- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #31071 üzenetére
Szukseged van ra. Vedd csak meg, porgesd a GDPt
En is neztem mindenfele alaplapot, procit stb a kis hazi tanulos serveremhe, ahogy en latom videozni meg kiprobalni jatekokat nem full HD felbontasban nagyjabol barmilyen proci jo. Intelnel a HD 4000 (i3-3225) az teljesen jo lehet. -
bobsys
veterán
Ceges karacsonyi ebed kipipalva
-
bobsys
veterán
Valaki vilagositson fel, hogy miert kell "kenyelmi" dijat felszamolni ha valaki mobillal fizet parkolasert/autopalya hasznalatert? Miert dragabb mint a keszpenz?
-
bobsys
veterán
Mit talaltam az utazassal kapcsolatos websiteon a cegnel.
In flight service: Fees for pillows, blankets and WiFi service are reimbursable
-
bobsys
veterán
Na ugy nez ki meglesz az alberlet amit kineztunk
-
bobsys
veterán
válasz
Viszlát #30907 üzenetére
En az utolso Magyarorszagi munkahelyvaltasomnal felhivtak a cegtol, elbeszelgettunk, interju, szokasos kerdes, hogy menyire gondoltam. Elmondtam, hogy mennyi, alku nincs, munkam van ennyi penzert vagyok hajlando valtani. Megegyeztunk abban, hogy rendven van az osszeg de akkor ebbol lejon az akkor meg letezo cafeteria.Itt meg beirtam egy osszeget amit nem adtak meg, mert ok tobbre gondoltak
De sok-sok hasonlo hivast kaptam mint te.
-
bobsys
veterán
válasz
bandus #30891 üzenetére
Az enyem evek munkaja es jelentkezesek eredmenye. 3 oldal. Laptopon, felhoben es kulso vinyon mentve
ClayMore: mert szarnak ra, egyszerubb sirni, hogy jaj nem vesznek fel sehova, elkuldok csillio oneletrajzot es nem hivnak. Elfelejtik, hogy aki munkat keres az raszan napi 4-5 orat a keresesre, oneletrajz irasra, motivacios levelre ha kernek. Lasd kukacot aki ejfelkor irt motivacios levelet es kuldte el, nehogy kifusson a hataridobol.
kukac: van valmi hir?
-
bobsys
veterán
Hol lehet venni HTC 8x telefont online, megbizhato helyrol?
-
bobsys
veterán
Koszonom, a tobbi kerdessel majd megyek a monitorosokhoz
Mind a ket monitor Dell 23"
$129 vs $169
hoppa, akkor 40 dolcsi a kulonbseg -
bobsys
veterán
Mi a kulonbseg a Flat-Panel LED es a Flat-Panel IPS LED monitor kozott? Mert arban $30
Marmint melyik jobb bambulni a kepernyot munka kozben? -
bobsys
veterán
fokukac en szivesen
feljelentelekize felnyomom a ceget -
bobsys
veterán
YEEEEAAAAHHHH
Megjott a baconos sajtburger (zabalos smiley) -
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #30717 üzenetére
nem csak gyomoregesed volt?
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #30717 üzenetére
terhes vagy
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
Egyebkent meg be vagyok szarva rendesen, elso munkafeladat amirol fogalmam sincsen, nem ismerek meg senkit, nemtudom mennyire aszok/nem aszok a figurak es, hogy hogyan mukodnek a dolgok. Raadasul itt mindenki modnja, hogy huuu ibm igy meg ugy az szep, nehogy kilepj stb.
-
bobsys
veterán
Ez az ibm
Nem belso rendszer masszirozasara vettek fel hanem ilyenekre. IBM csinal Microsoftos dolgokat masoknak es minket kuldenek helyszinre meg csinaljuk tavolrol ha lehet.
Tegnap delutan/este hivott az egyik a fonokom szintjen levo emberke, hogy szukseguk van meg emberre es mit szolnek ha lemennek hozzajuk Kansasbe holnap
Online megvettem a repjegyet, hotelt meg autot foglaltam most meg itt ulok a repteren. -
bobsys
veterán
válasz
B-L-A-C-K #30654 üzenetére
Regi levelezo rendszer migracioja az ujra. Azon belul hat nemtudom, tegnap este hivtak, hogy kene a segitseg, ma utazom holnap meg meglatjuk. Annyit sikerult megtudnom, hogy mar teszteles folyik es elvileg marcius vegere vegezni kell, de ennel tobbet nem sikerult megtudnom. Reggel 3 orat a papirok toltogetesevel meg e-mailezgetesevel toltottem, hogy mielott megy a gep legalabb meglegyen.
-
bobsys
veterán
Van egy melo az egyik repulogepes cegnek, most vegeztem a International Traffic in Arms Regulations online tanfolyammal mint az egyik kotelezo lepessel. Van meg a komplett background check es annak bizonyitasa, hogy jogosult vagyok itt lenni es jogosult vagyok belepni a ceg teruletere. Ez igy legalabb 5 munkanapot vesz igenybe, holnap meg kezdek
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #30630 üzenetére
Holnap utazom Oz birodalmaba
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #30594 üzenetére
literbe atszamolva nem ertelmes, de mivel nem hasznaljak ezert tok mindegy. akarcsak a gallon meg font mertekegysegek
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #30549 üzenetére
En ugy tudtam, hogy a fokhagymat meg kell enni es nem dorzsolni vele a kezedet, hogy elijeszd a vampirokat.
-
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid #30506 üzenetére
Nem is rossz otlet, behozom a macskat
(#30507) fokukac: ez nagy iroda hely van, de nemtudom mi lesz ebbol. Mindenki csondben ul es csinal valamit. Egy ficko epp telefonal es nagyjabol ennyi az osszes zaj.
-
bobsys
veterán
IBM iroda. Mivel elvileg nem kotelezo bejarnom igy helyem sincs. Meg HR sincs. Meg ugy semmi, tiszta szellem e[puletnek tunik a dolog. Sikerult beszelnem az egyik itteni dolgozoval akinek itt fix helye van (ugy tunt) aztan eliranyitott az ugynevezett Mobility Roomba. Ez egy iroda amiben a filmekbol ismer kis kockak vannak kialakitva telefonnal, nettel. Siman leulsz az egyikhez es elkezdesz dolgozni. Aztan mikor vegeztel felallsz es hazamesz. Anno mondtak, hogy nem kotelezo bejarni az irodaba de gondoltam szocializalodom es jot fog tenni. Hat nemtudom. Eddig nem sok interakcio ert
Amig nem koltozunk addig biztos bejovok mindennap, de ha ilyen marad a helyzet akkor en sem fogok bejarni, mert nincs ertelme. Nem beszelgetni senkivel otthon is tudok egyedul.
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #30482 üzenetére
1920x1080
konkretan IEben +25% nagyitassal nezem a websiteokat -
bobsys
veterán
Ceges laptop: Lenovo Thinkpad W520
i7, 8gb ram, 2gb nvidia, 15.6" screen
tetszik -
bobsys
veterán
Vettem egy Canon MF4770n multifunkcios leser printert (fenymasol, scannel, faxol meg nyomtat). Nem tunt olyan soknak aztan ugyis fog kelleni es a tintasugarasok csak $20 voltak olcsobbak. Utoljara egy olcso Brothert vettem de az kb 2 honap alatt be is adta a kulcsot nyomtatas teren, meglatjuk ez meddig birja.
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #30424 üzenetére
sajnalom, kotelezez a titoktartasi szerzodes de annyit elmondhatok, hogy tuti uzlet, jovo het kedden kezdek ugye az IBMnel de az csak a hatterallasom, hogy ne szurjon szemet senkinek a napi 1000-3000 dollaros bevetelem raadasul megnyilik a lehetoseg, hogy az IBM USAban levo mind a 95 000 munkatarsanak bemutassam ezt a remek befektetesi lehetoseg mellyel ok is legalabb 1000 dollart csinalhatnak naponta es igy megszazezercsillioszorozzam amit utannuk kapok mindezt napi nemtobb mint ketto ora (szarassal egyutt) otthon vegezheto szamitogepes munkaval. Szoval gunyolodjal csak de majd mikor a magan gepemrol PHzom lefagy az a mosoly
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
Itt vagyok ismerosoknel, happy thanksgiving meg minden. Felfedeztem, hogy netflixen fent van az osszes Star Trek mozi film es sorozat. Original seriestol kezdve. Van egy uj ugyfele a cegnek
-
bobsys
veterán
"Kifogásolta azt is, hogy a fapados járatok utasainak a repülőtéren egy felállított sátorban kell várakozniuk, ahol nincs semmiféle szolgáltatás."
Az nem ugy van, hogy nem fizetnek a buszert es ezert van a sator?
-
bobsys
veterán
válasz
Lortech #30357 üzenetére
A380 eddig egyszer utaztam, eszmeletlen nagy az a gep es szinte semmit nem erezni a felszallasbol. Termeszetesen fel es leszallaskor a kulso kamera kepet neztem a kis monitoromon.
(#30358) fokukac: mikor eloszor mentunk Ausztraliaba akkor vittunk xanaxot. Na attol a cuccot teljesen szetestunk, kesobb mar kertunk altatot az jo volt nagyon. Foleg mikor Europa fele mentunk es vettuk hasznat a dolognak, indulas napjan a gepen az europai este szerint egy tabletta es 8 ora alvas mozdulatlanul.
-
bobsys
veterán
válasz
Lortech #30355 üzenetére
Menjel be a CVS-be vagy a Walgreens-be es kerjel altatot over the counter ha nagyon nem megy az alvas. A sima recept nelkuli altato is kifog utni ha nem szetel Magyarorszagon, mert ezek itt ilyenek. Baromi sok gyogyszert megesznek az amerikaiak, fajdalomcsillapotio, nyugatto, altato. Par napja volt a CNN-en, hogy az amcsik az osszes forgalomban levo fajdalomcsillapito 80%at eszik meg. A maradek 20% meg marad a vilag tobbi reszenek, orankent 3 amcsi nyiffan ki tuladagolas miatt, szoval hulyek ezek
Nade a lenyeg, ha kell a sima recept nelkuli altato is jo. Mi mindig altatokkal veszeltuk at a jetleget meg a 8-10 oras idozona atrepuleseket, repulon is tudsz tole aludni. -
bobsys
veterán
Autohirdetes. Joe arulja az autot. 98 000 merfold a kocsiban, kepek mellekelve. Kilometer ora lefenykepezve es 98 287 merfoldet mutat. Csak elfelejtette levenni a keprol a datumot ami 02/06/2005
-
bobsys
veterán
válasz
Lortech #30349 üzenetére
jah, hat az kicsit messze van innen
azert csak ott a festes, hogy merge nem?
a jobbra kanyarodas pirosnal meg vilagtalalmany, teljesen jol gyorsitja a kozlekedest
En azert a helyedben elmennek enni a kozeli ettermekbe, Chili's, Denny's nem olyan rosszak, a Denny's reggelit is ad de a vilagbajnok nalam az iHop a palacsintaval meg a french toastal.
Ajanlom meg a bagel+cream cheese combot egy kaveval mint reggeli. Nagyon finomak. Dunkin Donuts, Einstein Bagel vagy barmilyen bagelt arusito hely ok.
Na mi van meg. Ha szereted/nem kostoltad a mexicoi kajat akkor gyorsetterembol van a Chipotle Mexican Grill meg a picit olcsobb Taco Bell. Taco az tiszta fast food, de szerintem jobb mint a McDonald's meg finomabb is. Van taco, burito meg csomo fele. -
bobsys
veterán
válasz
Lortech #30347 üzenetére
Hoho, merre vagy? Black Fridaykor en nem mennek vasarolni, agyonfognak taposni, ha reggel mesz vagy holnap este.
Autot meg vegyel, kotelezo, en most nezem a masodikat ami mar nekem lesz.szerk: ma az autoplayan az osszes kijelzon lattam, hogy Silver Alert meg auto tipus+rendszam. Fogalmam sem volt mi az, most neztem utanna. Nem rossz otlet. A lenyeg, ha oreg alzheimer koros, vagy valamilyen mentalisan serult ember elkeveredik/eltunik ertesitik az embereket akik ha latjak felhivnak egy szamot es a rendorok jol megtalaljak. Es mukodik a tortenet.
-
bobsys
veterán
Legutoljara mikor ilyen volt, foglaltam szallast kinaban majd lemondtam es nem terheltek semmit. Azt mondta a booking.com, hogy foglalaskor nem terhelik a kartyat hanem majd csak akkor mikor megerkezunk a hotelbe (ingyen lemodas volt a megerkezes elotti napig). Aztan ennyiben maradtunk es nem is terheltek akkor mikor meg kellett volna erkeznunk.
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
van valahol itt a PHn egy topik amibe mindenki konkret baromsagokat ir. Az a gond, hogy nem jut semmi ami a kozelebe erhetne az ott olvasottaknak
de mondjuk valami olyasmik vannak, hogy osszecsukhato vasalo deszkat cserelnek szetnyithatora stb. Tudja valaki a topic nevet?
-
bobsys
veterán
válasz
BlacKSouL #30098 üzenetére
Falling Down - osszeomlas, Majkel Doglesz
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #30084 üzenetére
Gondolom a bevandorlasi mizeriarol szolt, hogy elfogadtak egy torvenyt ami felhatalmazza a sima rendort is, hogy kerhezzen toled papairt arrol, hogy legalisan vagy az orszagban. Amit en egyebkent helyeslek, de legalabb a media tolhatja, hogy szegeny illegalis nemtud jogsit kapni es igy kocsit sem tud vezetni
-
bobsys
veterán
Autóval üldözte, majd el is gázolta férjét egy nő Arizonában, mert a férfi nem szavazott a múlt heti amerikai elnökválasztáson. A 28 éves nő egy parkolóban kezdett veszekedni 36 éves férjével, majd autóba pattant és megpróbálta elütni
A férfi egy lámpaoszlop mövé menekült, de nem sikerült elbújnia. Egy közeli utca felé vette az irányt, de a nő beérte és elgázolta. A férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, de orvosai szerint túlélheti a balesetet -
bobsys
veterán
1 kilo internetet kerek
-
bobsys
veterán
válasz
zolynet #29942 üzenetére
Ebbol csak a Kwak nevut ismeresm. Latszik nem vagyok nagy soros, azota meg teljesen atszoktam a ciderre. Es oreg is vagyok mar, fel litertol siman berugok
(#29949) fokukac; esszerubb lenne ha az unnepnap fixen a het napjara esne, mittomen minden ho masodik hetfoje es akkor nem kene szombaton dolgozni, aminek semmi ertelme, mert fele ember szabadsagon a masik fele aki bent van nem dolgozik csak tologatja a papirt, aki meg dolgozni akar nemtud, mert a masik szabadsagon van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- One mobilszolgáltatások
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest