- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
nabémeg.
szép.
megvolt az EDS-HP merge első pár áldozata.
bejöttek, pár embernek: "kapcsold ki a géped, szedd össze a cuccaid, kikísérünk, ki vagy rúgva".
korrekt eljárás rulez esetleg?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia #9859 üzenetére
aszondod?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia #9857 üzenetére
Jancsihuszárt meglestem iwiw-en, ott ennél nagyobbnak hatott...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia #9845 üzenetére
gyerekkori kompromittáló fotók?!
-
bolondember
MODERÁTOR
jó reggelt!
éppen a Szuszogón mentem le a metróba, mikor láttam egy öregnénét, ki koldult - vajon igaza van a szocmunkásoknak, h nem segítünk a koldusnak ha pénzt adunk?!
-
bolondember
MODERÁTOR
megnéztem a Star Wars Clone Wars című "izét"...
hát, ö.
maradjunk annyiban, h nem ajánlom...
-
bolondember
MODERÁTOR
nem gyenge mit el tudtok kattogni ezen a 2-3 kis feladványon...
-
bolondember
MODERÁTOR
mivel Viszlát költözik nemsokára elfelé - nem akar valaki odaköltözni a helyére??
-
bolondember
MODERÁTOR
inkább éljen a vasárnap délutáni Star Wars társas...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Racecam #9214 üzenetére
bolondnak van nete - csak Viszlát otthon otthon van...
amúgy meg küldeném egy átkozottul jó film főtémáját - hiába hangzik el többször a jól sikerült folytatásban, megunhatatlan...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #8956 üzenetére
az enyémet nagyon szívesen odaadom...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #8953 üzenetére
a miénk beceneve: Pók, Csonti.
amúgy operations manager =ops, opsz, opszi.
-
bolondember
MODERÁTOR
akár azt is mondhatnám, h sikeres 24 óra áll mögöttem:
-opszom nagy nehezen fogadott, s közölte, h igen, lesz béremelés, februárban.
-tegnap életemben először leültem tekszaszhódelemezni. beszáltam 200 HUF-fal, 4 kör után kiszálltam 2000-rel. úgy néztem, mint kacsa a napba...
-és most nagy nehezen felajánlott a voda egy kis kedvezményt (de nem azért, mert bejelentettem az üszin ÉS a boltban, h menni akarok, hanem mert barát pasija szólt - borzasztó, h még a mobilszolgáltatónál is kell ismerős:S)na, most jön valami olyan, ami úgy elb@ssza a kedvem, h egyhétig az utcára nem lesz kedvem kimenni - túl szép az egész ahhoz, h igaz legyen...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #8902 üzenetére
Ö a
nincsen a házban.
csak ilyen
és net sincs. se kábeltévé.
és
sem vagyok otthon
-
bolondember
MODERÁTOR
kellemetes jó reggelt...
továbbra sincs net, az egész házban...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #8775 üzenetére
tröss, ugye tudod?!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
(Kolombusz) #8769 üzenetére
és még ugyanennyiszer MPG.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #8708 üzenetére
pedig mit nem adnék néha egy "szeretnéd ugye, h letérdeljek és tutujgassam az egyszemű bohócot?!" mondatért...
-
bolondember
MODERÁTOR
kellemetes szép jó napot!
otthon nincs lassan másfél napja net...
gondoltam felhívom este az üszit, aztán rájöttem, h ahhoz, h ezt megtegyem, ahhoz fel kéne mennem a netre, megnézni a telszámukat..
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #8505 üzenetére
inkább innád a KV-t, ahelyett, h magadba helyeznéd...
-
bolondember
MODERÁTOR
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Racecam #8420 üzenetére
a pacinak az ötödik lábát akarlak meggyőzni!
egyszerűen csak arról van szó, h SOKAN nem látnak más kiutat - ha az a zopeles elhajt, semmi nem történik.
igen, ellenzem az önbíráskodást.
de látod mi van... nem működik a közbiztonság, a rendőrség, az ítélkezés..
hova a p*csába tart ez az ország?
mi lesz itt?
már most űberfosgáz helyenként az egész - és nekem nem úgy tűnik, h jobb lenne : lásd még kevesebb rendőrautókm, ilyenek.
elszomorító.
bár látnánk az alagút végén a fényt - amelyik nem dudál..
Elszomorító, RETTENETES a helyzet itthon NAGYON sok szempontból..
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Racecam #8411 üzenetére
tudod, ha tanult belőle, akkor igenis jó valamilyen szinten.
ne feledd: cserbenhagyó.
aki egyszer megteszi, nagy eséllyel megteheti újra.
igen, ellenzem az önbíráskodást - de ha belegondolsz, h esetleg egy szeretted, ismerősöd jár így (ne adjisten!!!!!!), akkor az mennyivel lenne jobb?
Nem. nem vagyok híve az önbíráskodásnak.!
SŐT!de amíg a magyar jogrendszer ilyen, amilyen, amíg a bíróságok ilyenek, a rendőrök még ilyenebbek, addig...
Emlékszel mikor tavasszal Anyumnak volt a buszbalesete?
Amikor a menő ügyvéd 70-es táblánál beledurrantott a menetrendszerinti buszba? Úgy, h 80-nál, kilencvennél állt meg a mutató (nem emlékszem már rá pontosan!), ahol a buszt majdnem felborította az ütközés ereje, ahol a buszt le kellett selejtezni, mert olyan kár érte?
Emlékszel?Jelenleg ott tart az ügy, h egy "szakértő" szerint hibás volt az óra, nem ment negyvennel se az autó a becsapódáskor (lol, mi? egy passzát 40-nél arrébb teszi a buszt sok méterrel, ahamm!), TELJES mértékben a buszos a hibás. Kirúgták a csávót amúgy.
csodás jogrendszer.
ui.: és mi van a nagymamát a zebrán babócával együtt elgázoló pécsi pöccsel?!
Lett valami a szigorított intézkedésekből? Minden nap csak csoda folytán nem vasalnak ki legalább 5 embert itthon a ZEBRÁKON...Ha látnád miket művelnek az autósok...
-
bolondember
MODERÁTOR
hiába ítélem el az önbbíráskodást, azt hiszem, itt ez így volt jól.
-
bolondember
MODERÁTOR
persze, h jó dolog cikázni.
de mikor kis pöcsköszörű ribi odaáll az ajtóba a kombinén, h senki nem tud leszállni (mert neki hiperfontos elsőként felszállni a kiürülő vilire), akkor már ne nekem kelljen meghunyászkodni.
szombat este küldtem el egy ilyen sikszét a pékbe - ugyanis egy mentő is állt a Blahán, volt fél méter, ahol el lehetett siklani, apró termetemmel ANNYIRA nem egyszerű lavírozni, de a siksze beállt, én meg megkértem EGY KICSIT erélyesebben, h álljon arréb (köbö: "menj arréb b@szod, nem tudnak miattad leszállni"...) Az ilyenek nem értenek semmiből. Az még okés, h a járda/gehweg/bármi közepén megállnak, teljesen blokkolva az utat - persze, mivel egyébként is lassan megyek, nincs lendületem, nem okoz gondot a félreugrás...Az az igazság, h a legtöbb ember itthon KURVÁRA nincsen tekintettel a másikra, le se szarja - ha egy lazább, kopottabb cuccomban most elájulnék a Nyugatinál (vért adtam, bármi lehet), senki nem hívná rám a mentőt, se semmit - mert tuti csöves/alkoholista vagyok. Ha jól öltözötten, akkor meg azért, mert biztos drogos vagyok. Mindegy, csak kitalálnak valami indokot h miért ne kelljen megállni, TÖRŐDNI a másikkal!
Annyirra nehéz lenne belegondolni a másik helyébe? megpróbálni más szemével látni a világot? Lesegíteni a mammert/pappert a BKV-ról? Átadni a helyet? Előreengedni a nőket? egyáltalán - VISELKEDNI?
és a fiatalok meg még rosszabbak - azt nem fogom elfelejteni, ezredforduló után nem sokkal: bácsi fekszik Győrben a sétálóucca közepén, jön mammer unokával, ősz, hűvös idő, természetesen felhangzik a kérdés - mit csinál a bácsi? mamóka válasza: lepihent, biztos elfáradt.
Az volt a szerencse, h fél perc múlva ott volt már a mentő.
kérdem én: mire gondolt a nagymama? mire gondolt a kisunoka? és én milyen mélyen szégyelltem magam más helyében?zsír.
megyek vissza dolgozni, mert akkor fenn a füles, kizárom kicsit ezt a reménytelen, elkárhozott külvilágot.
-
bolondember
MODERÁTOR
de.
van még egy.
Magyarország.
épp tegnap beszélgettünk, h h viselkednek az emberek BKV-n, az utakon...
rettenet.
b@sznak elmenni a mentő útjából, az menjen rá a Demszky-csöcsökre (hátha visz valakit akinek ez ártana), elállják a kombiné ajtaját, ilyenek. Kedvencem, mikor saját kis apró, nádszál termetemmel kell ellépnem a padlócirkáló méretű emberek elől... de már elegem van, inkább begyalulom őket, nem lehetek folyamatosan a megalázkodó, franc.)
-
bolondember
MODERÁTOR
hű, mi zajlott itt...
a Szarvas kicsit sarkosan fogalmaz, de a hálapénzt illetően TELJES mértékben igaza van.
milyen dolog már az, h az orvosok nem kis hányada ELVÁRJA a kenőzsét, különben le se szar?!
Isten adja, h ne kelljen Mo.-n kórházba mennem, se szerettemnek, mert ez rettenetes. És tartják sokan a markukat hozzá.nem fejtegetem tovább, mert csak a saját agyam helyét szekszualizálom fel - inkább olvasok valami semmit. vagy mittomén...
borravaló: ha olyan a teljesítés, NEM kap.
Aktív témák
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Valorant
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest