Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac #59106 üzenetére
A középen lévő területre gondolsz gondolom. Az mitől lenne járda ?, nem tudom, hogyan funkcionálhat járdaként, hiszen nem vezet sehova sem, csak az út közepén van egy elkülönített rész.
UI: Mellém se nagyon szoktak ülni, lehet pont azért, mert én is nézegetem az embereket, mikor felszállnak, pedig én se vagyok az a baltás gyilkos fajzat.
-
válasz
Viszlát #58968 üzenetére
2 hete húztam ki védőcsövezéssel 400m optikai kábelt 3 irányba elosztva kamerákhoz (durván 3 embernek 2 napi munka volt, mert 5m-es magasságba kellett felrakni, igaz dau volt, arra külön nincs díj számítva), kb 200.000 Ft nettó szerelési ktg-et számolnak el erre, ahogy az előbecslést néztem. Szóval abban a 44 misiben tuti más is van.
Szép Pénteket mindenkinek.
-
válasz
Integra #58866 üzenetére
Pedig a volt cégemnél van/volt saválló heggesztő (hamár savüzemről beszélünk), és tuti nem keres jól, szóval neki lehet csak meglebegtetné az ember, hogy ennyit meg annyit keresne, hát lehet már másnap menne is, de tény ez nem csak pénz kérdése.
Ahhoz képest hogy Július 1 van, hát hmm, majdnem hűsi van.
-
válasz
bandus #58714 üzenetére
A lyalllly-ra inkább nem mondok semmit, mert politikának tünne, pedig pártfüggetlen lenne a válaszom rá. 1 a lényeg, nem lesz könnyű megoldani, mert olyan, hogy mindenki "jól járjon", na olyan nincs.
Én munkahelyre biciklivel közlekedem (2x7 km), igaz majd végig van bicikliút, így kb. 22 perc bejutni, ha busszal mennék (kb 1 percre sincs a buszmegálló a munkahelytől, otthontól kb 5 perc), úgy kb. indulástól érkezésig eltelne ugyanezen idő.
-
-
-
Nem tudom mi van a levegőben, de tegnap óta sz@rul vagyok, láz, végtagfájdalom, ma meg torokfájás és láz, aludni meg kb. alig az este.
-
válasz
FehérHolló #57058 üzenetére
Értelmezés egyes
, leülök magamtól inkább
-
válasz
concret_hp #57056 üzenetére
Na ja, még szerencse, hogy ma csak fél 2-ig vagyok.
UI: Te ilyenkor kezdesz ? ehh, én meg itt vagyok már 6:55-től, igaz a munkaidő 7:30-tól van.
-
válasz
szőröscica #57012 üzenetére
Jobbulást az illetőnek, és jó utat.
-
válasz
fokukac #56920 üzenetére
Hát erre kaptak UNIJÓS támogatást, így csak 500.000 Ft-ba került.
Egyébként az agyam eldobom néha, miket találnak ott ki az állami székekben (nem politikai célzattal írom, teljesen mindegy melyik párt részéről van ott az illető, sőt pártfüggetlen a dolog), nem gondolják át, hogy ami elméletben működhetne, az a gyakorlatban rohadtúl nem úgy van.
-
válasz
concret_hp #56912 üzenetére
Én kb. 16:30-kor fogok indulni egy 20 perces haza biciklizésre, hát hmm, remélem nem fog esni, igaz esőálló nadrágot hoztam, meg van egy vékony esőkabátom is, de sportcipő, meg hátizsák az lehet pöpet megázna.
-
válasz
FehérHolló #56621 üzenetére
Késő bőrfejűűűűű tollas madárka.
-
válasz
szőröscica #56618 üzenetére
Az ilyen emberekre szoktam mondani, hogy a jó dolgában nem tudta mit csináljon. (mármint a művészre)
-
-
válasz
concret_hp #56398 üzenetére
-
válasz
BlacKSouL #56389 üzenetére
Hát a nálunk lévő fateszkóban (értsd: fából van a külseje) többet álltam sorban, mint amennyi idő alatt bevásároltam. Előtte a madarasteszkóban meg szintén sokan voltak, és volt olyan dolog amit nem kaptam, mert nehogy már felkészüljünk a rohamra játékot játszottak (emiatt kellett 2 boltban is vásárolnom).
-
Krisztusi korba léptem, ehh.
-
Fölnézek az égre ...
Locsolhatnék végre ?
-
válasz
FehérHolló #55642 üzenetére
Nem fel, hanem le, ma volt az 5. napom az új helyen, hát eddig főként csak ismerkedtem.
-
válasz
FehérHolló #55623 üzenetére
Hát elég igényes a pali
(öltöny és hátizsák)
-
válasz
FehérHolló #55487 üzenetére
Kekec, bár van igazság abban amit mondasz, de bármi is történt, remélem mindenki tanult belőle.
UI:Világbéke
-
Na első munkanap, itt meg már vér folyt
UI: Elnézést mindennemű politikai megnyilvánulásért itt az ON totyikban
-
Na ezt is megéltük, leszereltem, Hétfőn meg kezdek.
-
Új hét, új remények, új állás, na jó az állás majd csak picit később.
-
Olyan a hangja, hogy csak na, na, na ez vicc
Tegnap volt egy kis dinom-dánom, fater 60 éves szülinapi összeröffenése, ehh én is lassan krisztusi korba lépek.
-
válasz
FehérHolló #54285 üzenetére
Az erő legyen veled
-
válasz
FehérHolló #54205 üzenetére
Most mondjam azt, hogy a választásnál győzzön a Jobbik ?. Na de komolyra fordítva, amiket mond azzal egyetértek, csak ha el is jutna oda (amit kétlek), akkor mit valósítana meg belőle ?
-
válasz
Tothgera30 #54173 üzenetére
Akkor már 2-en vagyunk
UI: Hmm hol lehet ilen jól keresni, vagy ezek csak számok ? (költői volt egy kicsit)
-
Akkor majd én
A HÖLGYEKNEK -
Hangulatjelentés ON:
Tele a t@k@m a mai nappal
OFFUI Még jó hogy szabadságon vagyok, a francért kell nekem felvenni a telefont, ha bentről hívnak.
-
Hogy dögölne meg a freemail nem tudok csatolmányt adni a levélhez, így meg hogy küldöm el a levelet ?
UI: Na küldtem egy ürest, az átment, majd utána még 1x de most csatolmánnyal, és jó lett, wáááá
EQMontoya: Akkor mit ?
-
Cimbalmom nem jó játszani az biztos, mert beesnek a lapok a húrok között
Szép Péntek reggelt mindenkinek. -
válasz
FehérHolló #52924 üzenetére
Ezt albérlet (bérleti díj, rezsi ...) nélkül talán kihozható.
-
válasz
Tothgera30 #52917 üzenetére
Hát bevallom én nettó 150-nek örülnék itt helyben, de Pestre pl. 200 alatt fel se mennék (csak nézzük azt, hogy lakni kell valahol, az elvisz legalább 50-et, de inkább többet).
-
Remélem elfér, ha nem, kéretik töröltetni !
Most mondjam azt, hogy a szavaival egyetértekUfóbéka: Hát, hmm, ezek egyre pofátlanabbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Emotiva BasX A2m + Airmotiv B1 + Norstone Stylum 2 + Ajándék
- Dji RC N3 távirányító
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest