- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Khm... az nincs... még nincs...
A jelenség olyan hogy kikapcsol rendesen, szépen kilép a Win7-ből, lekapcsol, de a venti forog tovább, azután újra bekapcsolódik, vagyis ki se kapcsolódott mert ugye megy tovább, csak kilép, fekete a monitor is, azután mint ha reseteltem volna.
-
Szerintetek ha a gépem kikapcsolás után újra bekapcsolódik magától (úgy néz ki a jelenség hogy kikapcsol és 1-1,5mp múlva már bootol...) akkor az összefügg az új írómmal, vagy a biosban van valami elQúrva
? Szerintem a Sata kábel hibás, esetleg valami más javaslat
?
-
Elszaladtam Sanyihoz vettem egy Samu S223B-t, hát... az biztos hogy halkabb mint a Nec íróm volt, de közel sem halk
! Bár ez csak egy dvd író, úgy is csak olvasni fogok vele
.
ui.: ...most olvasom - [link]...
-
-
-
Mai pozitív: Megjött a DVI - D-sub kábelem, így leszedem a hirdetést, alig várom hogy kipróbáljam
.
Negatív: Késett a vonat, köd van és 10m-re alig látok, és még mindig nincs bal hátsó lámpa, de legalább ma 30 Wagon-t láttam
.
-
Most komolyan, ezek hülyének néznek, mikor lenne egy olyan áron hogy a szemem kifordul és fennakad...
Nah, kis apnoe után visszatérek
.
-
...jól mondod, szerencsére, bár most egy fél robogó ára rámegy, pedig hogy eladtam az utolsó motorom, már hiányzik a motorozás...
-
Áh, annyi pénzért
? Inkább a gépre költöm, így is tavasszal műszakiztatni kell, kap váltóolajat, fékbetéteket, féktárcsákat, meg minden mást, csak ez nekem fog fájni
.
#2791 lujó55:
#2800 lujó55: (Délszláv (horvát pl.) nyelven pedig leány, lány a jelentése) Puca = lány. Itthon pedig férfi nemi szervet jelent.
-
-
-
...még mindig nem 100-as az oldal...
-
-
Jó reggelt, szerencsére ma később kell bemennem...
#2720 NoLF:
-
Hát lehet az lesz
. Keress, mert én nem találok
. Lehet hogy fut, de olyan aminek a hátulja épp, és kimenthető lámpa van benne, az kevés van, utángyártott meg 9 900ft, amit nem adok ki érte, még a felét se, azért mert smucig vagyok
. A Suzuki bontóba telefonon rákérdeztem, és azt mondták hogy csak Agilához van (pfff, Suzu bontóba
!), illetve mégiscsak előkutattak egyet, de azt már szétette a nap...
...,
-
válasz
kételkedem #2707 üzenetére
Hát én sem sűrűn iszok energialöttyöt, mert tudom milyen hatással van a szervezetre. Illetve tavaly történt, hogy kislány, aki szinte azon nőtt fel, úgy felgyorsult a szíve a cukros és koffeintartalmú italtól hogy a szülők azt hitték hogy szívrohama lesz. Én másfél éve ittam utoljára, akkor is csak kipróbálásképpen egy Monster-t (most hagy ne írjam le a véleményem a cukrosvízről), na azóta semmiféle energialöttyöt és semmi hasonlót. Tehát az utolsó mondatod tökéletesre sikeredett: Azt gondolom, először és utoljára vettem ilyet! - ezt követni kellene a mai fiatalságnak is...
-
válasz
kételkedem #2686 üzenetére
-
-
Igen, ha van
. De sajnos csak komplett lámpát látok mindenhol 9,9-10k körül
.
2003-as 1.3-as 16v GLX felszereltség, motorkód az hiszem G13BB, de ez nem tuti, pontosan ilyen, lámpától pedig ilyen kellene
.
Holnap le is fényképezem és feldobom hogy pontosan mi hiányzik belőle, épp csak annyi hogy befolyom az esővíz, és szépen megálljon mint az A-s és B-s Vectráknál
.
-
-
Nincs, több helyen kérdeztem
.
Valaki nem akar segédmunkást felvenni
?
-
-
Pihi van, hallgatom, nyugtatom magam
.
-
-
-
A sok idősebb színész ugyan azt adja mint eddig, semmi újítás, erre egy ki fiatal lány bejátszotta magát a filmbe és tarolt (számomra). Jó, inkább úgy fejezem ki magam hogy jó hogy belökték a filmbe, kissé feldobja az egészet, utána már kezd unalmassá válni az egész, így a 3. részben már nem sok mindent lehet ellőni, ezt tudták ők is. Bár szerintem te sem bánod hogy ilyen szerepet osztottak számára, csak jó kötekedni...!?
ui.: Épp a Quimby - Magam adom című száma megy, hát ide is illene...
-
Megnéztem ezt az Üvegtigris 3-at, hát pár vicces jelenettől eltekintve nem nagy bumm lett. Aki megnézte a többit is az ezt ne hagyja ki, amúgy pedig nem sok értelme van, egyedül Szabó Erika színészi alakítása múlta fölül az átlagos filmet, a többiben pedig olyan mint egy átlagos "üvegtigris".
-
-
Sajnos ez így van, a szélvédőmön 3 kőfelverődés, a hátsó lámpám sarka a kövek miatt letört, az utak állapotára az jobban illik, hogy kátyús, köves, sóderes nemtudommi
. Én is tompítottal mentem végig, igaz alig láttam előre, de 80km/h fölé nem is gyorsultam
. Remélem tavasszal kicsődítik az "útkatyvaszoló" brigádot és rendesen helyrehozzák, legalább a fél-egy méteres aknákat
!
-
-
Hazajöttem Nyíregyről, hát van köd és az út is csúszik, szóval ne autózz gyorsan
!
-
-
-
-
-
Nem, csak ismerősök, vagyis attól függ hogy vesszük
. Megvitatták hogy honnan indulna a vont, én meg gondoltam hogy az első vágányról és indultam arrafelé
. Ők meg mondták hogy a 4.-ről, hát többség győz alapon belementem a játékukba
. Mikor felértünk és megláttuk hogy ott vonat bizony nem áll, akkor leindult az első vágányról a hazavivő szerelvény
.
-
-
válasz
kételkedem #2440 üzenetére
Igen, emiatt késtem le a vonatot
!
-
-
válasz
fokukac #2426 üzenetére
Kemény... bár ahogy nézem a 8. osztályt soha sem fogja befejezni, mert ugye aki eddig 20 évesen már nem tette meg, az két gyerek mellett már pláne nem fogja, inkább összeállnak még párszor az élettársával és összedobnak 8-9-10 utódot, hogy kapjanak elég magas összegű családit, azután jöhet hitelre az opelvecra, hitelbőlcsaládiház, plazmatévé, házimozi, megmindenamitcsaklehet...
-
A mai nap jó volt, ahhoz képest hogy lekéstem a vonatot. Bár sajnos úgy néz ki, hogy elviszik a netbookom.
-
-
Uh, rohadt álmos vagyok...
-
Jó reggelt
. A hét első munkanapján
.
-
válasz
venember83 #2216 üzenetére
Sajnos. Pedig megérni kimenni de se érvényes útlevelem, se időm nincs rá.
ui.: nem tudok linkelni...
-
-
-
Nem igazán indul olyan jól ez az év...
-
válasz
Pisztillus #2161 üzenetére
Nálam anno az Athlon 4400+ nem vitte a Kingmax ramokat, így új Kingstont kellett venni
. Szerencsére most a 965BE nagyon szépen dolgozik a Mushkinokkal
.
-
...Még mindig lassú...
-
BUÉK!
-
-
-
-
-
Imádom ezt a kis Samut
.
-
válasz
venember83 #1925 üzenetére
Sajnos nincs elég tárhelyem, tehát nem tudtam feltölteni úgy
.
-
A képet linkesítettem.
[ Módosította: RoyalFlush ]
-
Szép jó reggelt mindenkinek
.
-
válasz
kételkedem #1885 üzenetére
Imádom...
-
válasz
kételkedem #1840 üzenetére
Szép, azért kis helyre is befér az a 7-es bömös, biztos sürgősen menni kellett neki a netkávézóba
.
Azért a rendszámot nem kellett volna
.
-
-
-
-
-
-
válasz
venember83 #1696 üzenetére
Magyar postán elsőbbségi levélként feladva nem kerül többe 500ft-nál! Viszont nagyon jól be kell csomagolni!
-
válasz
venember83 #1693 üzenetére
Én sem, erre van a posta, talán ennyit rájuk lehet bízni
.
-
válasz
venember83 #1689 üzenetére
Tudom, nálunk is volt ilyen probléma egy Samsung TV-nél, de szerencsére az én Philips TV-men D-sub is található. De most talán megoldódik a kábelhelyzet, marad a D-sub a Samu N150-nek (ha megjön), és a D-sub-Dvi meg jön a géphez, és akkor veszek egy új VGA-t.
Nekem van DVI-HDMI átalakítóm (neked adom ha kéred), ha veszel hozzá egy olyan kábelt, mint amilyet én keresek, akkor jó lesz
.
-
DVI (apa) --- D-SUB (apa) kábelt hol tudnék venni Nyíregyházán
? Olyan kellene mely egyik vége monitorba (D-sub), másik vége VGA-ba (DVI) dugható
. Nagy feladvány, mert eddig mindenhol csak átalakítót tudtam venni, kapni, de az csúnya, és van egy rakattal már itthon
. A PC-Arenában láttam használtan egyet, esetleg valaki elugorhatna érte és postára adhatná nekem, természetesen kifizetném az ügyletet
.
-
Hazajöttem az uszodából, ki vagyok nyúlva
. Épp nézem a torrentet, ej, nagyon pörög most a dolog
.
-
-
-
-
-
válasz
venember83 #1619 üzenetére
Áh, már hova
? Így is visszaraktam a procit 4,3Ghz-ről, mert ahogy nézem az egyik ma kapható "legkeményebb FPS" is, amit MOH Tier 1-nek hívnak, nah, szóval csak 2,9Ghz-ra terheli le a procit
.
-
-
...visszajött a netem...
-
-
-
Reggelt'...
-
-
-
Szép jó reggelt
. Ma is munka van, szóval lassan menni kell
.
#1354 RazorGTR1: Így van, de szinte éreztem hogy ezen valaki fenn fog akadni
.
-
-
válasz
kételkedem #1346 üzenetére
Hoppá, hoppá, ez már nekem is perverznek tűnik. Pedig van bennem két korsó sör és 3dl Kalinka.
-
válasz
kételkedem #1343 üzenetére
...az meg ki
?
-
-
Ej, minden jóról lemaradok.
-
Avenged Sevenfold kimaradt
. Static-X-ból pedig a legjobb
. Hopp, új kedvencem...
-
...ej, milyen lavinát indítok itt el
. Na, most már állj, többet ne
! Mindenki lealázott, látom
. A torrent most is leszedi a teljes sávszélességemet és még netezni is alig tudok
.
-
B@szakodik a netem, nem nem csak most
.
Hát igen, 3mb-os netből ennyit tud a kicsike, de azért 3500ft-t kérnek érte
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest