- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
concret_hp #56138 üzenetére
hanyattló, hasonló
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
nem rossz, nem rossz
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #54457 üzenetére
most abban mi a "
", hogy hideg van?
-
pohár
félisten
válasz
fokukac #53961 üzenetére
ez valami rohadt jó lett
de ettől még idegesítően szomorú a helyzet... -
pohár
félisten
a nagyvezír ellátogatott Nyíregyházára, plusz még beugrott egy családhoz... micsoda kampányvideó gyerekek
-
pohár
félisten
válasz
Integra #53535 üzenetére
ezekkel lövöldöznek a sniperek, lőtt képet inkább nem teszek be... egy 21 éves önkéntes ápoló kiscsajt is nyakonlőttek (és nem véletlenük), éppen csak túlélte a műtétet
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz
Integra #53160 üzenetére
hopsz, azt már valahogy nem láttam ott legalul...
ez már majdnem olyan, de ez is összesítve szedi le a pénzt, meg élő előfizetés kell hozzánálunk volt egy sima stick, töltöttél rá pénzt, aztán bírta valameddig... se szerződéskötés, se semmi nem kellett
de úgy látom, hogy ez a fajta mobilinternet megszűnt, mert semmi ilyet nem látok a T oldalán már
-
pohár
félisten
huh, azért ez a hajrá Paks felkiáltás kicsit erős volt Bayer szájából... kellett nekem Echo tv-t néznem
-
pohár
félisten
válasz
concret_hp #52783 üzenetére
á, annyi azért nem, 2-3 tábla egyelőre, láttam pár finomságot, amit nagyon megkóstolnék
-
pohár
félisten
nem hiszem, hogy tudtok segíteni, de azért hátha: valaki nem tud olcsón Lindt táblás csokit? akár egy olcsó webshop is megteszi
-
pohár
félisten
válasz
concret_hp #52711 üzenetére
höh, pedig még azt a részt olvastam is... mindegy, így legalább biztos látja mindenki
-
pohár
félisten
na ezen nagyon jót nyerítettem
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
atv-n vidám vasárnap... mennyi értelmesnek látszó, 30 körüli bólogat ennek a bolondnak a beszédére
-
pohár
félisten
válasz
Winner_hun #52480 üzenetére
díjjak?
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #52369 üzenetére
szerintem arra gondolt, hogy pár helyen ott fogja hagyni az önéletrajzát
-
pohár
félisten
válasz
Integra #51827 üzenetére
nem is teszem, ez az adag elég volt egy hónapra
ó igen, azok a híres-nevezetes csirkeszárnyak, tavalyról rémlik, akkor is azt csináltál, 2 tepsivel, még ez is rémlik
tildy... ahogy mondod
(nekem is kéne már avatart igényelnem, azt se tudom, hogy lehet-e már nekem, volt egyszer egy büntim, fene tudja már mikor...)
concret_hp... ha Budapesten járok márciusban, vigyek kolbász- és disznózsírt? kacsából most nincs
amúgy hidegben eláll nagyon sokáig, de ha pár hónapja a hűtőben van már, használat előtt szagolj bele, aztán ha úgy érzed, hogy avas, akkor mehet a kukába -
pohár
félisten
a nagyvezír kiírta face-re, hogy mindjárt itt van április 6., de ezek a hozzászólások alatta, úristen... a határontúli magyarok minek akarnak ennyire szavazni??? (nem azok, akik elmentek innen dolgozni)
mintha számítana nekik akár egy fikarcnyit is, hogy itthon ki kormányoz -
pohár
félisten
válasz
concret_hp #51311 üzenetére
nekem lassan közelít a 7.
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz
concret_hp #50119 üzenetére
nem, előző szombaton lett ledolgozva
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz
bandus #47213 üzenetére
hú, jó neked... sajnos jól tudod, hogy Debrecenben kint van a retekben a Spar, így a belga söröknek lőttek, ha az egyszeri gyerek átmegy Nádudvarról...
szerencsére nyáron bespájzoltam, maradt még 3 üveg Bush-om, 1-1 Leffe (blond, dark), plusz még valami málnás belga
egy jó Kasteel Rouge-t de meginnék...
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #45151 üzenetére
ajánlani tudsz esetleg? a Syma-ból megyünk az Arénába, ha ott van valami, szívesen meglessük
-
pohár
félisten
az Arénában mit érdekes kajálni? megyünk moziba, aztán előtte enni is kéne valamit, még nem igazán ettem ott, gondoltam ti igen...
-
pohár
félisten
hát gyerekek, ez az 1988-as 6 puttonyos Tokaji Aszú de finom volt...a 25 év azért csak 25 év
a Moet száraz létére nagyon finom volt, kicsit savanykás ízű, de csúszik gyorsan
-
pohár
félisten
és tényleg, köszi mindkettőtöknek
a Metro-ban akciós lesz, de a száraz nem nagyon csúszik, mindenképp édes kellene
-
pohár
félisten
esetleg nem tudja valaki, hogy a Möet & Chandon Brut Impérial pezsgő az édes, vagy száraz?
a google nem nagyon segít benne sajnos...
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
Zamárdi és környékén tud valaki magánnyaralót, amit még nem adtak ki, esetleg ismerősé/rokoné/saját?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Drón topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest