- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #23407 üzenetére
muszáj lenne neki ténylegesen élvezni
-
BlacKSouL
addikt
Most már asszem 3 hete. 4-5.-e körül kezdtem.
Kaja eleinte úgy volt, hogy reggeli valami felvágott kb 5-6 deka, ebéd valami otthonról hozott bármilyen egy kis tányérnyi kaja, és aztán délután mér semmi, csak valami folyadék, de abból elég sok. Ez levitt 86-85-re, aztán mikor nem ment lejjebb, akkor reggeli-ebéd hasonlóképp, de délután vagy kora este már beiktattam egy kis adag vegyes kaját, fehérjetartalmú és némi szénhidrát. És van abban is minden, annyira nem csinálom steriltisztasággal a csirkemell-rizs klasszikus módszert, nálam van benne még csoki is, de mindenből nagyon szerény adag. Sőt, mostanában, mivel amúgyis szeretem, este gyúrás közben rágcsálok egy kis szójakockát, az nem megterhelő estére sem. És a gyakorlatokat minden nap egy órán keresztül csinálom, kihagyás nélkül, lift helyett lépcsőzök, és még séta közben is feszítek hasra plJa, és napi egy óra séta pluszban délután.
Egyébként én amúgyis masszív felépítésű vagyok, könnyen látszik hogy izmosodom, most is csak annyi kellett, hogy levakarjam fölüle a téli zsírtakarót. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam #23399 üzenetére
85. Megálltam, de a hastájékról a puhaság felhúzódott mell váll és karmagasságba, és kikeményedett
Nadrágszíjam már 3-al húztam összébb, és 37-ből 43-as lett a bicepszem. Meg a kolléganőnk, aki 1 hete dolgozik még csak, mondta, hogy "ja, látszik rajtad hogy fogysz". Mondom 1 hete ismersz, honnan tudhatod milyen voltam?
Azt mondja hogy egy hét alatt is látványos volt. Na ilyenek jók azért. Tényleg szálkásodom, néha benézek tükörbe is, és tetszik. Ego is kúszik felfelé, szóval jó na.
Még mindenhol van némi zsírréteg, de a gyakorlatoknál már 5 kilóról 7,5-re emeltem, most teszem 8,5-re, és a fekvőnél is 8-ról már 15-ön tartok. Hasazás 50-ről 100-ra ment, és így tovább. Júniusra egész tűrhető leszek.mod: rövidebben: nyomom mint ááálllat
-
BlacKSouL
addikt
De imádom, mikor az ember teljesen más szakterület munkáját kénytelen végezni, mert arra a munkakörre épp nincs ember a cégnél. Mert most annyira jól hangzik hogy sima beszerzőként békasegge fizetéssel olyasmi dolgokkal kell foglalkoznom, hogy szerezzek be szabadpiaci földgázszolgáltatásra árajánlatot kereskedőktől, felhasználva a
P0(0,5*G/G0+0,5*F/F0) [USD/GJ] képletet az ár visszaszámításánál, ahol az árak a Platt's European Marketscan Cargoes FOB Med. Basis Italy paritású, 3 tizedes pontosságú havi jegyzésárak a high-low averages értékek számtani átlaga.Nem egy bonyolult dolog, de nem ez a munkám, nem ezért fizetnek. Persze beszerzés és energiabeszerzés kapcsolódik, egye fene, még érdekes is valamennyire, de ez már plusz terület, nagyobb felelősség, igenis elvárnám hogy ha ezzel kell foglalkoznom, akkor hozzáigazítják a fizetésem is. Ja, japán cégnél vagyok? Akkor költői kérdés..
-
BlacKSouL
addikt
Nnna..akkor..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #23370 üzenetére
Sejtettem, ezért akartam megelőzni a találgatásokat. És amúgyis tegnap óta kb 1 centis a hajam, és barna, szóval biztos nem stimmel
Igen, a gyengéd erőszaknak én voltam a boldog elszenvedője. Hát még annak ami aztán jött.Nyitva van már? Nem, még 20 perc
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79 #23365 üzenetére
Egész biztos nem én voltam..pedig a lift mint olyan nekem jó terep
Na jó, nem viccelem el a dolgot.
(Mi anno gimnazista szerenádozáskor nem azt üvöltöttük végig az utcán, hogy "k.rva anyád, k.rva anyád..", dehát fiataloké a jövő. Én már vén konzervatív vagyok ebben a világban, nem ismerem a mai divatot.) -
BlacKSouL
addikt
Új szelek..
1.8 ES 4D Civic -el szemben milyen alternatívák vannak piacon? (Ár, felszereltség, kényelem, megbízhatóság, méret, teljesítmény, fogyasztás mint szempontok alapján)
Márka, modell, típus, motorméret, ár? Újautóként. -
BlacKSouL
addikt
Nem is kell hogy VFTS legyen. Nekünk is 18 évig Ladánk volt, Volt hogy gyorsan akartam tolatásnál y-ozni, tekertem izomból, és lecsúszott a kezem a kormányról, pedig nem csak tenyérrel fogtam, és majdnem kivertem az oldalablakot
De múltkor vezettem ismerősöm Feliciáját, a Honda szervója után azt hittem sosem tudom eltekerni végállásig mikor betolattam háttal 90°-ban. Más kérdés hogy a váltója is olyan, hogy bármerre mozgatom bárhogy a kart, bárhol megáll, és ha ott épp van egy fokozat, akkor abban benne lesz
pontos fokozatokat nem érezni benne.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #22719 üzenetére
Nekem teljesen olyan egy autó, hogy amikor beleülök, illetve elhelyezkedem, akkor vezetés közben szinte összenövök az autóval, minden testrészemen próbálom átérezni, az érzékeszerveimet kiterjesztem a karosszéria széleiig, és ehhez hozzátartozik az a pici nyomás is, amit a biztonsági öv fejt ki a mellkasomra. Olyan, mintha magamra venném az autót, mint egy ruhát, és nem csak beleülnék.
-
BlacKSouL
addikt
Milyen előnyei, hátrányai vannak/lehetnek, ha nem a saját nevemen van az autó, hanem pl fateromén. Fel kell-e, érdemes-e feltüntetni ekkor hogy én vagyok az üzembentartó? Kötelező kapcsán kérdem, mert egyelőre mindenhol fele vagy még kevesebb lenne az ő nevére az enyém helyett.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #22577 üzenetére
Bemegy az ember a Stécébe, hivatalos nevén Klubház söröző, eltölt ott szűk egy órát, és két napig igen rekedtes lesz a hangja
Ez az a hely, ahol létszámtól függetlenül mindig ugyanakkora a füst, ahol a legtávolabbi lámpa fényét már nem látni a füsttől, és ahol a következőket hallottam a hátam mögül egyszer: "Bazzeg, én sokat cigizek, de itt még az én szemem is csípi a füst, és kaparja a torkom.."
Pedig méretre nem olyan kis helység, dehát az egészség mindenkinek fontos.
-
BlacKSouL
addikt
Na, örülök hogy van lelkesedés.
Mondanám hogy akkor innét palóc vidékrő megszervezem a dolgot, de szervezésből nem voltam sose nem jó, úgyhogy rábíznám másra. Hétköznap kivételével én mindenre bármire kapható/vevő vagyok. Tehát péntek este legkorábban 17:40-re tudok a Stadionok buszállomásra érni, onnantól vasárnap este 20:10-ig szabad vagyok, amikor is az uccsó busz indul szűkebb hazámba (iiletve 20:30-kor indul, de jó odaérni) És a május 1 péntek nem jó, mert 19:00-kor republic koncert a Tóstrandon...de azt már mondtam, uncsi.. szóval mikor, hol?
Apa: Ujjazni és nylaakodni jó...ha régesrégi emlékeim nem csalnak.
.nem lesz mostaában vlami gúlyabál..anno volt szó efféléről..
..mer mondtad hogy beviszel..végülis mindegy, vigyél be valamibe/valahova, aztán majd meglássuk..
Ejj, tényleg megárt a negyed pia is, ha negyed kajához, és négyszeres mozgáshoz tolom.. -
BlacKSouL
addikt
Na azt kéne odafent a nagy székes fővárosunkban, és én akkor szeretnék ott lenni
Nagy gáz, hogy a dijoni (egyébként kivételesen tényleg jó és igen erős) mustárt ujjazom éppen, és nyalogatom utána? Mit tehetek ha szeretem? Holnap virslit viszek ebédre, természetesen mustárral, de nem bírom ki hogy ne túrjak bele előtte. Nem sokat, csak hogy a taknyot kihagyítsa az orromból.
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #22531 üzenetére
Na, akkor keverem.. 007
Apa: kifejezetten minőségi, mert a Vodka is leárazott akciós Finlandia (3260-->2390), meg a Martini Extra Dry is eredeti Martini. Szóval nem össze mindent, hanem csak és kizárólag ezt. Olajbogyót genetikailag imádom (előző életemben spanyol voltam), egyébként meg nem ezen, hanem a másfél órás napi edzésen és izzadáson van a hangsúly. Ez csak annyival dob fel, hogy a 85 % 120 legyen, és legyen lendület hozzá. Nem viszem túlzásba, mert mióta negyed adagokat eszem, jobban árt/hat az etil.
-
BlacKSouL
addikt
Kérdésismétlés:
Etil-alkohol szignifikánsan kis mennyiségben miként befolyásolja az aerob és anaerob vegyes edzés hatékonyságát, van-e hatással energia-felszabadulásra, gátolhatja-e az egyébként csak 85%-os hatékonyságú(mentális motiváció-érzet hiánya) edzés eredményét? -
BlacKSouL
addikt
Jóéjt!
(Apu, kurvára fáj a fogam. - Nekem is kisfiam, csak el ne mondd anyádnak)
venember: jajj, el ne vedd már a kedvét. miért kell rögtön az igazságot elédobni?
egyébiránt bocs a legutóbbiért, sejtheted hogy nem ellened irányult, ismerhetsz ennyire, csak az egész dolog ellen voltam kikelve.
-
BlacKSouL
addikt
nem birom
mod: óó, jessssz
hát kétségtelen, hogy az előbb a könnyemet törölgetve jöttem be az erkélyről, mert mezítláb még híves van kissé. Most meg megyek zuhanyozni, nem jó szagosan menni melózni reggel
De még benézek hogy megy-e a zsizse, vagy mindenki kidőlt a bérescsepp ellenére -
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Algieba #22377 üzenetére
Attól is függ, hogy bal- vagy jobbkezes vagy
De elvileg nincs különbség. Kivéve agglegényeknél..
(mondjuk gugli most 16 találatoldalon keresztül sem adja ki a képet amit akarok linkelni, de valaki úgyis kisegít...) ... ehhh, mod: én linkelek [link] magam segítem ki...mondjuk ez az basszus, hogy mindig esténként is magam segítem ki
Jááááj, ez nem az a topik..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Algieba #22371 üzenetére
Az attól függ mekkora mellméret tartozik hozzá
(ne tessék most komolyan venni)
Egyébként meg nőként tökéletes. Szerintem az kb ideális. De nem az számít, bár nem szeretem a ropi nőket, ahogy a túlságosan markolósakat sem. Van egy ideális(amúgy nem is olyan szűk) tartomány, amibe sokan beleférnek. Általában nem is a külsőn bukik a dolog nálam.
Már megint be nem áll... Most kéne zuhanyoznom. Izzadt, felpörgött, kidagadó izmok, laza duma az egyetlen pohár piától.. Ha már nincs a közvetlen környezetemben nő, legalább a zuhany frissítsen. (Van nő, kb 1,5 méterrel magasabban, nem is akármilyen, csak meglepődne a férje, aki egy tök rendes doki, meg lehet hogy a kislányuk is, aki kb két éves és jólnevelt. Nemnem, nem szabad még gondolatban sem...De miért néz ki úgy hogy a liftben nagy erőfeszítéseket kell tennem?Lift... a gyengém, mint az közismert..na most indulok lassan fejem verni a falba...
ádyz kolléga nagyon pinaorientált ma este ahogy látom.én is, bár én mindig, mint az közismert..
ehhhj, már másodszor idézem ugyanazt a Macskafogóból...tényleg rám férne a zuhany. -
BlacKSouL
addikt
Mindig is tudtam hogy jó az izomzatom...most két hét és 2 nap(16 nap) gyúrás és intenzív edzés után pont akkora az alkarom átmérője, mint amekkora a bicepszem volt a project előtt(36 cm). A bicepszem meg a legnagyobb kerületnél jelenleg 42 cm. Rohadtul be tud durranni. Eszembe nem jutna kokszolni mikor ilyenre vagyok képes csak úgy gyárilag
Juteszembe, minimális etilalkohol bevitele milyen hatással van a rendszerre, ha közben közepesen intenzív(másfél órás folyamatosan izzadós, aerob és anaerob vegyes) edzegetést csinálok?? Mostani tapasztalatom a sokkal intenzívebb energiafelszabadulás, és a sokkal intenzívebb 'felpörgés'. Egy pohár ital, elosztva, felrázva, nem keverve.
Egyébként meg 8 kiló súlyvesztés miközben látható izomnövekedés van, azt hiszem ego-növelő, miközben még mindig egyedül fekszem le éccakánként. Én mindig sejtettem hogy nem bennem van a hiba.
Na, még két hónap, lesz verda, kényelmes, nyugis, krúzolós, de nem öregemberes, nem feltűnő, de ha akarom csajozós(akarom), és nem lesz menekvés. Esténként nem fogom tudni...na de inkább nem részletezem. De addig hogy biom ki...
Ennyit pofázni, lőjetek már le.. ja, hogy még nem is olvastátok..na akkor keresem a veres okké gombot...
-
-
BlacKSouL
addikt
Ide is belököm, hogy hátha több infó bejön:
Használtautó vásárlásnál mik a legfontosabb szempontok amikre mondjuk még a találkozó, vagy az autó szemrevételezése előtt érdemes figyelni pl a telefonálás közben, mi az amire rá kell kérdezni hogy valamiről meggyőződjünk, mi lehet elrettentő már a telefonbeszélgetés alatt?
Mi van ha nem tudunk magunkkal vinni tapasztalt szerelőt, vagy stikliken átlátó nepper ismerőst? Mik azok amikre mindenképp figyelni kell, és mit kell megvizsgálni, mégnézni?
Pontosan mi a menete egy használtautó vásárlásának? Milyen papírok szükségesek, mik kell hogy meglegyenek, mi a folyamata az egésznek? (Hülye nem vagyok, józan ésszel kikövetkeztetem, de nem vagyok tapasztalt autóvásárló, lehet bármi amire nem figyelnék.) Mi a jellemző különbség ha kereskedőtől, 'neppertől' veszi az ember, vagy ha magánszemélytől?Segítségeket előre is köszi.
-
-
BlacKSouL
addikt
Fussa...
Légvonalban 500 méterre van a Csikágótól, ami a város hírhedt része.. groteszk ellentét..
[link]Na mindegy, csak úgy érdekességképp..
Ha valaki jön hozzám a városba, és van időm elvinni, mindig megmutatom neki a negyedet, ahol nem szabad lassítani, mert lelopják a guruló autó kerekeit, és aztán felviszem A házhoz. -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #22107 üzenetére
Munkatársam most mondja, hogy ők saját szemükkel látták a csattanást..élőben.. És látták hogy előtte kb mennyivel ment. Nem, nincs trafipax a szemükben, de szerintük is bőven 200 felett volt. És a motoros barátai mondták hogy volt már hogy azon a szakaszon közel 300-al ment. Amit meg szerintem egyszer én is láttam mikor jöttünk vissza a céghez egy délelőtt a városból.
Másik munkatársam meg egy házban lakott vele, állítólag most kapta meg az új motort. Inkább adták volna nekem azt a pénzt.
Már kétszer bukott, hasonló okokból, lásd gyorshajtás, nemrég rakták össze a medencecsontját.
Egy a lényeg, az ilyen potenciális és közveszélyes gyilkosok remélhetőleg minél előbb eltűnnek az utakról, vagy így vagy úgy. Most így.
Nem tartom épeszűnek egyik hülye haverját sem, akik védik, és szerintük az autós volt a hibás. Szerintük büntetlenül lehet száguldozni, szerintük fílinges mások életét kockáztatni. Ha abban a kocsiban nem hárman ülnek, vagy a hátsó utas nem a bal oldalon ül, akkor most két halott van.Annyi a célom ezzel az egésszel, hogy mindenki itélje el az ilyet, ne a motorozást, hanem ezt az orosz rulettet. Hogy lehet ezeket másképp büntetni?? Halálbüntetés. Önkéntes.
-
BlacKSouL
addikt
Végignéztem a baranyai esetről a videót. Melyik motort láttad szétszakadva?
Függetlenül attól hogy fizika faktos voltam vagy sem, szerintem a szembejövő sem 0-val állt, és már ha csak 50-el ment is 180 a sebességkülönbség. És másodszor megnézve sem látom egyiket sem annyira szétgyalázva, mint a kék Suzukit. Persze 90-es tempónál is lehet úgy esni, hogy belepusztul az ember, de most végignéztem pár motorbalesetes videót, sehol nem látom hogy ennyire gyenge lett volna egy motorváz hegesztés.
Szóval lehet itt találgatni, de emberi reakcióidőhöz mért sebességgel ilyet meglehetősen nehéz elkövetni. -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #22094 üzenetére
Tények? baszki, akkor szerinted mennyivel ment???
Őszintén szólva ilyen képeknél leszarom a tényeket. Mert a tény az hogy nem annyival ment amennyivel kellett volna. És hidd el, a megengedett 90-et ha csak 30-al lépi túl, még lehet hogy túléli. Bátor volt, ennyi. Ezzel a motorral ez az illető nem fog többet senki mást veszélyeztetni.
Idézném az egyik kommentet az előző linkről! :"Te jó ég, Peti!
Tavaly 2x volt baleseted, műtöttek is. Apum figyelmeztetett, hogy a 3.-nál lehet nem lesz ekkora szerencséd, hogy megúszod...bárcsak figyeltél volna...ezt nem hiszem el...
" -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #22094 üzenetére
Azért mert láttam én azon a szakaszon saját szememmel bőven, de bőven kétszáz felett száguldozó motorost. Azért több mint 100.000 km-el a lábamban meg tudom saccolni egy közlekedő jármű sebességét. Ezt a balesetet nem láttam, de szerinted milyen anyagból van egy mai modern sportmotor?? Ráköpök oszt szétszakad? Rendőr ismerősöm mondta, hogy háromfelé tört a motor, az eleje szanaszét szakadt, a váz kettétört, a hátulja meg elszállt kb 50 méterre, és csak a kocsiban látható tankról, meg a váz középső szakaszáról mondtad volna meg, hogy ez valaha egy kétkerekű jármű volt, és nem egy bedarált ipari hulladék.
De mindegy, várjuk meg a lánglovagokon a többi képet, majd eldöntöd szerinted mennyivel kell menni ahhoz, hogy egy 1200 kilós autót 20 méterrel eldobjon, és szétszakítson egy ilyen motorvázat.
Nem tudom hogy mennyivel ment, de láttam már 130-al ütközött motort. Összetört. Nem szanaszét szakadt.
Kísértetiesen hasonló eset történt a BELVÁROSBAN itt Tarjánban kb 7 éve. Egy kisbusz kanyarodott balra egy belváros közepén lévő kereszteződésben, miután meggyőződött róla, hogy szemből egyenesen nem jön senki. Jött bazmeg, 130-al BELVÁROSBAN. ÉS az anyja azóta is hibáztatja a kisbusz sofőrjét, mert szerinte az normális dolog, és a kisbuszos a hibás, hogy a fiának leszakadt a feje, és 60 méterre repült az úton tovább!Ezen a szakaszon 90 km/h a sebesség korlát, és én is átlépem, és volt már hogy őrült módon 100-al mentem autóval. De egy motorral 100-al nem fog így felaprítani semmit.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #21951 üzenetére
De most komolyan, tényleg, melyik balfasz volt képes azt mondani, hogy egy kanyarodáshoz készülő, (megjegyzem kanyarodósáv van a manőverhez) autóba csak úgy 'hátulról???' belemegy egy motoros, és EZ a végeredmény??? Hol hátulról? És mennyivel kell menni, hogy ne lehessen észrevenni? Ja, hogy a kommentek szerint 200-250?
NEM Nem tudom sajnálni, akkor sem, ha egymillió motoros jön oda sajnálni. Aki fejbelövi magát egy reszelt hegyű golyóval pisztollyal, annak kibaszott nagy az esélye, hogy meghal. A tények kurva makacs dolgok. -
BlacKSouL
addikt
Retsina.
Lidlben kapni. Nem olyan mint amit 96-ban ittam Krétán, de azért az emlékeket előhozza
Különleges.Ha valaki a következő időkben Korfun jár, és tudna hozni nekem Koum-Quat likőrt, annak nagyon hálás lennék.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #21952 üzenetére
Sikerült.
Igaz egy napot csúsztunk, mert szerdán délután már csak péntek délre tudott szerezni az egyik helyi gumis, viszont pénteken már reggel nyolckor hívott, hogy megvannak a gumik. Kiderült, hogy csütörtökön rákérdezett a központi beszállítójuktól, aki közölte, hogy a kocsi már elment, a gumi meg ott figyel náluk. Úgyhogy csak ezért felmentek még aznap, tehát másnap nyitásra megvolt a gumiAztán segítettem még ott a hercehurcánál, de le a kalappal a tulaj előtt, mert nagyon segítőkész volt.
-
BlacKSouL
addikt
Na, azt hiszem ez ismét bekerül a hírekbe.
Mekkora erő és sebesség kell ahhoz, hogy egy motor átszakítsa egy relatíve új autó hátsó ajtaját merevítésestől, majd az egyik fele leszakadjon, a másik pedig megálljon az autó hátsó ülésén??
Elgurulni a helyszínelés mellett 30-al, épp eléggé sokkoló volt, és olyan tömeg állt körbe csodálkozni, és horrort szívni magába, komolyan, mindegyikükkel végignézetném naponta 50x a rotten.com-ot.
És remélem hogy a motoroson kívül senki nem sérült, de a motorost cseppet sem sajnálom, úgy gondolom ha 100-al megy max, nem fogja tudni kettészakítani a motort, és beszakítani egy autót. Más esetben pedig jogos a halálbüntetés. Bár a végeredményt nem tudom, de a motoros ritkán győz.
Szóval száguldozzatok csak közúton bátran. Egyszer minden barom sorra kerül. -
BlacKSouL
addikt
Na így lehet gazdaságosan benyomni. Mostanság csak délben eszek utoljára, utána már csak folyadék nagy mennyiségben. Jól kiürül estére a gyomor, viszont így minden pia nagyot üt.
Bekevertem egy kis abszintot, de még így hígítva is üt. Egy üveg abszint kitart már lassan másfél éve. Jó, nem is iszom gyakran, de amikor igen, akkor sem sokat
Most egy kb 7-8 cent van bekeverve vízzel karamelles cukorral, igaz 85%-os, lehet hogy azé' ?
Na, mindenesetre indulok az íccakába, jók ne legyetek, ne igyatok, de csajozzatok sokat, én meg eltéptem...
Csá' -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #21757 üzenetére
mi az az asl?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #21785 üzenetére
Én is megvenném, de még csak kb 1.7-em van rá. Még legalább 3 hónap kéne, vagy egy kis kölcsön a családi kasszából. Vagyontól ez messze van. Az a baj, hogy hirtelen erősen lecsökkent a kínálat, és kiestek a szóbajöhető egyedek. Néha beesik 1-1, amit pár nap alatt elvisznek mindig. De nem adom fel..csak még várnom kell.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #21783 üzenetére
C Vectra, és 1.8-as, kb 2M-ért, +-100k.
Használható, állítólag kényelmes, relatíve jól felszerelt, tűrhetően iszik, és szerintem még ki is néz valahogy. Legalábbis nekem most ez van bekattanva. Azzal már elutazgatnék.
Na menjünk lassan a buszho' -
BlacKSouL
addikt
Hát ezaz, hogy azért annyira igénytelen autót nem akarok
És bennem is mindig felmerül a Swift, de valahogy ahhoz utoljára 92-ben vonzott a szívem, még 12 évesen, mikor elhozták nekünk a Főtérre az új fejlesztésű magyar miautónkat, és tiszta csoda volt a Trabantokhoz, meg Skodákhoz képest.
És pár hónapig jártam egy kollégámmal melóba egy ilyennel, nem mondom hogy nem vitt meg hozott minket gond nélkül, de pl miután megjártuk két éve Montenegrót egy III-as Golf kombival légkondi meg hátsó fejtámla, meg egyéb apróságok nélkül, azóta próbálok egy kompromisszumos minimumot megadni magamnak. Pláne hogy januárban meg Olaszországot és Svájcot egy új 2.0 PdTDI Passattal
Szóval nem akarok olyan autót, amelyiknél azt érzem hogy jobb lenne még egy nagyobb/erősebb is mellé. Nemsokára lesz rá annyi lóvé amit kb szeretnék, addig meg tűröm a buszozást.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
phanzetomox #21771 üzenetére
Még nincs. Még van hátra 2 és fél nap. Sőt, még a péntekből is van legalább két óra, egy míg vége a melónak, fél míg buszra várok, és fél míg bebuszozok kb 8 km-t a városba.
Kellene egy kocsi.. -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #21740 üzenetére
.. és Jancsi mondja hogy te Juliska, ki kéne próbálni, hogy én beteszem neked. De Juliska szabódik, merthogy az biztos fáj, Jancsi mondja hogy nem fáj az, de akkor csinálják úgy, hogy ő az egyik kezével rámarkol a tövénél, és csak annyit tesz be ami kimarad alóla. Juliska beleegyezik, neki is látnak, Jancsi rámarkol, elkezdi betolni, de elveszti a kontrollt, és hát Julcsa farát is meg kell markolni két kézzel hogy jobban menjen, naszóval elengedi a kezével, véletlen belöki neki tövig, és így folytatja nagy lelkesedéssel. Julcsa nyög egy párat halkan, majd megszólal: - Te Jancsi, tudod mit? Próbáljuk már ki úgy is hogy elveszed a kezed...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #21735 üzenetére
Én még láttam ám
Ego növelő
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #21722 üzenetére
Nem..
-
BlacKSouL
addikt
bbbuuuu!!!!
-
BlacKSouL
addikt
FF-ben van olyan funkció, hogy egy adott lapot rendszeres időközönként frissít? Pl megadom, hogy 3 percenként, és akkor a háttérben elvégzi?
-
BlacKSouL
addikt
173 / 87
-
BlacKSouL
addikt
87,5
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember #21591 üzenetére
De Alcohol 40% driverrel van némi utánhúzás. ver 0.5-el még szinte észrevehetetlen, de mondjuk 2.5-el már egy kis utánhúzással találkozhatsz, 5.0-nál meg már Automatik Anti Aliasing funkció is bekapcsol, ellenben az anizó szűrés ekkor már jelentősen lecsökken
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #21573 üzenetére
Óhátperszepersze
A faszi már nem mai gyerek, és arról híres, hogy lengyelként 99-ben kiment Kínába - miután az USAban dolgozott vagy 10 évet - és létrehozott egy mágnesgyártó üzemet, ami most a TDK és a Hitachi után a világ harmadik legnagyobb ferritmágnes gyártója. És csak egy csori S-Type-al szaladgál
Cserélhetetlen kerékméretekkel.
-
BlacKSouL
addikt
Aki tud sürgősben segíteni kérem szóljon!!
Keresek nagyon sürgősen MICHELIN PS2 vagy régebbi mintázatú 235/50 R17 méretű új gumiabroncsot, mert az egyik külföldi vendég üzletembernek defektje lett, és Jaguar S-Type-on ilyen van neki. Salgótarjánban vagyunk.
Salgótarján, Eger, Miskolc, Balassagyarmat, Gyöngyös, Pásztó összes gumikereskedője nem tudott segíteni, és a legtöbb kereskedő szerint 2 napon belül nem is fogok találni errefelé. Michelin Hungária csak nagykereskedőket szolgál ki. Volt ahol 2-3 napra ígérték. Állítólag az egész országban nagyon ritka méret. Az illető holnap reggel Miskolcra megy, ott tudna elmenni valahova érte, utána vissza Lengyelországba.
Létezik olyan kereskedés pl Pesten vagy a környéken, ahol raktárról 1 napon belül tudnak adni 1 db-ot, vagy akár egy párt?
Előre is köszi!
-
BlacKSouL
addikt
Vagy 5 éve még Pesten albérletben két haverral dolgoztunk utcán, plakáttisztítást csináltunk, és egy erősen meleg nyári délben hazamentünk ebédelni a tecsót útbaejtve. Én meg vettem 2 üveg Bockot, és annyira kitikkadtam, hogy otthon az egyiket majdnem egy hajtásra lehúztam a korsóból. Na, nem kellett volna, úgy beszédültem, hogy öröm volt nézni
2 perc alatt agyoncsapott.
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #21384 üzenetére
Jaja, direkt táncolok idegeken, hogy ha valaki hasogatja a szőrszálat hányást tegyen a szememre.
Amire majd én jól ráhányom a fittyet
-
BlacKSouL
addikt
Nem esik jól holnap melózni menni, de valahogy örülök hogy vége ennek a pár napnak, amit egykor Húsvétnak hívtak, most már valami egész más ugyanezen a néven. ..
-
BlacKSouL
addikt
Ettem ma 11-kor egy tojásnyit a kocsonyából kimaradt egyik színhúsból némi tormával, aztán egy kisujj vastagságú és egy gázgyújtós gyufásdoboznyi nyers füstölt sonkát, kb 3 deka bagettet, és annyi. Ja, meg 5 körül kb 2 deci Sprite-ot(cukortartalom), és most kb 3 cent paprikás vodkát. Ennyi a mai nap. Meg kb 20 perc terepfutás az éppen már rügyező de még napsütéses, megriadó, és elszökkenő őzekkel teli erdőben a Mátrában, meg kb 40 perc edzés, gyúrás a kertben a napon. Úgy éreztem csinálnom kell különben megőrülök.
Nesze neked/nekem húsvéti kaják.. kocsonya, sonka, tojás, stefánia, töltöttkáposzta, sütemény...mindig is utáltam hogy ünnepkor 6 családnak valót KELL, KÖTELEZŐ megfőzni-sütni, az ember ideje meg energiája csak a főzéssel-sütéssel megy el, majd másfél hétig töméntelenül tele kell zabálnia magát, hogy elfogyjon, és ne kelljen kidobni. És én mindig tele is zabáltam. A fenti menüt sorban végig, plusz a téliszalámis, uborkás, tojásos, sajtos, pirosaranyas szendvicsből vagy egy kilónyi, meg sütemény fulladásig. És persze csoki. Most meg kifejezetten büszke vagyok rá, hogy amilyen szar desztillált víztől is hízni képes géneket örököltem, annyira rá bírok most nézni undorodva a töltöttkáposztára pl. Ha akarnék most is ehetnék 3/4 10-kor. Nem. -
BlacKSouL
addikt
[link] Én leszereltem volna a kerekeit is, hagy álldogáljon még ott pár napot, hátha még emlékezetesebbé teszik neki ezt a "jajj dehát csak egy pillanatra álltam meg" esetet. És minden ilyennek ellehetetleníteném a továbbhaladását valamilyen eszközzel. Állítólag a tömeg elég hatékony lehet 1-2 ember ellen, ha összefog.
Plusz felrakatnék gallytörő rácsot a villamosokra, aztán dirr, hagy szóljon.
De nem ez a legdühítőbb, hanem hogy a sok fasz van védve. Rendőrség konkrétan leszarja, közterület mintha nem is lenne, önbíráskodást jobban büntetik mint bármit, tehát a világ, azaz Bp legtermészetesebb dolga, hogy sok száz ember szív 1 köcsög miatt. És az illetékesek szerint ez így nem jó. De nincs változás, senkit nem érdekel, csak ez így nem jó.
De kár hogy nem én írom a büntető törvényeket... -
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #20654 üzenetére
Igen, gondoltam. Csak abban az esetben túlságosan kiüresedik a szervezet, tehát a kevés adagból is még kevesebb marad bent. Mármint tápanyag. Az viszont igaz, hogy könnyebb a kis adagokon maradni.
Nekem ez érzelmi viharok, mélypontok esetén sikerül, most is egy ilyen alkalmával kezdtem neki. Olyankor alig bírok enni, és ha azután sikerül átvészelni az utána érkező kajálhatnék-rohamot, akkor a kezdeti nehézségen túl vagyok. Én mondjuk most nagyon vágyom egy kis friss zöldségre, retek, uborka, paradicsom, illetve mindig is szerettem a savanyúságot akár magában is. Ezek aztán nyugodtan ehetőek szerintem bőséggel, de én most ezeket is visszafogom délután. Legfeljebb néha a reggelit vagy az ebédet ezekből rakom össze főleg.Immy: A halas környékén van egy csomó féle csomagolt cucc: kagyló, lazac, ruszli, kaviár, pultból ritkábban kaphatsz, ha egyáltalán, inkább kis konzervüvegben találod meg. Például ilyent láttam mostanában, vagy ugyanez feketében. Vagy ilyen is szokott lenni.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #20648 üzenetére
Vírusos hasmenés után ne egyből kezdj neki, olyankor eléggé le van gyengülve a szervezet. Vagy ha mégis, akkor figyelj arra, hogy mindenféle táplálékból vigyél be, csak kevesebbet. Szóval ne legyen hirtelen a megvonás.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Algieba #20644 üzenetére
Hanyattfekvés vízszintesen(párna nékül keményebb, nem süppedős felületre) 10-12 percig, közben 1-2 percenként fejet jobbra majd balra fordítani, illetve néha egyenesen tartva.
A fejfájások jó részét nem is a fej vagy a belső (vér)nyomás okozza, hanem a hátsó nyaki nagy izom, mely szimplán begörcsöl, legtöbbször akkor fordul elő, ha a fej sokat van előrefelé lógatva, illetve ilyen helyzetben megfeszítve fölfelé és az izom folyamatos terhelést kap. Hanyattfekvésnél ezt lehet ellazítani, és negyedórán belül meg szokott szűnni. -
BlacKSouL
addikt
Most én azt csinálom, hogy reggeli melóban 9-kor a szünetben, ebéd délben, mindkettő kicsivel kevesebb adag mint szokott, pl eddig egy megpakolt szendvics volt reggel, most váltottam, pl 5dkg zala volt, magában, nem kívántam hozzá kiflit sem pl. Délben még csak kicsit voltam éhes, akkor egy konzervnyi füstölt sprotnit ettem egy kiflivel, utána pedig már semmit. Tehát vacsora semmi. De este én is meg szoktam éhezni, ezt kiküszöbölöm egy kis jegeskávé itallal. Abban van egy kevés fehérje, kis zsír, kis cukor, sok tej, de nem is iszok annyit belőle, meg hamar el is telít. Így estére, éjszakára kiürül a gyomrom, de 4-5. napja már akkor sem vagyok reggel éhes.
Most az tűnik fel, hogy a nadrágom ami feszült rajtam a 2. nadrágszíj-lukkal, most leesikMég a 3. lukat nem értem el, de már a 2.-ban állandóan rángatnom kell. Alakul ez. A 7.-re is gyalog kezdtem járni, és szombat óta sokkal könnyebben felérek. Régen 23 másodperc volt a felfutás-rekordom, minimum erre gyúrok
Ha rámtör az éhségérzet, egyszerűen arra gondolok, hogy mit és miért akarok csinálni, és hogy ez olyan egyszerű: nem és kész. És egyre kevésbé tör rám, hisz mint nemrég mondtam, mentálisan legyőzhető. -
BlacKSouL
addikt
Egyelőre csak a bevitelt csökkentettem, kiegészítőket nem terveztem, csak majd arra kell figyelni, hogy egy idő után mindenből jusson be elegendő. És a hangsúly az elegendőn van, most érzem, hogy eddig mennyivel volt több eddig. Csodálom a testem, hogy a napi kalóriabevitel ellenére valahogy mindig feldolgozta a többletet is, és már nem mentem 92 fölé bármennyire teletömtem magam. Magasságomhoz képest kb 75-80-nak kéne lennem max.
-
BlacKSouL
addikt
Nem, sőt esténként gyilkolgatom őket hogy szokják a hajtást.
Meg a legelején kiürülök, lemegy kb 5 kiló nagy hirtelen, víz, odabentről a fölösleges kaja, stb, aztán onnan már csak lassan megy lefelé, de minél több fölösleg van, annál több lemegy hirtelen, illetve egyáltalán. Nekem most kb 16-18 kiló fölöslegem van. Pár éve 97-ről 79-re lement, akkor jól is éreztem magam, csak aztán közbejött mindenféle zavaró tényező, és szépen visszajöttem 92 környékére. Nekem most bőven jó ha nyárig lemegy 8-9, az már meg is látszik, és aztán majd folyamatosan.
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #20368 üzenetére
Lenyomtam egy kis beltéri mozgást, kezdésnek félórában izzadásig (hogy miért van 26 fok a szobámban arról külön bekezdést nyitok) sok sok bemelegítés, és közben 7x8 fekvőtámasz. Ha holnap meg bírom emelni a karom, akkor talán emeljük 8x8-ra
Na most vagyok éhes...de nem, ezt csak képzelődöm
Estére már nem jó enni.
Szóval a szobámban télen 20 fok volt, mikor odakint -16. A radiátor automata hőszabályzója nem működik, ugyanis a szelep kissé beragadt, és csak csordogál rajta valami. Tehát mivel fölöttünk lévő lakásban -16°C-ban nem fűtenek mert minek, ezért hozzám sem jut fel a melegvíz, még csak langyos sem, tehát a felszálló cső is hideg. Ámde, mióta bejött a hirtelen meleg, azóta megtáltosodott minden, fölöttem elkezdtek veszettül fűteni, a fel- és leszálló cső is forró, és a radiátorom szelepe valahogy hirtelen átereszti a forróvizet. Persze ezt lezártam, de attól körülöttem mindenhol fűtenek, és a cső is leadja a hőt. Hát ezért van az, hogy mikor normális lenne a hőmérséklet, akkor már nyári szauna, mert egyesek hülyék, vagy fáznak, vagy nemtom. Úgyhogy szellőztetek mint állat.
-
BlacKSouL
addikt
Nekem gyakorlatilag még egyszer jött elő azóta, azaz akkor télen-tavasszal, meg utána megint ősszel, mondták hogy így szokott lenni, ősz vagy tavasz, adtak rá egy gyógyszert amiből 14 napon át 1 szemet kellett bevenni, az mindig befoltozta, és azóta, vagyis kb 9 éve tünetmentes, tehát valószínűleg eltűnt. Hálistennek nem volt súlyos, csak egy babszemnyit találtak a tükrözéssel. Tulajdonképp azóta nem idegeskedek úgy vagy annyit, vagy olyan sokáig.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #20343 üzenetére
Lecsúsztál róla, nyombélfekélyem lett gimi 4.-ben, de nem azért mert ne ettem volna ami jólesik, hanem az érettségi, meg a szalagavató közeledése, plusz hogy szerelmes voltam, ja, és a magyartanár úgy akart megbuktatni, vagy legalábbis ijesztgetni, hogy világéletemben 4-es voltam legalább irodalomból, 5-ös nyelvtanból, és két alkalommal is 1-est adott, mert szartam tanulni a hülyeségeit. Így félévkor 1,6-ra álltam, és azt mondta beszélni akar anyámmal a szalagavatón, aki speciel magyartanár..
Persze mire eljött a szalagavató már rég elfelejtette, én meg csináltam egy 4-es felelést, és félévkor így lettem 2,25-ös átlagra 4-es
Na szóval a fekélyem mikor kiderült, és a doki elmondta mi a szitu, kérdezte, hogy melyik suliba járok, én mondtam, mire csak annyit mondott, ok, értem, nincs több kérdésem, itt a recept, stb..Tehát nem attól kapok fekélyt, mert kevesebbet eszek. Nálam a sok gyomorsav, illetve az azt előidéző idegeskedés okozhatja. Az a probléma, hogy muszáj nagyon korlátozni a kaját, ugyanis mikor csak kicsit korlátozom, akkor önkéntelenül is mindig engedek magamnak valami kis csalást, mert csak most az egyszer, meg most csak keveset, és így már jártam, hogy végül a kicsit kevesebbtől jobban megnőttem
Akkor tudom hatásosan csinálni, és egy picike szelet csokit, vagy fölösleges cuccot sem megenni, ha kőkeményen tartom magam az elhatározásomhoz. Ami persze messze nem jelenti a koplalást, egyszerűen beáll a szervezetem a normális, vagyis a relatíve kevés adaghoz. Természetesen ahogy megjött a jóidő, a mozgás mennyisége is emelkedni fog, csak azt viszont lassan kell fokozni, mert hajlamos vagyok a legelső alkalommal kinyírni magam, utána meg 3 napig daruval kell a kezem-lábam emelgetni. Őszig a napi 100-120 fekvőtámasz volt a standard, szépen lassan majd afölé kell tolnom, illetve komolyan tervezem a kocogást, majd szép lassan futássá alakítva, ha már lejjebb ment a fölösleg. És aztán ha már a mozgás is jelentős, akkor szépen vissza lehet adni magamnak a kajákat is, de nem azt a mennyiséget, amit mostanában már bevettem.
-
BlacKSouL
addikt
Mentálisan le lehet győzni az éhséget.
Szombaton délelőtt megettem egy darab virslit, illetve este egy kis pizzát egy búcsúbulin. Vasárnap ettem délelőtt 5 dkg zalát, 2 deci kefírt, meg 1 paradicsomot, és aztán semmit ma délig. Ma délben egy kis tányér pörköltet tésztával, meg egy kis szendvicset amit reggel nem tudtam meló miatt megenni. Azóta semmi, most egy kis jegeskávé italt szürcsölök, de fura mód nem érzem magam éhesnek. Egyszerűen tudomásulveszem hogy ez a napi mozgásomhoz(irodai ülős meló) bőven elég, és hiába érzem az utcán a pizza, a hamburger, a sütemény a gyros, a kínai és mindenféle illatát, egyszerűen kiköpöm a fél liter nyálat ami megindul tőlük, és megyek tovább. És aztán nem érzem hogy majd meghalok az éhségtől. Egyszerűen érzem, hogy NA MOST ennék csak úgy megszokásból, vagy mert CSAK ÚGY megkívánom. Nehéz vállalás volt húsvét előtt, de ez a kihívás. Meglátjuk júniusig a mozgással vegyítve mit hozunk ki belőle. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun #19612 üzenetére
ez nekem még mIRC-s beidegződés. Ott nyomtuk mindig
10 körül mindig meguntuk
..juteszembe bash.hu-t rég néztem..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun #19608 üzenetére
..
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Aki közel lakik a Margitszigethez, illetve el szokott menni gyakran, az legyen már olyan kedves és mondja meg nekem, hogy nyílik-e már a magnólia. Ha még nem, akkor megkérném hogy mikor kezd nyílni, akkor írjon nekem egy privátot.
Előre is köszönöm! -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2 #19070 üzenetére
Ojjé Csacsi Úr !!!
Még nincs. De már gyűlik. A rávaló. Mint a viccben: csitt asszony, autóra gyűjtök
Talán nyárra. Az a baj hogy fogynak. Amiket kinézek mind elfogy. Nem gáz, csak nem jön helyébe új. Már nem feltétlen japó, már lejjebb adtam igényeimet.Most viszont úgy elalszok mingyárt hamarosan ülve gépelés közben, hogy csak úgy csattan
Ahogy megmondták George-nak is: No Martini, No party
nem bírom, ájulás..vég (h) -
BlacKSouL
addikt
Dolgozik valaki holnap? Én nem. Áttettük november végére. November. Jól írtam
Miért akkorra?
Mindegy, holnap szombat. Este meg szívás lesz, a bulihely szombat hajnal 3-ig szokott nyitva lenni, de most csak kettőig lesz.. (?)
Ja, most meg tolom a pizzát. Paradicsom, füstölt tarja, bab, gyöngyhagyma, császárhús, sajt. [nyelvcsapkodós, nyálfröcskölős szmájli]
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Algieba #18979 üzenetére
Én nem tudok aludni. Nem tudom holnap mi lesz, és jár az agyam. Ha lefekszem is, csak összevissza dobálom magam, álmodok mindenfélét, és reggel amellett hogy kómás vagyok, még hülyén is indul a nap. Miért kell nekem mindig így járnom. Mindig..így most járok először. Pedig már most a vegetatív idegrendszerem is furán működik. És összefüggéstelenül beszélek...hiába, a VM piszok erős ám. Egyel több és üt.
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- alza vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Asus F15 FX507 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600 8GB, Ryzen 5 3600,16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (31)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-12400, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (30)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3070, Ryzen 9 3900X, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (29)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-11400, 16GB RAM, SDD) Beszámítás! Posta ok! (28)
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest