- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #7919 üzenetére
Jójó... Hát nem lehet mindenki nyelvzseni mint a miénk
Mindenki másban jó.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun #7917 üzenetére
NEEE! Akkor itt soha többé nem esik hó. Mi lesz akkor velem?
-
BlacKSouL
addikt
Ááá, még messze vagy a számviteli menedzserünktől, akinek a gépén live megy az árfolyam, 30 másodpercenkénti frissítéssel, JPY-EUR, USD-EUR, EUR-HUF, élő grafikonnal. És naponta elhangzik párszor hogy 'fúbazmeeeeg, asztaaa, ezt nem hiszemelmármegint hol van az árfolyam, asztaszentségit, úúúúristen, hát ezt nem hiszem el...." Van hogy 9-ből 8 órán át ez megy.
Mondjuk neki nem mindegy, hogy a Bank of Tokyo-n, meg ilyesmiken keresztül mennyiért utal naponta ideoda 20-30k EUR-t. Ott már egy rossz pillanatban történő kattintással mondjuk az én bruttó 3 éves fizetésemet bukhatja a cég.
Szóval az árfolyamveszteség nálunk egy hétköznapi kötőszó.De itt legalább sütött ma a nap délutánig
-
BlacKSouL
addikt
Ma itt csupán pontosan 15 percig esett az eső...
A garázsból pont negyedóra alatt érek haza...
... -
BlacKSouL
addikt
Én még ugyan a Jurij Gagarin Általános Iskolába jártam, és még kisdobos voltam, de úttörő már nem. És ballagni már a Gagarin Általános Iskolából ballagtam.
De itt koptattam 8 évig -
BlacKSouL
addikt
˛
-
BlacKSouL
addikt
Akkora a pörgés mintha péntek lenne..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #7850 üzenetére
főkuki: nemnem, malacvisításul nem akarok megtanulni
-
BlacKSouL
addikt
terminal: taaminarü
-
BlacKSouL
addikt
Ma se volt nagy szél, és nem is egész nap.
De legalább folytatódik egész héten. -
BlacKSouL
addikt
ha holnap is orkán lesz hogy permetezzek?? pedig most vagy soha...
..tesco kocsit is eltolta...
de inkább a szél tolja el mint az erőszakos utálatos gátlástalan lejomolós fajtájúak... "nem tolhatod vissza, nem adom oda a százast, vissza kell mennem reklamálni, nem érek rá, nem tudod felfogni? fel vagyok b.szva idegileg, rosszkor találtál meg, nem érted meg hogy nem?, miért csak engem találsz meg a tömött parkolóban, na mostmá takarodjáinnen a mocskos.....nyádba amíg fel nem rúglak a tetőre te értetlen süket agynélküli barom te nem fogod fel amit a füledbe ordítok??!, takarodjá mondom ta-ka-rod-já!.." - ez volt az én szövegem mintegy 3 percen keresztül, és tényleg vissza kellett mennem reklamálni mindenestől.
"Hagytojjammáel a kocsit, de én hagytojjjammávissza a kocsit, de csak hagytojjammávisszaakocsit, csak azt akarom hogy hagytojjammávisszaakocsit, de én visszaakaromtolniakocsit, de HAGYTOJJAMMÁVISSZAAKOCSIT.." - ez meg az övé eközben, és már félig feküdt rá a nyitott csomagtartómhoz közel tolt ÁRUVAL TELI(!!) teszkóskocsi fogantyújára..
Néha megértek 1-1 erőszakos cselekményt.
Integráció...én a tiszta befogadó anyaföldbe szeretném őket beintegrálni. Nem azt akarják? -
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun #7710 üzenetére
Ne síránkozz. Engem tegez a navim. Illetve Moha bá.
-
BlacKSouL
addikt
Hát most a légvezetékekben is futkosnak a sok elektronok, azok is több méter magasan vannak, mégis gátlástalanul elviszik.
- Há Gazsi, há' honnét van ez az Ifányi derót.
- Jáj, há csak innet a határbó, itt a Záhony-Letenye vasösvényen tanátam. Összeszedtem me' nem szeretem ha szanaszíjjel hagggyák a szemetet. -
BlacKSouL
addikt
Mindig tudtam hogy ügyesek és leleményesek a magyar "megélhetési színesfémgyűjtők", mikor feszültség alatt lelopják a 22 kV-os légvezetéket, meg ilyesmiket.
De ezbazmeg mindet visz!
-
BlacKSouL
addikt
Na MOST olyan idő van kint, amivel meg vagyok elégedve. Hsz linkjét mentse mindenki, naptárba írja fel: 2011. április 7. 20:30 !
Este van és 22 °C, nagyon enyhe langyos szelő mozog, nem esik, nincs felhő, és határozottan érezni a tavaszi ébredő természet illatát! Ilyen illatok sincsenek télen, csak ilyenkor. Jó kint lenni. Megyek is és hiperventillációig szívom magamba...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #7665 üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #7633 üzenetére
Kövit
-
BlacKSouL
addikt
megírtam
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #7609 üzenetére
Most mondta a híradó hogy tavaly májusban és júniusban annyi eső esett, hogy tönkrek.rta a mezőgazdaságot.
Idén ez hogy lesz? Lesz olyan nyári hét, hogy nem esik, éjjel 20 fok, nappal 30 fok alá nem megy a levegő? Lesz olyan hét hogy nem nő, hanem csökken a belvíz? Lesz olyan időszak amikor a mezőgazdasági kultúr- és haszonnövények egészségesen megteremnek, és nem 500 Ft lesz a paradicsom nyár közepén is, hanem normális reális? Lesz olyan hogy június 28-án leugrok Füredre egy hétvégére 3 napra, és nem 12 fok lesz esővel?Mert akkor élvezni fogom a nyarat
Mert akkor lesz nyár.
Hózáporokból elég volt 5 hónap. -
BlacKSouL
addikt
"A Tepco kedden az április 2-án vett minták vizsgálata alapján közölte: a 131-es jódizotóp koncentrációja a szivárgó vízben köbcentiméterenként 300 ezer becquerel. Két nappal később a mért érték a határérték ötmilliószorosára esett vissza."
Számomra ez a mondat teljesen értelmezhetetlen...Mit akarnak ezzel mondani? Hogy a 300ezer becquerel az több mint a határérték ötmilliószorosa, és az intézkedés után visszaesett éppen pont az ötmilliószorosára? Mennyi a határérték?
-
BlacKSouL
addikt
[link] no mindegy..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #7521 üzenetére
De. Nevelgettem nagy titokban, annyira hogy magam se tudtam róla, majd 11-én megindultak a fájások, tegnap meg megszületett. A szülés meglepően zökkenőmentes volt, bár az ijedség számokban volt mérhető.
Az ultrahangot és labort (tehát a tényleges vizsgálatokat) kivéve minden nem egzakt diagnosztikai tünet erre utalt, csak az elején nem volt egyértelmű. -
BlacKSouL
addikt
Na sto eto? [link]
-
BlacKSouL
addikt
3 hete mikor kint voltam Füleken akkor 1,28 € és 1,32 € volt, az egyik Clever (Billa üzletlánc gazdaságos termékei), a másik valami szlovák cukorgyár terméke. Azóta nem tudom. De pont akkor emelték, mert a pénztáros mondta hogy előtte 4 nappal még 0,89 € volt, de a magyarok elkezdték kamionostól vinni ...
-
BlacKSouL
addikt
Nemtom itt mikor kezdett el esni, de mire reggel 6:30-kor elindultam már minden víz alatt volt, mindenhonnan patakokban ömlött a víz, és azóta is szakad az égből kifelé.
Ami azért jó, mert az amúgyis elárasztott belvizes területeken jó magasra emelkedik a vízszint. Itt nálunk legalábbis. Nem tudom a nagy hagyománnyal rendelkező mezőgazdasági területeken mint pl. az Alföld mi újság, de itt nálunk jelenleg nincs egyetlen olyan 1 hektárnál nagyobb termőterület, ahol ne állna összefüggő víztükör. Szóval az időjárás a mezőgazdaságot módszeresen tapossa el.
Az iparral már megtették a politikusok a 90-es évek elején.És az a hülye barom áll az út szélén, ég a fényszóró, ég a ködlámpa, jár a motor, megy az index, megy az ablaktörlő, nyomja a féket... Ha a hülyék eltűnnének, hetekig kéne gyalogolni hogy másik emberbe botoljak.
-
BlacKSouL
addikt
a bársonyból én a simát vagy a babdarabost szoktam néha. Ez most Lidl-es J.D.Gross. Abból van 35-81% között, de csak a 46 fölöttiek étek.
Korábban én is csak tejcsokit ettem. De egy ideje ínyenckedek. Mióta visszafogtam magam és edzegetek, fogyogatok, odafigyelek kajára. Ebből elég fél kocka is, régen egy tábla simán beugrott. Régen fehéret is szerettem, de abból pont a kakaó hiányzik ami a legegészségesebb része -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #7465 üzenetére
már érzek. most például 81%-os kakaótartalmú csokival bársonyozom.
a mankótól a nyelvem lenne szálkás, a mankotól meg az orrom nedves
-
BlacKSouL
addikt
Apppcsába.
Fura csend volt, de amúgyis csendes, nem tűnt fel. Azon ütköztem meg hogy belassul a gép, és teker a vinyó. Kb 3 perc alatt eljutottam odáig, hogy benyomtam a hardver monitort. Azonnal vad pittyegésbe fogott, és 60 fokos procit, meg 53 fokos alaplapot jelzett. Anyád.. Gép hátában a 12-es ventire meg 0 rpm-et írt. Miaf.. Ugrok mögé, nyúlok oda, ventilátorszél 0, a forróság meg ömlik a rácsokon ki, a gép oldala forró. Óhogyamocsok...
Lekapom a gép oldalát, áll a venti, bent meg izzik minden. Kézzel rápörgetek a ventire, beindul. Gyorsan ráteszem az oldalfalat, úgy van megoldva a hűtés hogy felrakott oldallal hatékonyabb. Ömlik kifelé a tűz a rácsokon. Felcsavarom maxra a ventiket, a táp is izzik, az van a procihűtő fölött. 6-7 perc kellett neki, míg a 60/53 fok lement a pittyegési határ alá. Ehhez tudni kell, hogy alapból terheletlenül 39 a proci, és 38 az alaplap, terhelve max 54/42 szokott lenni. Ha megy minden venti. Egy egész picit leizzadtam. Csak tudnám mióta ment így.
Hatékony és csendes hűtést raktam anno össze, de nem számoltam ilyen hibalehetőséggel, és ebben a helyzetben ha a hátsó leáll, nincs ami kihúzza a forróságot.
Pedig Scythe S-Flex 1600. -
BlacKSouL
addikt
Reggel 6-kor mentem haza..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #7370 üzenetére
Nem ezt, a nyuszinak a sztorizást. De valamikor október tájt.
Egyébként ja. nagyon bicegek.
Amúgy szöszi anyu barát, új barna őzike meg először igen, majd nem, most lehet talán megint pálya. De nem megy csak úgy a semmiből hirtelen.
Hát itt tart.Tudom, vártok a megállóban, de csak a ré busz jön...
Fúbazmeg ez még nekem is fájt. Lement 3 sör, inkább lemegyek a városba hátha van valami valahol. Ha nincs meg jövök haza.(ööö..szerintem pina..mer elmúlt estetíz..)
-
BlacKSouL
addikt
Üdv mindenkinek az aktív topikok napján.
Az emberiség azt hiszem tényleg megérett valami csapásra. Az agykapacitásának csupán 2-3 %-át (aktívan) kihasználó élőlény önmagában egy genetikai és fejlődéstörténeti zsákutca. Erre számtalan remek példa látható nap mint nap.
Nem tudom például, hogy miért áll minden reggel egy VW Polo az egyik utcában járó motorral, felkapcsolt fényszóróval, felkapcsolt első ködlámpával, felkapcsolt hátsó ködlámpával, taposott fékkel és 3 világító féklámpával hosszú-hosszú percekig.
Egészen bizonyos hogy megvan mindre a magyarázat, én csupán egyetlen egyre tudok találni ha nagyon akarok: a leállított motort újra önindítózva fogy az akkumulátor töltési kapacitása. (De ez is elég vékony) Az összes többi viszont az emberi agy "leszarom faktor"-ának a következménye. Bele se kezdek részletezni a fentiek negatív hatásait.
főfőkuki: nemtom, de majd megkérdezem a tolmács csajt
-
BlacKSouL
addikt
Röchling --> rósering
Frilame --> fruiramAsszem ez már a kitalálhatatlan kategória..
Aztán némi elhangzott japán ügyvezetői bölcsesség, különös tekintettel a pszichológus végzettségére:
"You are in a position to make a proposal, I am in a position to make a decision."
"I have no boss. I can make a decision"
"Your brain and my brain has no big difference basically, maybe only the intention for the accomplishment."
"If you don't understand my email don't hesitate to ask me for explanation. Or if you think that hesitating is a good idea then please hesitate. But in most cases it is not a good idea."
"No problem? No problem is the biggest problem."
"You will never find the best supplier, there are lot of companies… you can find only better."Ezekből szerintem kicsit érzékelhető a stílusa.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #7240 üzenetére
Nnno.. Átjöttem madzagos nethez, hát dettó pocsék volt. Már majdnem kezdtem rosszul érezni magam, ám akkor eszembejutott a win kalapácsos megoldása, úgyhogy modem restart lett. erre eltűnt a maradék kis net is. valahogy visszajött, most mintha jó lenne, de meg ne hallja.. [link] Mondjuk hogy a 30/3-hoz mérten egész jó.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2 #7238 üzenetére
Én már öreg vagyok, nem tudok várni..
Ahogy a sárgahajú mondja..a hiány nagy úr, nem sűrű követnivaló van. (No jó, hozzá kell tennem hogy fótosmacska segít(ett vóna míg bírta idegekkel) de hol időm, hol pénzem, hol hangulatom nem alakult mostanában jól)
Minek a végére tettem megjegyzést?
Csak mondtam, hogy szerintem mindig. Ezé' csak nem tiltanak ki. Vagy ahogy Svejk mondta: "..csak nem visznek el egy szaros ferencjóska kép miatt.." Ki olvasta?
(Megyek át asztalihoz, mert ez a sebesség kikészít.[link].csak tudnám mitől ilyen f0s)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2 #7236 üzenetére
Nem az a gond, meg én így szoktam meg, könnyebb várni normál esetben 3-4 másodpercet, minthogy mindig lapozgatni kelljen ha vissza akarok olvasni. Mostanában meg egy hét minden történése ráfér 1 oldalra. Egyébként mindent, azaz bármit iszonyat lassan tölt, pl. az előzőleg linkelt eredményt sem nyitja már meg nekem. De most 0,17 a letöltés maximális jelerősség mellett is. Bosszantó tud lenni ha az ember már hozzászokott a jóhoz.
Az egészségem most szolgál, ami az utóbbi időben azt jelenti hogy nincs baja a vesémnek. Legalábbis látható, vizsgálható, érzékelhető. Szerintem arra is csak az agyam baja ment rá, azé' görcsöltem.
Mindig kedves próbálsz lenni
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #7234 üzenetére
Aha... tehát hiába mutat 2-est, az valójában lehet 0 is. Mert ha a laptop kijelzőt nekidöntöm a router Wifiantennájának, akkor megy mint a vazelines szappan.
Mondjuk 5 falon és 8 méteren át lehet hogy nem csoda? Át kell szerveznem valamit mert ez így ...És mégsem...
[link]
-
BlacKSouL
addikt
az internetsebességem mérhetetlen lassúságra csökkent. 40 perc alatt 1098 db csomag jött le a Hálózati kapcsolat állapotfigyelője szerint. A Wifi sebesség 2-es szintű, tehát nem a legrosszabb.
De komolyan, a topik betöltése 200 hsz nézetben máskor kb 3-4 s, most 25-30 s.
-
BlacKSouL
addikt
..itt a tavasz, hol a tavasz?..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #7184 üzenetére
deeehogy
mondanám hogy két dologra tudok gondolni, de a másik is az -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #7170 üzenetére
A kíváncsiságot nem biztosan, de az örülni vágyást kielégíteni...
férfiembert kíván
-
BlacKSouL
addikt
attól függ hol, és az állítólagos előrejelzésre vagy kíváncsi, vagy a tapasztalataim szerintire?
állítólag egyre melegebb lesz, pénteken záporokkal, szombat-vasárnap fátyolfelhőkkel napsütéssel.
valójában attól függ. a hétvégén általában pocsék (-abb mint hétköznap), de ha például azt mondják esik, és én emiatt nem permetezek nehogy lemossa, akkor tuti nem esik. -
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #7164 üzenetére
érdekes hogy milyen hónap keresztnevek vannak mondjuk külföldön inkább. January van. April is. May szintén. June is talán ha jól emlékszem. Júlia, Auguszta nálunk is. A többit nem tudom.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #7157 üzenetére
Azért néha pusztulunk is nagyokat.
Például az ablaktörlő kar és lapát együtt: arm&blade, így szoktunk rá hivatkozni. És ez a régi logisztikus japónak kiejtve: Armando Bredo
mer' ugye japóéknál mássalhangzóra nem végződhet szótag, kényszerítve is odatesznek valamit. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #7145 üzenetére
nem, 0 pont
"approval method"
..lett volna a megoldás
-
BlacKSouL
addikt
10 pontos kérdés:
"apporóbal meszoto" -
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #7065 üzenetére
Tavaly emlegetett apróka szőlőültetvényünk, mely 3+1+2 tőkéből, azaz 3 éve leszúrt, öregebb tőkék lugasából metszett vesszőkből áll, megérett/megnőtt a támogatásra. Tavaly egészen szépen megnőttek, elmásztak, a tő pedig már megerősödött. Ám meglepte őket a gubacsatka. Tavaly még hagytuk hogy megbírkózzanak vele, de idén már kézbevesszük a dolgokat.
Így hát a 3 egy sorba ültetett tő mellé beástunk 4 combvastagságú oszlopot 40 centi mélyre. Ekkor láttuk át, hogy a felső 25 centi úgyahogy talaj alatt igazi lexikonbeli agyag van.Nem mondom hogy rutinmunka volt, de faterommal ketten szombat délelőtt 10 és délután 5 között kiástuk a gödröt, beástuk a 4 oszlopot, meg még egyet a +2 tő egyik oldalára, a 3ashoz kihúztunk 3 szintre acél kerítésfeszítő drótot, megmetszettük a vesszőket (nem épp szakszerűen, de némi logikával) és feldrótoztuk a meghagyott vesszőket a vezetődróthoz.
Vettünk Neviként, de mivel irgalmatlan sok esőt mondtak, nem fújtuk le. Természetesen azóta sem esett, aminek örülök, csak hát akár le is fújhattuk volna.Hát ennyi. Majd szeptemberben fotózom a roskadozó fürtöket
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #7091 üzenetére
..és ezt egymás után kétszer is megismétlik.. van baj a fejekben rendesen..
ha megyek az utcán és szembejön egy ertéelklubos műsorszerkesztő, és én pofánköpöm, akkor annak van következménye? mert ha ő a nézőket szembeköpi, annak garantáltan nincs
mondjuk itt válik el az intelligencia a tuskóságtól. van olyan kultúra (egyáltalán kultúra) ahol nem azért nem csinálnak ilyen parasztságokat, mert megengedett vagy sem, hanem mert van egy bizonyos szociális és empatikus kultúra. ebben az országban nem az ilyen hozzáállás van többségben.
ha valamit valakivel meg lehet csinálni azt megcsinálják. ha ez nekem nem tetszik, akkor semmit nem tehetek, mert amit tennék, annak vagy 0 hatása, eredménye, vagy büntetik. -
BlacKSouL
addikt
bazzzmeg ezt nem hiszem el hogy tudják fokozni a szart....
mondat közepén vágják be a reklámot!
ez tényleg a televíziózás legalja. szerintem a földön nincs még egy olyan emberfajta mint a magyar. és hogy ezért nem lehet senkit jól pofánkúrni miután egy kinyitott esernyőt kihúztak a seggéből. ekkora sötét gyökér seggfejeket -
BlacKSouL
addikt
az előrejelzés szerint szombaton délig növekvő felhőzet, enyhe szél, majd déltől megnövekvő szél mellett délután erősen felhős, majd zápor, zivatar, eső, lehűlés.
ehhez képest délelőtt volt 2 zápor, majd nagyon erős szél mellett kitisztult, fátyolfelhős lett az ég, és 15 fokig melegedett az idő délutánra.mára már egész napos esőt, záport, sok esőt, felhőt, hideget írtak
ebből lett délelőtt átvonuló felhőzet, kissé hűvösebb 10-11 fok, néha erősebb napsütéssel.örülök én hogy rosszat jósolnak és sokkal jobb lett, ki is használtam amennyire lehetett, csak épp egész másképp terveztem volna a hétvégémet ha tudom hogy valójában mindkét nap száraz napos lesz, nem kell kizárólag szombat délelőttre időzítenem az eső-nem-kedvelő tevékenységet.
-
BlacKSouL
addikt
Kukacnak
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Csabee. #7011 üzenetére
Reggel a rádió bemondta hogy 2 tv csatorna is közvetíti. Aztán elmondták mégegyszer. Aztán bemondták a hírekben is. Kétszer is. Hogy két tévécsatorna is közvetíti. Aztán a sporthírekben részletezték, hogy hány jegy fogyott, kik játszanak, miért lesz érdekes, miért vagyunk esélytelenek, és hogy két tévécsatorna is közvetíti. Majd később elismételték, hogy kettő, azaz kettő darab tévécsatorna fogja közvetíteni......
DE MELYIK KETTŐ BaZZZMEEEG???!!! - ordítottam a kormányt rángatva a kocsiban.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #6980 üzenetére
a hagyma erőspaprika wasabi volt a művelet része, ám az élvezeten túl nem volt cél a további következmények megszerzése.
az ecetes sós cukros művelet már a funkcióteszt volt, mintegy hibaszűrő diagnosztika jelleggel -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #6977 üzenetére
Igen. Mi vagyunk a hülyék, hogy inkább dolgozni akarunk a pénzé', minthogy ingyen hozzájussunk, és közben még élvezkedjünk is. Szelekcióra érett felfogás. Élősködőké a jövő.
ződsipka: nem, annak most örülök hogy süt a nap, a hangulata is jobb mindenkinek ettől. a gond az hogy hogyan tudjuk(értsd: van lehetőségünk) kihasználni a jó/jobb időt. Ha nincs kivel és nincs mire, akkor marad a jobb hangulat. csak ilyenkor pont a kinyílás, a felszabadultság-érzés feszegeti az embert, és ha ennek nem tud szabad utat adni, ha valami megfog, visszatart, akkor van baj. vagy úgy is megfogalmazhatnám, hogy ha az ember beleszürkül a hétköznapokba, nincs rövidtávú motiváció, nincs semmi közeli cél, bármi amit várni lehet, akkor elsüllyed és nehéz kikecmeregni. az meg mondjuk egy külön vicc, hogy már megint mint mindig a hétvégékre b.szódik el az idő, miközben hétköznap az irodában ülve kell néznem a kinti 18 fokot és napsütést(ami még mindig jobb mint az esőt meg a havat) és amikor időm lenne mondjuk kirándulni, kiruccanni, kimozdulni, akkor esernyő, esőkabát, gumicsizma, halászkezeslábas kell hozzá.
persze örülnöm kell, hogy egészség van, szóval..mindegy
mondjuk ízeket még mindig nem érzek, és ha ez örökre így marad, akkor az evésben mit élvezzek? -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #6975 üzenetére
gazdasági..
végülis, legjobb a szexet gazdasági szempontok alapján értékelnivannak akik ezt már értékelték, és alkalmazkodtak a környezethez. meg is van a segíly.
értékelni kéne hogy péntek van, de én ezt most se gazdasági, se más egyéb szempont alapján nem tudom értékelni. mostanában egy napnak se örülök, és ez így nem van jól.
-
BlacKSouL
addikt
hát akkor ezt jól megbeszéltük
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #6964 üzenetére
Na ez milyen gáz, kiskanálból megnyaltam az ecetet, és olyan mintha víz lenne, csak a bal bölcsességfogam táján húzta össze a savanyú a nyelvem szélit. Hát ez vicces, kellemetlen és idegesítő. Cukorba nyalva dettó, mintha ízetlen üvegkristály lenne, de a sóval is. Remélem visszatér majd azért. No mindegy, evvan
-
BlacKSouL
addikt
nincs az a nagy élet úgy látom.. mindenki szexel?
-
BlacKSouL
addikt
jááj, ki vót ez a csillagcsücsöri kisgádzsi a Fábryban
-
BlacKSouL
addikt
Jól ki
ba.. szúrtam magammal.
Tegnap meló után kimentünk a jóidőben nyársalni. Gázon melegített sütővassal, mindegy.
Jól meghagymáztuk, és volt hozzá erőspaprika is. Már ez a kettő kicsinálta a nyelvünket, de munkatársammal még vettünk wasabis mogyorót is, na az osztán rendesen odabasz... vert a nyelvünknek. Ma egész nap, de még most se érzek ízeket a nyelvem 90%-án. Egyáltalán. A sós, édes, savanyú sehol. a szélén egy kicsit megvillan ittott, de a többi totál íznélküli.
Nem röhög!
Kérdés, van-e erre regeneráló módszer. (és a p..át kell nyalni poént el ne merje sütni valaki..) -
BlacKSouL
addikt
Beszart a Samu S5230-am kijelzője, azaz érintőpanelje. Beadtam garis javításra, megcsinálták. Még egy szoftverfrissítést is kaptam vele.
Az ám, cserekészüléknek kaptam addig is egy LG KG-130-at.Hát mit is mondjak. Mintha a civicből átülnék a szénásszekérre, ami elé nincs ló se fogva.
Lassú, a gombok kezelhetetlenek, lassú, nehézkes, és lassú.
Most hogy visszakaptam a Samut, mintha víz alatti barlangúszásból jöttem volna fel a napfényre. Az sms írás 13 percről visszatért a 2 percre. Pedig nem ez a leggyorsabb és legkezelhetőbb telefon, na de a viszonyítási alapokhoz képest... -
BlacKSouL
addikt
úgy érted nyárias a légkör? meleg szeretettel adja elő a dalokat?
igen, nekem is a nyálas szó jutott először eszembe, de a Lollipop c. számnál egy más gyanú fészkelte be magát.
mondjuk a linkelt zene nem vóna' olyan rossz, hallottam már, de a múltkori IHM 20 éves műsoron jutott megint eszembe -
BlacKSouL
addikt
Mi az összefüggés eközt és a queen közt?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #6880 üzenetére
Nem biztos, mer' például a vév super amoledet, a vévkettő meg már csak lcdt kapott..
a háromban meg már tutkóra 128x128-as céestéen lesz.. -
BlacKSouL
addikt
WiFi-képes telefonról hogy tudom kicsalni a MAC addresst? (Majd egyszer ha lesz olyanom és engedélyezni akarom a routeren a filterben) Simán valami beállítások közt ott van infóként a WiFi részlegben?
-
BlacKSouL
addikt
Olyan jó hogy még mindig téma a mosógép vízkövesedése...
És amilyen rohadt intelligens szelektív szemétláda ez a vízkő, csak az elöltöltős mosógépeket lepi be. De azoknak aztán mindent. Dobot, fűtőszálat. Annyira hogy összenő mint a cseppkő, és megállítja a dobot. Bezzeg a felültöltős. Azt nem meri megtámadni, mert annak a dobja kívülről és belülről is látszik. Sőt, még a fűtőszál is. Ami nekünk pl fémtiszta. Kb 1 molekulányi Calcium sincs rajta megtapadva.Szóval mindenki vegyen elöltöltőst, és hozzá jó drága Calgont.
Ja, és ha egy pár zokni véletlenül kimaradt, akkor én csak megállítom a programot, és vízzel megtöltve is felnyitom, és a többi közé bedobom, más meg mossa csak a következővel ha az aktuális lejárt.vezérkukac: látod...van ahol az időjárás tragikus állandóan, van ahol a modern tekkknika
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest