- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Winner_hun #52516 üzenetére
ha jól van beállítva a szellőzés, akkor amúgy sem párásodik az ablak. mondjuk néha a hátsó oldalablakok igen, azzal még nem jöttem rá, mit kellene csinálni
-
válasz
FehérHolló #52435 üzenetére
könnyű délutáni uzsonna, legalábbis valami ilyesmit mondana egy kedves ismerősünk, aki tényleg erős paprikákat termeszt
próbálj ki egy jó kis habanerot, vagy naga jolokiát arra már lehet mondani, hogy erős
-
válasz
FehérHolló #52085 üzenetére
elmondod, hogy miben, vagy megvárod, amíg megkérdezi valaki?
tipikus facebook post
-
válasz
fokukac #52075 üzenetére
jó, persze, értem a lényeget. igazából azért nincs még tabletem, mert magam sem vagyok biztos benne, hogy valóban szükségem van-e rá, vagy sem
de előbb-utóbb biztosan kitalálom.
horvátországi nyaraláshoz: a céges apartman félpanzióval 1600 ft/fő/éj, az üzemanyag emg egyelőre még ingyen van
-
válasz
EQMontoya #52069 üzenetére
tudom, tudom, szerinted nincs létjogosultsága a tabletnek
integra: pont a 8" a lényeg, nekem a 7" nem lenne megfelelő, ezért várom ezt ennyire. egy ipad minibe már majdnem beruháztam, de aztán győzött a józan ész, mert azért mégis csak nagyon túlárazott az a cucc szerintem.
-
-
-
írni én se, de minden visszakövethető a bankszámlakivonatomból, szóval ez olyan mintha írnám
szerintem erre abban az esetben nincs is szükség, ha nem vagy rákényszerülve nagyon a spórolásra.
a tablet elég tuti vétel ennyiért, én most ezzel a lenovo miix 2-vel szemezek, de azért még mindig várok titokban egy nexus 8-ra
-
válasz
Winner_hun #51985 üzenetére
nincsen, legalább is nem látszik, tényleg teljesen hibátlan a lépő, szerintem még fél éves sincsen.
-
nincs ötletetek egészen véletlenül, hogy mi a fenétől kezdhet el "nyikorogni" az ember cipője?
így ránézésre semmi baja, teljesen tip-top, de a bal lábamon ha bizonyos szögben lépek marhára nyikorog és egyszerűen ötletem sincs, hogy miért. ilyesmivel meg nem tudom van-e értelme visszavinni, de az biztos, hogy nem 100%-os, mert akkor ugye nem nyikorogna. a ragasztást nem láttam elengedni, főleg, hogy varrva van.
-
válasz
concret_hp #51829 üzenetére
há' szerintem eláll az a zsír a hűtőben. vagy ha szeretnél a következő alkalommal amikor lesz szívesen adok egy kis üveg kacsazsírt befőttesüvegben
-
válasz
Integra #51811 üzenetére
a héten csattogtam haza a 103-as busszal, mellettem egy srác kb 3 számmal nagyobb kabátban, teljesen topisan telefonált egy 5-ös ájfónnal
szerintem sokan képesek tényleg erőn felül is bevállalni a dolgot, csak azért, hogy villanthassák a logót. elnézve amit a párom néha összeszenved az 5s-sel, hogy képeket, zenéket mentsen le/rakjon a telefonra, nekem sosem kéne
egy ipad mini már inkább, de még mindig reménykedek, hogy google-ék előrukkolnak a 8-as nexus-szal. de amúgy miért nem alszik még senki?
-
aztat nem ismerem.
stangli: persze, ennek akkor van jövője, ha egy irodaház patkolóját eleve így alakítják ki, illetve mondjuk az összes oda behajtó jármű audi, vagy legalább vw konszern és mindben ugyanaz a rendszer van. de attól még pofás
bár nekem egyelőre ez a párhuzamosan parkoló rendszer is nagyon hitech
-
válasz
BlacKSouL #51691 üzenetére
nekem csak első alkalommal kellett hozzá az érzéstelenítő, akkor kipucolta a gyökércsatornákat. a köv 2 alkalommal további gyógyszeres cuccokat, antibiotikumot rakott a gyökérbe, ma pedig megcsinálta a végleges gyökértömést és jövő héten a végleges koronatömés jön szerencsére. nekem csak első alkalommal fájt, az érzéstelenítő ellenére is, de akkor bazira
azóta semmi szerencsére. van még pár tömésem, aztán egy időre hanyagolom a dokit, mert már elköltöttem rá egy nyaralás árát. fene vinné el ezt a rohadt genetikát.
-
válasz
Integra #51684 üzenetére
akár priviben, meg lehet kérdezni, hogy hol, tényleg érdekelne
szerintem amúgy maga az erőmű nem rossz, hogy lesz, inkább a tálalás és az, hogy nincs tisztában senki azzal, hogy valójában milyen árat is kell fizetni érte. meg persze nem konzekvensek. ez a cucc stabilan, megbízhatóan és rugalmasan fog áramot termelni, de nem olcsón, így nem tudom hogyan fér bele ez a rezsiharcukba, de majd megmagyarázzák. és az is tény, hogy mi pl elég szépen el vagyunk maradva a megújulós vállalásunktól.
de hogy tovább romoljon a helyzet, ma találkoztam az mszp plakátjával a batyin, nagy orbán+nemtudom kicsoda portré "maffiakormány, ők már jobban élnek, és ön?"
elkeserítő, hogy csak a sárdobálásra futja az ellenzéktől, de akármilyen értelmes program felállítására már nem. sajnos tényleg nincs kire szavazni...
-
válasz
Integra #51675 üzenetére
ez azért nem ilyen egyszerű, hogy a megújuló jó, az atom meg rossz. és az sem olyan egyszerű, hogy akkor mostantól csak megújuló erőműveket építünk itthon.
és azért a németeket sem kell annyira isteníteni, mert nem a megújulóknak köszönhetik azt, hogy leállíthatták az atomerőműveiket, hanem ennek: [link]. de persze nyilvánvaló eredményeket értek el abban, hogy hogyan lehet nagy megújuló kapacitást a rendszerbe integrálni. csak ott egy 150+ GW-os rendszerről beszélünk, míg itthon ez mondjuk 10 GW, de inkább kevesebb, ami további könnyebbségeket eredményez a rendszer szabályozásában a németeknek. meg még sok-sok mindent tudnék említeni, de a lényeget az első mondatban leírtam. sőt, szerintem sokkal inkább az atomenergia a jövő, mint a megújuló, de tény, hogy nem a mostani formájában.és senkinek nem kívánom, hogy gyökérkezelni kelljen a fogát, nagyon egy szar dolog, plusz még drága is :/
-
-
köszi és ismét köszi mindenkinek
ott még nem tartunk, hogy ilyen nyaralást igazi főszezonban megengedhessünk magunknak, így júniusban, esetleg közepe-vége, szeptember eleje tájékán tudnánk menni, remélhetőleg arrafelé akkor még nyaralós idő van, és városnézni is kicsit kellemesebb.
ekkora volumenű utat még nem szerveztünk sajátkezűleg, főleg több átszállással (1. változat: bécs-roma-palermo-roma-bécs, még így is olcsóbban jönne ki mint közvetlenül szicíliába repülni mondjuk a wizzairrel), szóval kicsit izgulok, de itt nem lehet olyan témát felvetni, amihez ne értene valaki
lortech:
szuper, örülök, hogy nektek is tetszett, mi is megszerettük a helyeta kutya meg rettentő aranyos, kár, hogy nem örülnek neki, ha eteted, mert marha nehéz ellenállni neki, amikor odateszi a fejét az asztalra
-
a sokat látott utazóktól kérdezem, hogy nyáron, 2-3 napos városnézésre melyiket ajánlanátok inkább: róma vs milánó?
egy pár napig NY volt a nyaralási cél, de aztán végül úgy tűnik inkább olaszország lesz és megpróbálkozunk a saját szervezéssel utazási iroda helyett. hosszabb időre (7-10 nap) szicília vagy szardínia, előtte/utána pedig pár napra megnéznénk valamelyiket a két város közül, ráadásul mindkettőbe viszonylag olcsón el lehet jutni. az elhelyezkedés alapján róma a nyerő, de hátha tud valami olyat milánó, ami miatt érdemes inkább azt választani. -
válasz
fokukac #51609 üzenetére
megfontolandó ajánlat, ha nem lennél ilyen messze a xi-től
még valami kézműves fóti sör is akadt otthon, az nem tudom jó-e.
integra: azé' a jófajta mangalica szalámi csak friss kenyérrel az igazi, ha egészségtelen, ha nem
bobsys: nagy bánatomra nem volt itthon. én a szabadidőt kihasználva ezerrel készültem így az ielts-re, de annyira, hogy még azt is elfelejtettem, hogy meccs volt.
joe: igen, ezek nagy előnye, hogy nem romlanak meg
3-4 féle van most, egy része békéscsabai valami (bár ezek nem olyan jók, mint számítana rá az ember), a másik viszont családi mangalica, ennél jobb szalámi szerintem nincsen
-
utálm, amikor tele a hűtő a jobbnál jobb kolbászokkal és szalámikkal, van zőccség is, de nincs itthon se valami kenyér, se kifli, hogy enni is tudjak belőlük. de boltba meg már lusta vagyok átmenni. szörnyű ez a lustaság
-
válasz
Winner_hun #51571 üzenetére
pafff
asszem egész karrierem alatt most tartok kb. 50 ebayes vásárlásnál.
-
válasz
concret_hp #51562 üzenetére
jah, mert elbol elutasitom az ilyesmit
de a telefonalo srac eleg meggyozo volt.
plusz a tulaj most mersekelte 90-rol 80k-ra a berleti dijunkat. Today was a good day -
ma sikeresen küzdöttem meg az ügyfélszolgálatokkal. a vodafonenál minden gond nélkül tudtam előfizetést módosítani, az erstések pedig egy hitelkártyához tartozó biztosítást sóztak rám, bár szerintem ezzel kifejezetten jól járok. mindezt teljesen zökkenőmentesen, meg is lepődtem a dolgon.
-
válasz
fokukac #51513 üzenetére
ez amúgy marhajó projekt lenne, amin nagyon is szívesen dolgoztam volna (illetve pár hónapot dolgoztam is), ha az eredeti tervek szerint történt volna a tenderkiírás. pedig kurvasok anyag készült, sok ezer oldal, angolul, ami most így mehet a kukába gyakorlatilag. nonszensz.
amúgy ez marhára nem ilyen egyszerű kérdés, már ott sem, hogy valóban kell-e ez az erőmű ide. ha eldöntötték, hogy megcsnálják, akkor megfogják. és ha már meg kell építeni, akkor én nagy esélyt látok rá, hogy egy teljesen nyílt és tiszta tenderen is az oroszok nyertek volna. akik indulhattak volna, azok közül gyakorlatilag csak nekik van működő referenciájuk a pályázatra benyújtott blokkokból, ami ebben az iparban óriási előny. de még rengeteg mindent lehetne írni, én meg nem akarok okoskodni
-
válasz
FehérHolló #51488 üzenetére
nem ismerem az árakat, szolgáltatásokat, főleg nem tudom mi az a python, de róluk hallottam, mintha jók lennének a szakmában.
lenox: köszi az infót, egyszer biztosan kipróbálom, ha még pár fokot megmászok a ranglétrán
-
válasz
FehérHolló #51485 üzenetére
ha ez az, akkor igen.
-
válasz
BlacKSouL #51460 üzenetére
ezeket azért én elég nagy meghökkenéssel fogadom. ha jól tudom te most is otthon laksz, tehát még csak a lakáskörülményeid se változhattak. mawyx esetében viszont tényleg van valami, belegondolva anno volt 20k a fix költségem havonta (koli, telefon, bérlet, kaját nem számolom, mert az változó), otthonról kaptam olyan 30k-t ezeken felül, és a csúcson volt még 50k körüli ösztöndíjam. az 100k bevétel, 20k megélhetési költség mellett, az valóban egész jó arány. a mostani fix kiadásom kb 90k, de a bevételem nem éri el az ötszörösét, szóval így végiggondolva teljesen jogos a felvetés.
szerk: persze tudom, hogy almát a körtével, ezekben az eltérő korszakokban nyilván mások a célok és igények, ezért olyan sok alapja nincs is az összehasonlításnak.
-
erre azért kíváncsi lennék, hogy a munkába állással hogyan tud csökkenni az ember életszínvonala az egyetemista léthez képest. én éltem 5 évet koliban, de egyetemistát nem láttam kaviárt enni
/mondjuk mást se, sőt, fogalmam sincs mennyibe kerül a kaviár. szerk: a tescoban fajlagosan 6800 huf/kg a legolcsóbb/
-
válasz
fokukac #51418 üzenetére
nekünk ma jött meg a közlemény, szóval van ilyen, van hozzá rendeletszám is meg minden. változott egyébként valaminek az adókulcs a béren kívüli juttatások között? mintha tavaly több lett volna a nettó felhasználás, mint amit most kiszámolgattam.
egyébként amire ő gondol, olyan létezik. tehát a kormány asszem havi 100k-val (nem biztos) támogatja a lakhatásodat, ha megfelelsz bizonyos feltételeknek (x km-rel messzebb találsz munkát a lakóhelyednél, nem keresel bizonyos összegnél többet), és ha jól emlékszem ez talán fél évig igényelhető. mi is utánajártunk anno, amikor összeköltöztünk (nahát, lassan egy éve
), de a kereset miatt rögtön el is estünk a lehetőségtől.
-
-
válasz
EQMontoya #51277 üzenetére
mi mindig le tudtunk parkolni. bér az igaz, hogy nem olyan rég fizetős lett az aliz utca, viszont pl a 103-as nem olyan messze tesz le azért tőle. az viszont igaz, hogy nagyobb forgalom esetén meglehetősen lassan halad a sor. viszotn rohadt jó üdítőik vannak
neduddki:
rajta van a listán, ki fogjuk próbálnide azért te meg csekkold le a bölcsőt, úgy is közel van.
-
válasz
EQMontoya #51274 üzenetére
normálisevagy?
mi nem jött be? a legtöbb helyen dícsérik [link] és szerintünk is teljesen okés, sőt, kiemelkedő minőségű.
a linken van a finomító kantin nevű hely. tegnap elgurultunk oda és háát... a gyömbérszörpöt kiöntöttük, a burger kicsi volt, szóval azt a 3,5k-t tuti, hogy nem érte meg.
ha jó burgerre vágysz akkor a bölcső a lágymányosi utcában, semmi extra a móricz mellett, vagy a jelen/bordó közül valamelyik a blahán/nagymező utcában. nekem pl az agyonsztárolt ring nem jött be. -
válasz
parandroid #51229 üzenetére
hasznaltal mostanaban ezwken mobilnetet? az letilthatja a wireless kartyat.
-
válasz
FehérHolló #51204 üzenetére
csak hogy ne érezd magad egyedül, én épp most kaptam 11,9%-ot
a 3,14% infla mellé
-
válasz
fokukac #51225 üzenetére
egen, mifelénk ezt nem nagyon lehet megkerülni, sőt, megkockáztatom, hogy a legnagyobb vállalatok is többségi állami tulajdonban vannak világszerte, ami megkönnyíti a lelépést majd egyszer.
az ok még nem is annyira a pénz lenne, mert itthon sincs okom panaszra, hanem amit te is említesz: ki kell menni az utcára. és a sok hülye döntés, semerre sem tartó gazdaság, hanyatló oktatás. ez nem az a környezet, ahol szívesen és és nevel gyereket az ember.
Monti:
baze, te nagy ász lehetsz, ha folyamatosan kapod ezeket az ajánlatokatbár nem sikerült rájönnöm melyik cégről van szó.
-
válasz
FehérHolló #51222 üzenetére
ezzel én is egyetértek, nem is külföldi állami cégre gondoltam, van számos uniós, oecd szervezet ami érdekelne hosszabb távon.
szerk:
nincs sok multis tapasztalatom (2*3 hónap, autóipar), de nálam ez például sokadik szempont. na meg amúgy is, ki az a kretén aki azt hiszi, hogy ha eddig nem volt fizetett ebédidő a cégnél, akkor az ő kedvéért, vagy cska neki ezt bevezetik?nálunk egyébként már az ebédidő sem fizetett (20 perc, ami tény, hogy elhúzódik néha egy óráig). a munkatempó is egészen biztosan más, itt azért szerintem mindenki nyugdíjasan dolgozik, a működés egyértelműennem hatékony, de ez asszem sajnos nem is cél és valószínűleg nem is lesz az sosem. a váltás is biztosan nehéz, leginkább az előítéletek miatt, de nem hiszem, hogy lehetetlen lenne. legalábbis az elején. ha az ember lehúz itt 10 évet, akkor már nem biztos, hogy tudná/akarná felvenni a stresszesebb, multis életformát. még ha többet is fizetnek. bár ez sem minden esetben igaz, a legtöbb, nemzetközi cégnél elhelyezkedett csoporttársamnál többet keresek jelenleg. mondjuk ez az energiaipar, ami most ugye a béka segge alatt van itthon. ez egy pénzügyesre, it-sre már biztosan nem lenne igaz.
-
válasz
FehérHolló #51218 üzenetére
fene tudja, ez kivételesen szerintem még az állami szféra szebbik fele. a munkavégzés nyilván nem olyan hatékony és olyan tempóban működik mint a multiknál, de szerintem kifejezetten hasznos tapasztalatokat lehet itt is összeszedni. jelenleg amúgysem a versenyszférában képzelem el a jövőmet, jobban érdekelnek a regulátorok, piacfelügyelet, nemzetközi szervezetek, stb.
a pénz és az életminőség meg természetesen fontos, pont ezért nem akar jelenleg külföldre jönni/menni.
-
válasz
FehérHolló #51214 üzenetére
köszi!
nem tudom hogy mikor kellene elindulni, várjak még egy kicsit, hogy mégis több tapasztalat legyen a cv-ben, vagy minél hamarabb annál jobb, kicsit tanácstalan vagyok ebből a szempontból. plusz a barátnő is nehezítő tényező ebből a szempontból, ő nem akar egyáltalán külföldre jönni.
-
válasz
FehérHolló #51204 üzenetére
grat, nice
viszont ott ugye kötelezően van 13-14. havi bér is, ha jól tudom.
btw mennyi időt dolgoztál itthon, mielőtt kimentél?
@:
muszáj lesz egy ilyet szereznem, ha szerencsém van még valamelyik nagy közreműködővel is alá tudom íratni a folyosónamúgy kíváncsi lennék milyen következményekkel járna, ha ebben jönnék be dolgozni
-
utálok már ilyen jó címeket találni, ezt is azonnal olvasnám, de hát rengeteg minden halmozódott fel mostanában, amit szívesen olvasnék (szakkönyvek, regények). viszont most ez is bekerült a listára, mindjárt le is vadászom ebayen.
mostanában "sajnos" nagyon sok minden elkezdett érdekelni (valszám, stat, programozás, végre van befektetni való pénzem, annak is utánajárnék, mellette mozognék is, kéne egy felsőfokú nyelvviszga, mert az plusz pénz ugye
) és komoly nehézségekbe ütközök, hogy ezeket priorizáljam, aminek következtében csak csapongok.
múltkor bobsys linkelte a pakt publishinges oldalt, onnan is vettem gyorsan két könyvet (DA és R témakörben), amiket ki tudja mikor lesz időm kinyitni. plusz ez is nagyon megtetszett, amit te említettél. be vagyok tárazva már rettentően.
emellett mostanában "sok" újságot is veszek: economist, ennek az intelligent life kiadása, egy-két hvg, illetve a forbes is nagyon megtetszett. valamit ki kell szórnom, mert ezt a rengeteg tartalmat nem bírom feldolgozni úgy, hogy az asszony is mellettem maradjon
-
válasz
parandroid #50937 üzenetére
"(ha nem lennék balfasz, akkor netről is el lehetne)", nah látod, ez pont rám is igaz
ezzel valószínűleg sok mókolni való lenne, hogy azokat a featur-öket kihozzam belőle, mint a nas-ból, azt meg nem akarom. ahogyan fentebb is írták, jobban kedvelem az out of the box megoldásokat, nem hoz lázba, hogy spóroljak 10-20k-t azzal, hogy x órát eltöltök a neten egy olcsóbb pc összeválogatásával, aztán telepítgetek rá akármilyen windowst (amit szintén ki kellene fizetni ugye, jó esetben
), vagy linuxt (amit még mozgás közben is csak youtube-on láttam). szóval ez a nas dolog tűnik tényleg leginkább járhatónak, utána kell járni, hogy mennyibe kerülne, meg persze meg kell szerezni az egyetértést, hogy ez jó lesz nekünk
de köszönöm a segítséget és a tippeket!
-
válasz
fokukac #50868 üzenetére
van ebben is ráció, de azért talán mégsem ugyanazt tudja ez, mint egy direkt e célra kifejlesztett cucc. plusz nekem kényelmesebb megvenni egybe, mint összevadászni az említett cuccokat hardverapróról, meg a fene tudja honnan. ehhez meg jár a garancia, terméktámogatás, meg ami kell, ugyanazért az árért, vagy még inkább olcsóbban
-
válasz
parandroid #50839 üzenetére
ez már csak azért sem igaz, mert 8"-os tabletek között keresgélek
és akármennyire is jó, az ipad minit sokallom (a régebbiből nem vennék, inkább a retinásat), plusz azt sem tudom eldönteni, hogy kell-e bele 3g nekem, vagy sem. meg titkon abban bízom hogy megjelenik a nexus 8, ami tökéletes lenne
emvy:
nekünk ez asszem kicsit nagy lenne, a synology ds213j tűnik 10 perc nas ismerkedés után szimpatikusnak http://www.synology.com/hu-hu/products/spec/DS213jTim: én már el is felejtettem, mondjuk akkor hirtelen felindulásból majdnem vetetm hazafele másik telefont, de szerencsére valamiért nem tettem
az árából vettem inkább sícuccot, szerintem jobban jártam, így utólag
@: szerintem praktikus, főleg annak, aki naponta ingázik 2 órát, és így tud rajta könyveket/magazinokat olvasni, amire mondjuk a sok kép miatt nem feltétlen jó választás egy ebook reader. plusz a microsoft vezér is megmondta, hogy ez kell egy 21. századi férfinak, ő meg csaktuggya, nem?
-
-
válasz
szőröscica #50810 üzenetére
talán még nem is annyira. amikor az órámhoz szerettem volna fémszíjat venni a gyári bőr helyett, akkor 90k-ért tudták volna megrendelni nekem, na ez a lehúzás
más:
múltkor volt jó sok hsz mindenféle otthoni szerverekről, multimédia rendszerekről, ilyesmi. elkezdett érdekelni ez a téma, merre fele érdemes olvasgatni? valami storage féleésget szeretnék, amit hálózatra rakhatok és innen néznénk a filmeket, meg nyomnánk a zenét. szóval van ilyesmire kész megoldás, vagy nekem kell valamit összeeszkábálnom?
-
válasz
concret_hp #50700 üzenetére
gondolom mint barhol mashol, a titkarno/asszisztens foglal a ceges policynak megfeleloen.
-
válasz
concret_hp #50646 üzenetére
ne is mondd, nekem is rengeteg olvasnivalóm van erre az évre.
felhalmozódott pár intelligent life és forbes magazin is, most vettem két szakkönyvet bobsys linkjéről, megjött a karácsonyi ezer oldalas könyvem is. plusz kinéztem al gore the future című művét is. remélem olvasásban gazdagabb év lesz ez, mint a 2013-as.
-
mi a wall street farkasá néztük meg tegnap, nekem nagyon tetszett, di caprio zseniálisat alakít. aki kibír 3 órát a moziban mindenképp nézze meg.
-
szerintem én nem panaszkodtam sosem
azt meg főleg nem írtam, hogy kapok, csak azt, hogy kértem, szóval ez nyilván nem biztos
munkakört nem írnék, nyilván a diplomás ranglétra alján kezdtem én is az energiaiparban, szerencsére úgy gondolom, hogy egész jó kilátásokkal a magasabb pozíciók felé. szóval akkor sincs nagy gond, ha nem jön össze semmi kedvemre való külföldön.
-
az már azért szép hosszú időszak, lassan 10 év, hát én biztosan nem bírnék ki ennyi időt egy helyen. sőt, jóval kevesebbet sem. mondjuk váltás terén lehet, hogy én is gondban lennék, ennyi tapasztalattal (~1,5 év, kvázi pályakezdő) valószínűleg itthon nem találnék olyan jobban fizető állást, ami érdekel is. de inkább külföldben gondolkozom, még akkor is, ha megkapom jövőre a kért fizuemelést
-
ugye lehet sikeres az is, aki lassan indul dolgozni?
-
válasz
parandroid #50512 üzenetére
itt kulonbozo autokba probalt bejutni ket reszeg arc, szerencsere az asszonyet elkerultek es egy lekiabalasra abbahagytak, nem kellett lemennu kiosztani par ujevi pofont
-
válasz
Tothgera30 #50313 üzenetére
uh, nekem meg az a fura, hogy valaki hátrafordulgat, rohadt kényelmetlen egy pozíció, nem is tudom, hogy tolattam-e már így. jah, de igen, amikor megpróbáltam utánozni nagypapámat
amúgy csak és kizárólag tükörből, szerintem semmi probléma nincsen vele, így is sikerült mindenhova beállni a focussal. az aurisnál meg az első körbenézés után gyakorlatialg csak kamerából tolatok, marha kényelmes megoldás, szerintem ez a második legjobb "extra" egy autóban az automata váltó után
-
hat ebbol a kepbol mobilrol semmit se latni... felesleges a sertodottseg, meg mindenfele kisebbrendusegi hulyeseg belemagyarazasa. bem hiszem, hogy nagy gondot kene okozzon barkinek is egy google fiok letrehozasa. ha meg nem tudod megkerulni, akkor add meg a telefonszamod, megis mit gondolsz, mit fog vele kezdeni a google? segitek, pont azt amit odairtak.
Szerk: azert meg irigyellek, hogy eleted legnagyobb hibaja egy forumon elhintett szemelyes info volt
-
annyira profi baratnom van
kaptam tole egy papirfecnit karacsonyra, rajta egy ebay linkkel: gas turbine engineering handbook
igaz szomoru volt, hogy nem ert ide, de marhara meglepodtem, hogy ezt hogyan sikerult kivalasztania, telitalalat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest