- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Hát én mindig mondom hogy kurvahideg van, és unalmasan sok hó, Te meg hogy hazajössz télen és mindig meleg van és sosincs hó..gondoltam hátha ez idén is gond volt. Mert nekem gond a hideg és a hó.
Amúgy pesten élő tarjáni barátom mondta tegnap este itt tarjánban, hogy pesten nincs hideg, itt meg kurvahideg van. Szóval igen, amikor más másfelé nem fázik, én nem véletlenül mondom hogy én igen. Az ország két statisztikailag is leghidegebb pontja(Szécsény, Zabar) között lakom kb. félúton. -
-
BlacKSouL
addikt
Az elmúlt hetekben gyengült a forint.
Ezzel magyarázták részben a benzináremelkedést.Úgy hallom tegnapig viszont újra jelentősen erősödött a forint.
Mennyivel csökkentik a benzin árát és mikor??
Ha nem miért nem????? -
-
BlacKSouL
addikt
Én meg túl sokáig gépeltem, mert közben fateromnak csináltam az iexplorert, mert nem nyitotta meg a freemailt.
De most meg az ie7pro nem tetszik, eltűnt belőle az adblocker... hogy mindennek rosszabbnak kell lenni frissítés után.
A bal fülem meg becsendült, és fél órája félsüket vagyok rá... -
BlacKSouL
addikt
Kérdés: "Az igazmondó madár a mennyország előtt áll?"
'A' mennyország, 'a' igazmondó
'B' pokol, 'b' hazug.Aa Bb eset: Aa válasza: igen; Bb válasza: nem
Ab Ba eset: Ab válasza: igen; Ba válasza: nemA célod, hogy az A ajtón menj be, tehát fentiek alapján ott menj be, ahol igen hangzik el, vagy a másikon, mint ahol a nem.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bandus #19793 üzenetére
Kovács Attilához jártunk fel mindig jegyet beíratni, vagy UV-időpontért, vagy mittudomén már miért, és ott volt kirakva a folyosón a lépcsőforduló meg az irodaajtó között. Most már beugrott.
Bakker, van amire 99-ből jobban emlékszem, mint a későbbi dolgokra. Pl. hosszú hónapokig faltam reggelente a hotdogot az AudMax - KA55 folyosó fordulójánál a lépcsővel majdnem szemben. Az ott megvan még? -
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #19778 üzenetére
Köszi.
Ám ez akkor igaz teljesen, ha tényleg vízköves vízforralót használok. Ám a jelenség új, azaz garantáltan vízkőmentes forraló esetén is tapasztalható, sőt, egyszerű főzőlapon, fazékban, lábasban, rozsdamentes(és vízkőmentes) belsejű edényben forralás esetén is.
A másik dolog, hogy a nem kontakt forraló esetén is jelentkezik, tehát ha a fűtőszál nem a vízzel, hanem egy hőterítő lappal érintkezik csak.
Vagyis alapvetően a robajszerű nagyon hangos zajt nem feltétlenül az általad említett, esetenként azonban helyes ok okozza.
Illetve még egy. Az általad említett jelenségnek van szemmel látható jele, míg amit én mondok, ott még csak zaj van(nem kicsi), de gőz, buborék vagy egyéb képződés még nincs jelen. Később megjelennek a buborékok, de ekkor még ezek sem gőzbuborékok. -
BlacKSouL
addikt
Miért hangos a vízforraló, illetve miért hangos a forralt víz forralás közben?
-
BlacKSouL
addikt
Én is szeretek bokáig tocsogni a sáros lucskos latyakban, meg órákig lapátolni a havat, aztán meg söpörni hogy 5 perc múlva újra essen. Meg imádom hogy az autóra 5 perc alatt egy Mátrányi sár, salak, sóder rakódik a hektoliternyi rávert vízzel együtt. Imádom azt is ahogy a kétcenti vastag sóderen pillanatok alatt elkopik a cipőm talpa, de legalább a mellé kiszórt centi vastag sóréteg elősegíti a mielőbbi szétrohadást. Az autóknál dettó. Azt is imádom, ahogy a félig megolvadt 10 centis hó szanaszét az úton, a zebráknál fél focipályányi 10 centi mély tócsákat gyárt, és vagy a havon esel hanyatt a zebra mellett, vagy bokáig merülsz a salakos, saras, sós latyakos hólébe. Szeretem még azt is, hogy az utak, járdák széleire felhalmozott hó, napokon, heteken keresztül olvadozik, keresztülfolyva mindenen, éjjelente újra megfagy, amire újabb centis salakréteget szórnak ki, amire újabb sóréteg kerül ami akkor is magába szívja a nedvességet, ha hetek óta nem esett semmi, és hetekre vizesen, nedvesen tartja a járdákat, utakat, amit minden hajnalban újra le lehet szórni. És mindez tavasszal amikor egyszercsak mégis kiszárad, akkor 3 centi vastagon ott áll 60 centi szélességben a járdán, az utakon, az autók, kamionok zúzzák apróra, a szél felkavarja a sós salakport, és az emberek boldogan szívják fel az orrukba mondván hogy milyen gyönyörű is a tél.
-
BlacKSouL
addikt
Hó, havaseső, ónoseső, eső... csupa örömteli, vidám, derűs, pozitív, kedvcsináló, motiváló lelkesítő, antidepresszáns jelenség...
De legalább mind lesz... -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #19721 üzenetére
Esküszöm az utóbbi évek legjobb meccse, bármi lesz a vége
-
BlacKSouL
addikt
kurvajó a meccs amúgya
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #19708 üzenetére
Pl. rendeltünk a Fülöp-szigetekről szerdai érkezéssel 14 000 db motor armatúrát, de csak 11 000-et küldtek. A következő rendelésben rendelünk 14 000 db-ot, plusz 3 000 db a backorder. Feltéve hogy a közben beérkező szállítmányok hiánytalanok. Ha nem, akkor az újabb hiányzó mennyiséggel növekszik a backorder.
Hosszú szállítási idő esetén ez annyit jelent, hogy a két hónapja megrendelt most beérkezett mennyiség backorderje, a mostani következő rendelésen szerepel, miközben azóta már eltelt idő alatt kiadtunk 4-5 megrendelést.
Jobb esetben a hiányt még a szállítmány indítása előtt közlik, így előbb lehet feltüntetni a rendelésben, és kicsit közelít egymáshoz a hiányos és a backorder teljesítés. Mert a backorder addig görgetődik, míg be nem érkezik. Ami annyit tesz, hogy minden újabb kiadott rendelés újabb leszállítandó mennyiséget jelent, az ugyanott szintén feltüntetett backorder viszont mindig ugyanaz a mennyiség, egész a beérkezéséig. Ergo külön tételként kell(ene) kezelni. Különösen, ha az ár időközben megváltozik, esetleg eleve változó árral van a szerződés. Mert ekkor a keletkezés időpontja a mérvadó, nem a (későbbi)teljesítésé. Backordert lehet külön is teljesíteni, soron kívül, ha a felek megegyeznek arról, hogy az extra (gyors) szállítási költséget a késedelmet okozó fél viseli.
mod: hátralék ... na ezt a szót kerestemHát úgy röviden ennyi, lehetne hosszan fejtegetni, és ez csak ami rámragadt, lévén sose tanultam logisztikát. Viszont a logisztikánknak van elég backorderje
Hogy ez a webáruházak terminusában pontosan minek felel meg, az valószínűleg konvergál a vénember által leírthoz.
NoLF: volt olyan nekünk is, hogy 6 rendelés alatt megtízszereződött, de azért 0-ra sose futottunk
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun #19704 üzenetére
Backorder: eredeti vevői megrendelés szerint nem teljesített(nem leszállított) mennyiség, mely a teljes megrendelt mennyiség és az ebből teljesített(leszállított) mennyiség különbsége.
Magyarul: valamiből megrendeltél valamennyit, és csak egy részét szállították le/ki. A hiányzó mennyiség a backorder.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #19666 üzenetére
Akinek nem esett le annakidején, mikor FÜGGETLENként indult a választásokon, és a beszédeit narancssárga ruhában, naranccsal a kezében tartotta a közlekedési lámpák sárga villogóra állítása után, kihangsúlyozva hogy ő FÜGGETLENként indul, és a körülötte állók mind a párt emberei voltak, és hangsúlyozták, hogy ő FÜGGETLENként indult, az így járt, most rácsodálkozik dolgokra. Pedig most is egyértelmű, hogy FÜGGETLEN elnök. De hogy milyen elnök, miután megszüntették a címet adó intézményt...
És akkor mondjon le? Ááá, menj már. Hisz most virágzik az ország, lendületben a naszád, vagy puma, vagy mialóf... Ja. naszád..mint a tegnapi film címe: tűz a víz alá.
De egyébként szarni rá, hisz legalább nem esik ónoseső havasesővel, hódarával és ködszitálással, és nem fagy rá épp a városra..
-
BlacKSouL
addikt
Az elmúlt 10 nap után még hány hosszú hónap, év, évezred témája lesz ez a kurva doktori disszertáció???
Minden hírforrás, híradó, hírportál, rádióhírműsor, újság, aktív, passzív, tények, fókusz, óvodai szóbeszéd ezzel foglalkozik.
Tényleg ez az egyetlen és legeslegfontosabb dolga most egész magyarországnak, hogy a köztársaságnélküli köztársasági elnök évtizedekkel ezelőtti irományait elemzik? Ekkora kurva kutatói meg kódfejtői kapacitást kurvára használhatnának olyasvalamire is, ami mind a 10 millió országhatáron belüli ember életét teszi könnyebbé és boldogabbá.
Ha kiderül, hogy ez vagy az van, akkor hirtelen svájci magasságokba emelkedik a gazdaság, és 1:1-be fogják váltani a forintot az euróval?
Ha már nem tudunk mit kezdeni a kormányfikázással, ha már elvégeznek helyettünk mindent a külföldiek, akkor egy kurva témáról kell szólnia mindennek?
Pont úgy van beállítva a dolog, mintha ez a szent szeplőtelen keresztények fehér bársonyba borított lelkű kis országa lenne, ahol mindenki tökéletes.
Nem azt mondom, hogy nem kell kivizsgálni, megbüntetni valahogy, ha egyszer nem jót csinált. De igazán lehetne mással is foglalkozni néha. Unalmas, és az ismerőseim közül senkit nem érdekel, mondom inkább úgy, kurvára leszarják, mert van épp elég bajuk. Örülök, hogy a sajtónak már nincs témája, hisz magában a paradicsomban élünk.
Kurvaéletbemá... -
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #19620 üzenetére
Ó hogy rágdossam meg a húsát
Más: Végig lett próbálva minden területi beállítás a Sony TV-n, de egyik sem hozta a várt eredményt(összes csatorna beállítása) csupáncsak a csatornák sorszámozása változott meg.
Abból próbálok kiindulni, hogy korábban ilyen probléma nem volt, sőt, míg nem Digi hanem a sokszor agyonszidott UPC volt, addig sem volt ilyen. Bár akkor meg még csak 3 csatorna volt HD, abból se mind folyamatosan.
Ha ebből indulok ki, akkor nem a készülékben van a probléma, hanem a szolgáltatásban.
Meg milyen elb.szott dolog már az hogy más országot kellene beállítanom. HA működne. De nem.Újabb ötletek?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #19611 üzenetére
Én is a Spektrum-NatGeo-Discovery szentháromságból szoktam válogatni mondjuk vacsorához. A háromból néha akad ami nézhető pont akkor. Csak mikor tömegkatasztrófákat elemeznek 2 órán keresztül szagértők bevonásával, akkor szoktam halkan szidni eztazt.
-
BlacKSouL
addikt
Köszi az infókat.
Na ezt mondjuk faterom is mondta, hogy javasolták a Norvég területi beállítást, ám megcsinálta, és mindössze annyi változott, hogy nem 001-től emelkedve kezdődött a számozása a csatornáknak, mint magyar beállítás esetén, hanem 500-tól visszafelé..(!?). De a problémát nem oldotta meg.
Na majd mondom neki, hogy próbálja végig az országokat. Kezdve dajcslanddal.Valahogy ambivalens érzéseim vannak a technika előrehaladtával. Mikor még 4 csatornás volt a tévénk, és hétfőnként nem volt semmi, a kettőből 1 sem, akkor valahogy egyszerűbbnek tűntek a dolgok. Pedig olyan tévénk volt, amin érintésérzékeny volt a csatornaválasztó.
Ma meg választhatok 80 csatornából, ám adott időpillanatban kb. 2-3 olyan adást találok, ami feszíti az érdekemet. Igazából azt se tudom milyen csatornák vannak. Fater is nehezen tudja követni, mert havonta változtatják a kínálatot. De ő legalább nagyjából képben van. -
BlacKSouL
addikt
Miért van az, hogy DigiTV és Sony LCD tv háziasítása esetén gyorskeresést használva a digitális adásoknál megtalálja a közszolgálati csomagokat, köztük a M1 HD, M2 HD csatornákat is, ám kihagy 8-10 más csatornát, tematikától függetlenül, és HD-léttől függetlenül.
Teljes keresés esetén megtalál mindent, kivéve a közszolgálati csomagot, köztük az M1 HD-t, M2 HD-t is.
Magyarul nincs olyan keresési mód, amelyikben mind a hetvenvalahány digitális csatorna elérhető lenne.Digi TV szerelője volt kint, nem tudta a megoldást. Sony technikai ügyfélszolgálat nem tudott megoldást. Mindkettejük által javasolt esetleges megoldások kudarcba fulladtak.
Ötleteket várok, ki mit gondol.Sony ajánlotta, hogy lehet hogy szoftverfrissítés kellene. Ámde azt nem mondták hogy azt mégis hogy. Honlap szerint nincs frissítés...
-
BlacKSouL
addikt
Tudom a kör sugarát, tudom a körív hosszát, keresem a körív felezőpontjába húzott sugár - körívhez tartozó húr által derékszögben elmetszett - rövidebb hosszát.
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Kurvajó... az oroszok megmondják hogy lezuhant. Az oroszok mindig igazat mondanak. Csernobilról is.
AHávégé megírja. A HVG mindig igazat mond.
A bíbíszí megrja.A live trackerek szerint még ott kering...
A M1 és a tv2 közleményt/figyelmeztetést ad ki.
Az a jó a 21. században hogy mindenről azonnal megtudunk mindent. Pontosan, időben.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #19520 üzenetére
Akkor vicces hogy a real-time live trackerek szerint még vígan fent van
-
BlacKSouL
addikt
óbakker, még mindig 137.48 a pályacsúcs, és 7.53 a sebessége...ez még simán elpattog, de hogy nem 19:40 lesz, az is tuti. 89 perces köridővel még minimum 2 kör... bár az űrügynökségek szerint már csak 1. Ellenben ha még 2, akkor a következő utániban megint fölöttük megy el...
Lássuk a legalacsonyabb pályamagasságot, és akkor kiderül.Vicces...ha jól számoltak volna, akkor ebben a pillanatban kéne földet érnie Kínában...ez meg vidáman suhan majdnem ugyanolyan magasan
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #19514 üzenetére
Sajna most megy át itt, a következő kör már a francia-német-lengyel vonal...na még 3 perc
131 km-en van, innen nem lesz tüzijáték...Pedig de közel volt basszus... ka kicsit lejjebb van pont jó lett volna...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #19512 üzenetére
Az a törés pont egy kört jelent. Annyival lesz odébb 89 perc múlva. Vagyis 1 kör megtétele után. De én úgy olvastam ebben a körben le kéne érnie...Ha nálunk belép, akkor megy le kb Mongóliánál. Szép lenne...
125 km-en van , gyanítom nem akaródzik lejönnie onnan.
-
BlacKSouL
addikt
Nézi valaki? [link]
15 percen belül itt lesz. -
BlacKSouL
addikt
Incredimail 2.0 -hoz lehet külön magyar nyelvi fájlt feltenni, vagy egy magyar verziót kell telepíteni? Mert a sima angol telepítőfájl 10 MB, a magyarnak mondott verzió meg 30 MB. Nincs olyan hogy egy .lang fájlt bemásolok és azt használja?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #19258 üzenetére
---nem warezolok---
Aszondja a híradó, aki nem lépett vissza a magánnyugdíjpénztárakból, az is kap állami nyugdíjat. IS.
Aki átlépett, mert aszondták, az meg elmehet a büdös picsába, így járt, kellett a pénz, bedőltél, odaadtad, lúúúúúzeeeeer.....hahaha. (mint pl. én) Én Dimenziós voltam, meglehetősen magas hozammal...Namost akkor ha így van, akkor
megbassza a mocskos tetű kétharmados kurva anyját az összes fideszes fasszopó buzi köcsög, orbán viktorral az élen.Remélem ezt még elbírja a fórummotor, aki nem ért egyet, és szerinte a tetű nem érdemli meg szegény hogy összehasonlítsa ezekkel a ... , az moderálja...vagy cserélje ki pc kifejezésekre.
---nem warezolok---
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #19172 üzenetére
pina?
-
BlacKSouL
addikt
pácsaszing gróbarü manedzsimento cúr
várjuk a fordítást, nem nehéz
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #19118 üzenetére
Én még csak 4 évnél tartok, ami ugyan pesti vagy rendes normális nagyvárosi viszonylatban sok, de itt, ahol örül az ember ha fűtött helyen van és fizetgetnek, itt egész elmegy. Persze már cégen belül is csodálkoznak páran miért vagyunk még ott, kollégám megkapta idén az 5 éves törzsgárdát, én egy év múlva ha kihúzom.
Igazándiból ad egyfajta jó tapasztalatot a meló sok téren. Aki tőlünk elmegy, azért érzi furán magát, mert az itt megszokott 'munkarendhez' képest bárhol másik tisztességes hasonló munkahelyen kellemesebb, lazább a légkör, hangulat. Bele lehet fásulni, megkeseredni, ráadásul csak nők/lányok mentek el, és faszik jötte az irodánkba az utóbbi 1 év alatt, tehát a munkán kívüli része ami igazából kellemessé teszi számunkra, most hiányzik. -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #19114 üzenetére
jó, de az ajrót se nagyon
Nálunk 5 évi munkaviszony után egy karórát, meg valami huf alapú bónuszátutalást szoktak adni. részvény az max japánban a japán munkavállalóknak van lehetőségük. de nem hiszem egyébként hogy az igazgatósági tagokon kívül bárki is hozzájuthat.macsekúr: mit fejek meg?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #19111 üzenetére
japán cégnek dolgozom, legfeljebb veszek céges részvényt
-
BlacKSouL
addikt
óhogy tegyem a fejemre a glóriát amikor félretettem a fölösleges eurót a kiküldetésekből. 4 év alatt bőven 1000 € felett járnék, de azért költeni is kellett néha, úgyhogy kevesebb, de legalább egy olyan pénznemben van az érték, amelyik később éri el a 0 szintet, mint a huf...már kisbetűvel kell írni. És asszem lezsírozom a főnökkel hogy ajróban kapjam a fizetésem. Úgyis a ajró az alappénzneme a cégnek. Aztat szeressük. Vagy legyen japán jen?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #19062 üzenetére
..vagy csak egyedül?..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #19056 üzenetére
hát...van annak oka..
..vannak pillanatok..
..meg vagyok én..
.meg vannak pillanatok amikor csak én vagyok. -
BlacKSouL
addikt
Megint bejelöltem valakit, akiről már a bejelöléskor sejtettem hogy nem igazol vissza. De én hülye mégis várom..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #18515 üzenetére
Nagybátony? Az hogy jön képbe?
Ha már itt van pár km-re.
-
BlacKSouL
addikt
hát, a NÓGRÁD VOLÁN szerint ma karácsony másnapján, hivatalos ünnepnapon nem vasárnapi, azaz nem munkaszüneti, hanem szabadnap, azaz szombati menetrend szerint járnak a buszok. ugyanis a szabadnapi menetrend szerint közlekedtek a buszok...ma...hétfőn...vicces...lehet rájuk számítani
-
BlacKSouL
addikt
Szabadnap van vagy munkaszüneti nap?
-
BlacKSouL
addikt
MM-->még mindig
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Tothgera30 #18473 üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #18326 üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
No. Tehát az Erste, a Raiffeisen és a K&H honlapja is kellett ahhoz, hogy megtudjak némi hasznos infót. MEssze nem mindent. Igénybejelentő nyomtatvány, végtörlesztési nyilatkozat, végtörlesztési írásbeli kérelem. Van itt minden. Be kell jelentenem, hogy kérelmezni akarom, majd kérelmeznem kell. Tök logikus.
ótépé honlapon úriasan mondva lófasz sincs.
De kb. ha nem mész be akkor ne akarj semmit tudni. Ha bemész és sorra kerülsz, majd megtudod. Előre dolgozni nem tudsz.
szabad azt mondani hogy lófasz? vagy óvjam a kiskorúakat? akkor penis equus caballus
-
BlacKSouL
addikt
Azt mondja meg valaki, hogy van-e OTP-s formanyomtatvány a rögzített árfolyamon történő devizahitel végtörlesztési kérelemre??
Rohadt OTP honlap csak magyaráz, de nem segít. Vagy írhatom én kézzel is, csak írjak valamit? Nem úgy lenne értelmes, ha lenne formanyomtatvány?
"az ügyfél a devizahitelének kedvező árfolyamon való végtörlesztésére irányuló
kérelmét a devizahitelt nyújtó OTP Bank bármely fiókjában legkésőbb
2011.december 30. napjáig írásban benyújtja" tehát ennyi csak? Helyszínen írásban? Vagy van formanyomtatvány, de csak helyszínen?Erste-nél van legalább igénybejelentő. De ezen túl az ebben foglalt "Tudomásul veszem, hogy a végtörlesztést - jelen igénybejelentő nyilatkozaton túlmenően - írásban kérelmeznem kell.." című dolog még mit takar? Még egy írásban kérelmező formanyomtatványt kell kitölteni, vagy csak bemegyek és simán adjanak egy üres A4-es lapot, és ráírom hogy: csókolom, azért adtam be a mellékelt igénybejelentő lapot, mert szeretném bejelenteni az igényemet, ezért most írásban szeretném kérelmezni a rögzített árfolyamon blablabla, azaz a mellékelten bejelentett igényemet? Alulírott XY, mely adataim megegyeznek a mellékelt igénybejelentőn már szereplő adatokkal, kijelentem, hogy szeretném igénybevenni a .... ???
Akkor nem teljesen felesleges az írásbeli igénybejelentő, ha már egyszer írok írásbeli kérelmet??
Esküszöm megdöglök az ilyenektől?Ja, nem én vagyok adós hanem ismerősöm.
-
BlacKSouL
addikt
K.rvára nem értem ezt a cikket...
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Tegnap azaz szombat este céges karácsonyi parti..
2 házi, 2 jéger, 3 tátratea előre, majd helyszínen 3 tátratea, 1 házi, 1 konyak, 2 long island icetea, 2 viszkikóla.
Ezek után még mindig a szalonképes, kommunikálni képes egyedek közé tartoztam. Sőt, mindenki csodálkozott a jó állapotomon. Én is. Mellesleg én voltam a MC. Hát kénytelen voltam a fél3-ig tartó bulit utolsóként zárni, majd átmenni egy helyre, ahol még 2 viszkikóla elfogyott. Ekkor már kicsit kezdtem fáradni, úgyhogy hazamentem lefeküdtem .. 5 körül.
Délben keltem, és egy leheletnyit sem voltam másnapos. Ki érti ezt.. Mondjuk örülök.Az normális hogy avatarokat látok smiley-k helyén, és reklámokat????
-
BlacKSouL
addikt
Köszi mindenkinek...most elindulok és vasárnap délig
-
BlacKSouL
addikt
Mibajod az esővel? Néha esik. Hozzá kell szokni. Hideg meg nincs. Legfeljebb hűvös. Legalább nem izzad az ember egy helyben ülve.
Mondhatnám hogy egy hete ma látok először napot, mert 6 napig áthatolhatatlan sűrű éjszakát idéző ködben éltem, az elmúlt 4 napban meg folyamatosan esik, és az utak 2 hete folyamatosan vizesek, de nem mondom, mert mindenki azt hinné panaszkodom, pedig csak a valóságot írom le.De a lényeg hogy ma, pont ma kisütött a nap.
-
BlacKSouL
addikt
Menjünk el mind egyszerre.
Ismerősöm most ment ki espanyolba. Amellett hogy nem itt van, még pakolja is fel a képeket amin egy szál vékony ruhában fekszik a tengerparton a vakító napsütésben ragyogó kék ég alatt. December 6-án. Télapókor. Háttérben Gibraltár...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
greenmukk #17801 üzenetére
Segítek neked motiválni a jónép egyik felét..
Tehát Uraim! Ilyet keresünk!
(greenmukk csak a shishát) -
BlacKSouL
addikt
3 dolgot látnom kell élőben mielőtt elpatkolok.
Mindenképpen meg kell néznem Riot lehetőleg a Corcovadoról.Látni akarom a Grand Canyont, és ha már arra járok a Monument Valleyt
Sok mást is még, de ezek kiemelkednek.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Ramius #17520 üzenetére
Hát ha megmondod nekem melyik rész jön, és honnan tudom leszedni, akkor ok. De nálunk azért van előfizetve a tv, hogy ne kelljen azzal időt töltenem, hogy keresgélek, töltögetek, meg várok.
Ellenkező esetben jó lenne ha nem kéne a szolgáltatás kimaradó részét kifizetni.Namost ma mondjuk ncis is ismétlés, de attól még a nemkielégítő szolgáltatás nemkielégítő szolgáltatás
-
BlacKSouL
addikt
Mért nincs tv2, SkyNews, meg még vagy 3-4 adó?
Semmi tájékoztatás, semmi bocsi, csak "No audio and video"
És mikor lesz jó?
És amiről lemaradok mikor ismétlik meg? -
BlacKSouL
addikt
Ki volt az a BBC-s (vagy CNN-es?) bemondó, akinek nagyon jellegzetes angol kiejtése volt, szemüveges. És Tom vagy Tim a keresztneve. Inkább Tom. Kb 6-7 évvel ezelőtt még tuti aktív volt. De most sehol sem találom. Kb 40-45 körüli lehet(-ett)
Kicsit rekedtes hangja van.
-
BlacKSouL
addikt
Kinézek az ablakon nappal:
Kinézek az ablakon éjszaka:
Csodaszép...
-
BlacKSouL
addikt
Nem tartom egészségesnek a jelenlegi indexcímlapot. Akkor inkább átállítom a rotten.com-ot kezdőlapnak.
-
BlacKSouL
addikt
Add át nekik a laptopot, mondván: A közeljövőben nagyon kevés időt fogsz Magyarországon tölteni, de így majd tudjátok tartani a kapcsolatot ha esetleg úgy gondolják. És ha nem tetszik nekik, akkor mondd meg, hogy egy internetes fórumon elmondod ország-világnak hogy külföldön vagy, csak nekik nem
Mondd, hogy munkahelyet váltottál, és az új helyről minden héten más országba kell utaznod.
Sokkold őket.. -
BlacKSouL
addikt
Eszembe jut az az Erzsike néni, aki mikor a tévében valami vetélkedőben szerepelt, akkor volt talán 70 éves, és mikor találkoztunk vele Krétán '97-ben, akkor talán 72. És egyedül, 72 évesen elutazott repülővel Krétára nyáron nyaralni a tengerpartra, és jól érezte magát.
Mindig is lesz kontraszt a nyitott és a konzervatív gondolkodás, neveltetés, világszemlélet között. Ha valaki úgy szokja meg, ahhoz szokik hozzá, akkor később egyre kevésbé lesz rugalmas, egyre kevésbé lesz nyitott az új dolgok iránt. Ha meg még az addig megszokott életéhez elméleteket, is gyárt, és ahhoz görcsösen képes ragaszkodni, akkor sajnos ezt kénytelen az ember tudomásulvenni.
Aki fiatal korától kezdve utazhat, világot láthat, sokkal kevésbé lesz ilyen.Vannak bizonyos áthidalhatatlan szakadékok, amiket jobb meg sem próbálni áthidalni. Én sem próbálom anyáméknak ecsetelni hogy milyen buliban voltam szombaton, mert úgysem tudnák úgy értékelni mint mondjuk a haverjaim.
Ha az ember megtehet valamit, valami újat, és jól érzi magát, akkor örüljön neki, próbálja meg csak annak elmesélni aki értékeli is, nem pedig lehúzza érte. Ne hagyja magát befolyásolni még akkor sem ha családtag. A családtag élete úgyis olyan amilyenné ő alakítja magának, az ember miattuk ne fossza meg magát az események maradéktalan élvezetétől. Mert akkor egy boldogtalan és egy boldog ember helyett két boldogtalan ember lesz.
30 évesen már az ember csinálja azt ami neki jó, ne azt amit bárki elvár tőle. -
BlacKSouL
addikt
Nem engedik VISSZA? Na ez még egy érdekes vélemény. Két kézzel kapna utánuk valamelyik ország?...Szlovákia az külföld? Hát Ausztria? Arról tudnak hogy ott nincs határ? Ki ne engedné őket vissza a nem létező határon? És főleg miért?
Azért mert nekik ilyen a szemléletük, miért büntetnék a gyereküket hasonlóval? Mert ők a gondolkodásmódjuk miatt nem jutottak el oda ahova te igen?Kicsit olyan a dolog, mint nagyanyámmal, meg a balatonszárszói takarítónővel. Nagyanyám szerint fölösleges külföldre menni, semmi nincs ott olyan, ami itthon ne lenne, ott se jobb mint itthon, nincs szebb mint a magyar vidék. Noha Magyarországot sosem hagyta el.
A takarítónő szerint meg a világon a legeslegjobb kenyér a szárszói. Ő még annál jobbat életében nem evett. Kérdésre elmondta hogy sosem hagyta el a faluját.Van erre egy jó szó. Sőt. Több is..
Mondom én mindezt úgy, hogy bár még csak Európában, de azon belül 17 országban jártam már, 111 várost vagy helyszínt látogattam meg, volt ahol többször is voltam, illetve mivel a szlovák határnál lakom, ott számolatlanul sokszor. De egy alkalmat nem tudnék megemlíteni, amikorról rossz emlékem lenne amiatt hogy külföldön voltam.
Mondjuk én még csak 31 vagyok.. Aki teheti menjen külföldre, lásson minél többet amennyi az anyagi helyzetéből megtehető. -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #16744 üzenetére
Nem, a céges gépen céges drótos netet használok. A mobilnetet a saját telefonomról használom amikor éppen. De köztes megoldásként a céges Wifin keresztül próbálok néha a telefonnal, de rengeteg dolog ami vezetékesen bejön, az wifin keresztül nem, proxytól függetlenül. Pl. Market, youtube, köpönyeg meg még jópár dolog nem jön wifin, asztalin meg igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest