem késett, sőt még a zónázón is volt wifi kapcsolat. (Bp-Szolnok , Újszász- Bp, BP-Újszász, Kiskunfélegyháza-Szolnok útvonalon közlekedtem)
[link]Egyszer utaznál a londoni metróval , nem így megy-e? Azért nem járt ma sem a Jubilee , csak waterlooig.. (pályafelújítás), de simán signal failure bármikor van. Igaz, itt rögtön mondják mi a gond.
-
tildy
nagyúr
Most erre mit is mondhatnék. Még szerencse, hogy ilyenekből relatíve keveset fogtam ki otthon. Nagyon fura volt, két hét tömény kellemes tapasztalat Magyarországról.
Sorolhatnám az üzleteket, a jó és rossz élményeimet, (amiből a rossz leginkább first world problem, nem volt a jázmin IC-n normális wifi jel ), de abszolút JÓ volt otthon lenni. Elkezdtek beszélgetni, segíteni egymásnak az emberek! Ez nagyon feltűnt. Mindenkinek volt egy két jó szava, még a secusok is viccelődtek a táskámon, (az ott egy sajt? mibe lesz? hát, hát... ) érdeklődtek hova, merre, jó arcok voltak.
Szóval na, nagyon jól kifogtam most a jó helyzeteket, jó beszélgetéseket, bejött minden. Pozitív csalódás volt, és most már tudom, miért szeretik annyira a turisták Budapestet. Tényleg szép (ha nem mész végig a Visegrádi utcán, vagy nem nézel ki a nyolckerbe)
-
tildy
nagyúr
Nohát, mit talál az ember:
"Ez itt off, bár nem egészen : it kávéről ismerős nikk ez a tildy, hát az is egy nagy hely, és van nála is sokkal rosszabb ottan : tele van piacbolsevik agyamosott elkényeztetett burzsigyerekkel, megy a fröcsögés a kormányra folyamatosan a hitközség részéről, ám a mezei magyar gyereknek tilos politizálni. Maga a lap is elfogult természetesen, dajkó elvtárs félék minden cikke tömény uszítás, az is valahol az amerikai népszava mélységeiben. 10 előtt a kormányt ekáző revolvercikk szerzői bezzeg kussban voltak, illetve 9-ben tiltották le a politikát - mikor már nagyon népszerűtlen volt az álbaloldali vadkapitalista tolvaj honvesztő kúrmány. "
Gondolom it cafe.
-
tildy
nagyúr
Tudja valaki, hogy lisztferihegyen van-e a biztonsági ellenőrzés után még nemzeti trafik?
-
tildy
nagyúr
ÁÁÁ, csak a szülinapi ajándékomat kaptam meg tőlük egy évvel később.
Esmein kedveskedni akart tavaly. Kaptam egy ssd-t. Nem ő választotta, én böktem rá erre a modelre, olcsón volt, neki is crucialje volt (m4) , mondom gond nem lehet.Aha, csak mikor lassabb volt egy normál hdd-nél, meg leállt 10 másodpercre, meg hasonlók.1 évig küzdöttünk, hogy gariztassuk, kicserélték másik v4-re , az is rossz volt. Esm már feladta a küzdést, én még írtam egyet a crucialnek... m500-ra cseréltek végül, de még előtte mindenféle garbage collectionos tesztelét kértek, ami mi értünk, de mi van ha az ssd mondjuk anyué?
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #44910 üzenetére
Szerintem nem rohadtgazdagleszek mentalitása, hanem enterpreneur, "akarok csinálni valamit", meg akarom váltania világot mentalitása simán elhiszem, hogy volt, Steve Jobsnak 100%, de szvsz ilyen Richard Branson is.
tbs: mióta volt crucial v4-em, én már másképp látom....
-
tildy
nagyúr
Ez annyira tipikus. Mármint ahogy mondod. A hídra adott pénzt az EU, nem másra. És szép is.
Szolnokon amúgy tényleg megállt az idő , munka nem sok, környező települések változó, szentgyorgyon nincs etnikai probléma, de vicces, Jászberényben 11 milla az a lakás, ami Szolnokon 7.
-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun #44656 üzenetére
BAhh, nem hiszem el. Vonattal mentem volna a nyugatiból. Béres Alexandra apukája ha jól tudom ott rendel , de akkor így lehet felejtős lesz.
Tbs meg távol álla bácsi kortól
Nyugati környékén leszek amúgy. -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #44655 üzenetére
Várjál, ugye pletyis a falu, megy a pletyi, ( na sebaj,most már tőlem is) hogy valaki úgy akar nősülni, hogy helybe hívná az anyakönyvvezetőt, az meg nem nagyon akar kijönni. Erre: mé nem jó azoknak a tanácsnál, olyan szépen rendbeszedték, stb, minek kell flancolni?! Hátnem tökmindegy, ki hogy akar esküdni, mondom én.
Amúgy lehet kaunk csekket, szolnokon sikerült átmennem a sárgán egyszer ill. majdnem behajtottam egy buszok/taxik által használható részre ...
-
tildy
nagyúr
válasz
Viszlát #44639 üzenetére
Még most intézd el , amíg itthon vagy! Ebben a hónapban nyilatkoznod kell legkésőbb. De a pénzt már csak januárban kapod meg rá.
Én a Szövetséghez mentem, nagyon jó az ügyfélszolgálatuk, most arra várok, hogy átkerüljön ebben a hónapbana pénz hozzájuk, mert még nem látoma számlámon. (július végén nyilatkoztam)
-
tildy
nagyúr
válasz
Viszlát #44646 üzenetére
Mintha apumat hallanám, őt a rezsicsökkentéssel, meg a 13. havi nyugdíjjal sikerült megvenni. Hiába mondom neki, ember, melyik a 13. hónap? süket fülekre talál. Mondom ne ilyen hülyeséget csináljanak, legyen 90 ezer a nyugdíj, ne hatvan, de ne ilyen hülyeséggel etessék a népet. Nem lát annál tovább, igenis szerinte a multikat, bankokat sanyargatni kell, mert milyen már, hogy egy cégvezető 4 millát visz haza havonta?
Agyam eldobom.Jól össze is vesztem vele.
-
tildy
nagyúr
Ha összefutnánk Pesten valakivel (ugye tbs
) kiderült, hogy szerdára át kellett raknom a fogorvosi időpontjaim, így péntek helyett szerda lesz belőle, amikor én ott vagyok
Lehet megpróbálom még Béres doktort is elérni Vácott, azt hittem nem fáj már a térdem, de most mégis éreztem, hogy jobb lenne megnézetni.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #44489 üzenetére
Hát errefele a normál (nem low-cost) társaságok még 1-2 órás útnál is adnak, nem? A Tap legalábbis adott.
-
tildy
nagyúr
Szerintem megtaláltam a 2006os ph tábor fényképeit. Vagy 2005-s... Nyékládháza, paintball ... Ehhehe
-
tildy
nagyúr
válasz
Integra #44419 üzenetére
Mi is így indultunk neki, egy pillanatig sem bánjuk. Nem volt biztos állás kinn, itthon viszont volt, nagyon is, mindkettőnknek. De mégis, muszáj volt menni, már régóta érett a dolog. Mindkettőnkben.
Igazándiból látogatóba hazajönni viszont jó, próbáljuk a tényleg közeli barátokat, családot segíteni.
Olcsó a sör, a fodrász, kellemes idő van így ősszel , szóval bejön -
tildy
nagyúr
válasz
Integra #44414 üzenetére
Ez így van. Mi kb 30-an voltunk, és ebből volt egy külföldi cserediák lány is, de már az is, hogy 6 ember a 28-30-ból nem itthon él sokat elmond.
Aki visszajött a barátok meg család miatt jött vissza külföldről, infós téren meg azért itthon is el lehet lenni.Sajnos ketten a csapatból pedig már nem lehetnek közöttünk közülük, értük gyertyát gyújtottunk.( betegség).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest