- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
Aktív témák
-
Jamby18
senior tag
Valaki nagyon ráér szórakozni.
Délelőtt hív felveszem nem szól bele leteszi, felhív 15 órakor leteszi. Nemrég hív beleszólok viccesen, ki az!! leteszi.
Végignéztem, de még a régi sim kártyámon se találom ezt a számot.
És jön az érdekesség mindhárom időpontban ugyanaz a telefonszám, DE az utolsó 2 számjegy változik
447-27
447-43
447-44
Már lassan azon gondolkodom én vagyok ennyire hülye, hogy nem tudok felvenni a hívást mert új telóm van, de a fogadott hívásokba mindhárom szám ottvan.
Amúgy gépi hívásra gyanakszom..
Gondolokodtam írjak-e sms-t de 3számra nem fogom elküldeni.... van 1érzésem h fontos hívás, na de így??
Mit kéne tennem?
Nem akarok senkit zavarni a problémámmal, de pirivát bejegyzést ezért nem nyitok. -
Jamby18
senior tag
Egy gyors kérdésem lenne.
Hogy lehet(és hol) megváltozatni a felhasználónevet Win7alatt??? Ugye mikor telepíted(vagy bármilyen más op. rendszert) kér 1 számítógépnevet esetemben ez Jamby PC és ezt szeretném megváltoztatni, hogy ne ez legyen WiFi csatlakozásnál a nevem. Már 4hónapja Win7 van nem akarom emiatt újratelepíteni.
Köszi.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest