Aktív témák
-
hejesírásó
senior tag
itten dézsából öntögetős van.
-
hejesírásó
senior tag
látom az on topic átment norbi izzadásban sült almakarikákba.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
bolondember #7665 üzenetére
ez a lock on modern air combat. remélem valóban van nekik. gold edition nincs. viszont van hozzá egy Air-2-Grnd harcra hegyezett add on. azt esetleg letöltheted neki hozzá.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
bolondember #7654 üzenetére
akkor sturmovik sorozatot vegyél nekije, nekem anno volt lock on-om és hát elég nehézkes játék.
a lock on modern air combat kell?
-
hejesírásó
senior tag
válasz
bolondember #7646 üzenetére
-
hejesírásó
senior tag
válasz
bolondember #7644 üzenetére
JÓL van na. kössél belém. Scotty pajzsokat fel! Vörös riadó. így most jó?
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Pisztillus #7641 üzenetére
páncél? pff Scoty, pajzsokat fel! Vörös riadó.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
kételkedem #7620 üzenetére
blőáh!
-
hejesírásó
senior tag
látom nem csak nekem van hiányom
-
-
hejesírásó
senior tag
találtam rá ilyet:
CF I (Compact Flash Card type I), CF II (Compact Flash Card type II), MicroSD Memory Card, miniSD Card, MMC (Multi Media Card), MS (Memorystick), MS Duo (Memorystick Duo), MS Micro M2 (Memory Stick Micro M2), MS Pro (Memorystick Pro), MS Pro Duo, RS-MMC Multi Media Card, SD (Secure Digital Memory Card), xD Picture Card
meg ilyet is:
1) micro SD(T-Flash) (2) XD (3)M2 (4) CF I/ CF I Pro/ CF I Pro II/ CF I Elite Pro/ CF I ultra II/ Shoot & Store CF/ CF II / CF II Magicstor/ CF II Ultimate/ CF-Digital Film/ CF 3.0 / CF4.0 / EXTREME III CF / EX
szval lehet tud annyit, fene tudja.
azt írják 72 FÉLE szabványt tud.
Bubu79: telefonszámokat és sms-t másolhatsz olyan telórol amit nem lehet pc-ra csatlakoztatni. pl.
-
hejesírásó
senior tag
jócakát!
-
hejesírásó
senior tag
huha. letoltam MW2-t olyan cikket írok ma-holnap mint a huzat!
-
hejesírásó
senior tag
-
hejesírásó
senior tag
válasz
kételkedem #7379 üzenetére
bódottá van most!
már nekem is megy mint a nyíííí.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
bolondember #7369 üzenetére
vagy rajta nem volt sapka.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Killing #7362 üzenetére
nem csak neked 9-10 mississipi amíg bejön az oldal ha rányomok h válasz a hsz-edre.
ami nem jó. egyből kéne jönnie.
Fizu- hát nekünk harmadik munkanapon utalják, rá 1-2 napra a számlán. remélem pénteken megkapom. fene esne a bnakokba idehaza, londoni barátom mondta h ott szombaton is mennek utalások, itt ha vmit pénteken zárásra nem kapsz meg azt a hétvégén nem kapod meg.
NoLF: micsinátá a nyáron? közterületen csináltál vmit?
-
hejesírásó
senior tag
válasz
kételkedem #7352 üzenetére
szép écakád volt!
és a villi még csak a torta, a hab a tűzoltóság, ami nagy forgalmat bonyoljt le ott, a cseresznye a habon pedig asok dudáló köcsög, akik araszolnak a dugóban.
de jó h nem lakom már ott.
-
hejesírásó
senior tag
-
hejesírásó
senior tag
Flóriánon nem laknék még egyszer. Hangos, lepukkant csoró környék sok a nyugdíjas meg a macska.
este meg reggel a villamos volt a vekkerem. pedig az 5diken laktam, modern nyílászárókkal.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
BlacKSouL #7269 üzenetére
neeeeeeee
te jártál mostanában a filmezős topicban? láttad te azt h mit kapott ott a 2012? meg h a netes kritikák milyenek? te jó isten. 4 éve nem voltál moziban és most a naaagy comeback-edet (a fórum hivatalos nyelve...) ilyenre akarod elcseszni?
ne csináld. kérlek.
inkább add oda a jegyed az első embernek aki azt mondja --Ni!
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #7252 üzenetére
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Pisztillus #7247 üzenetére
ők is ezt hitték:
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Pisztillus #7243 üzenetére
de lehet h már megvolt.
és már csak lejtmenet van hátra.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #7228 üzenetére
én nem vagyok modi, csak hogy tisztázzuk, miért modi is rád írt?
-
hejesírásó
senior tag
ez annyira magyar hogy ha ezt egy külföldinek elmondod és felfogja, akkor tud mindent rólunk:
-
hejesírásó
senior tag
válasz
bolondember #7204 üzenetére
meglesném a közvéleméynkutatást, böknél linket?
léci léci, tippeim vannak, de jó lenne látni számokat is.
-
hejesírásó
senior tag
I-am-en az a kis mini sapka nagyon kész.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Csabee. #7162 üzenetére
mindenki bedob néhány smileyt, pár ezer hszben azt ennyi, ha ezt szeretnéd...
NAGYON kemény! a saját játékosát csapja meg, direkt vagy véletlen azt nem lehet tudni
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #7160 üzenetére
szval már meg is vagyok vezetve. ps.: már értem miért hittétek h Ő én vagyok. a ZACSI miatt
-
hejesírásó
senior tag
Sziasztok. épp visszaolvasok, h tudjak vmi értelmeset idepakolni.
-
hejesírásó
senior tag
jócakát!
-
hejesírásó
senior tag
lassult kicsit, kb 2 órája csinálja. de nem vészes.
-
hejesírásó
senior tag
tuborg green, pfujj többet nem veszek ilyet
-
hejesírásó
senior tag
válasz
philoxenia #6979 üzenetére
akkor nekem pénz fóbiám van mert jobban szeretek kártyával fizetni?
ennyi erővel.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
philoxenia #6976 üzenetére
ez fájt kicsit.
-
hejesírásó
senior tag
jin és jang én hízok te meg fogysz. a világ működik!
a magyar az átvett dolgokat néha magyarosítja. j-vel tolják
bár egy g-vel többet raktam bele ez igaz.
-
hejesírásó
senior tag
aki szeretne majd róla privátot kapni, mert érdekli a kísérlet kimenetele az hangosan felállva mondja h én kérek!
-
hejesírásó
senior tag
vagy a bimbóudvar át van alakítva ipod kezelőfelületté középen a bimbóval, anyu hónaljából vagy orrából meg jön a füles vezeték:
megvolt ebéd. jahj. éhes vagyok. ki kéne menni vmi édességért,
nagyon nem kéne visszahízni. ha a párommal vagyok volt h egész nap nem voltam éhes.
ha vele laknék tuti nem hjznék le....így viszont most állok fel és fogom magam és megyek és kifosztom a közeli penny marketet. ÉDESSÉGET!!!!!!!! ha nem kapom meg most az édességet átváltozom:
[link]egyébként az okosok mondják már meg, hogy miért van az hogy menzán ebédelve a böfi ugyan olyan ízü, illatú. minden nap. tök mindegy mit eszel a böfi egyforma lesz. ez látszólag elég paradoxonos. ha otthon eszek akkor ottt más és más lesz a böfi is!
-
hejesírásó
senior tag
jó 8vágyat! kilukad már a hasam, szaladok is a menzára.
ilyen éhes vagyok:
-
hejesírásó
senior tag
válasz
kételkedem #6823 üzenetére
aki számolni képes az megérdemel egy nobel díjat.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
kételkedem #6815 üzenetére
prérifarkas hatásként is ismert.
frame24->ha ki is próbálod mindenképpen szorítsd össze a fenekedet, hogy koncentráltan egy irányban toljanak a gázok->fúvóka!
-
hejesírásó
senior tag
én vmi sexyt kapok ebbe már 80%-ig biztos vagyok, csak még nem tom mit
én neki meg milka tendert. imádja és idehaz csak bencin kutakon lehet kapni. vagy nagyon jó boltban de azt nem találtam. osztrákoknál szokott nagyobb mennyiséget venni amikor átugrik.
szval most jól kitömöm a kiccsimmáját, utána meg....khm ez nem az a topic. -
hejesírásó
senior tag
reggelit!
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Psychonaut #6739 üzenetére
este tízkor már a humoregységemmel bajok vannak.
-
hejesírásó
senior tag
mentem ágyam felé.
Jócakát! és ne legyen reggelig sok hsz mert belegebedek mire végignyalom reggel.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Pisztillus #6722 üzenetére
jaja az jó ötlet volt!
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #6706 üzenetére
ki volt a fiad és miért bannolták?
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Psychonaut #6690 üzenetére
miért, nektek mit jelent a BS? nekem a bullsh*tet.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Psychonaut #6683 üzenetére
megnéztem googlival h valóban ilyen nehéz-e megtalálni a jelentését, és mivel van sok jelentése megmondom.
Bocinak a Salakanyagja angolul.
-
hejesírásó
senior tag
ki mondja h nem érzi hibának? az h nem mondják ki topicban egy dolog. de anno mikor összerúgtam vele a port privátban más modikkal is beszéltünk a dologról és ők ott elmondták mit gondolnak, finoman ugyan de elmondták.
na abba is hagytam, ez valóban nem az a topic, a korábbi kérdést megválaszoltam.
meg mint mondtam letojom.standard marine kifejezés. segítek->szárazon összeszedve jól ég.
-
hejesírásó
senior tag
igen, és jó látni h nekem már évekkel korábban is voltak vele bajaim és végre másoknak is van.
->nem én voltam helikopter.
azzal amit idézel nincs is baj, csak ha regisztrálok vhova, elolvasom a szabályokat - elfogadom és betartom azokat, majd olyanért vesznek elő ami nincs leírva sehol, és BS! akkor az nem szép dolog. Majd látva a hiányosságokat nem bővítik a szabályzatot.
de most már tényleg kibontom a sört.
jah és mielött venember észrevenné a fekete macskát több alkalommal is elsétálni mátrixosan a hsz-eimben, igen több éve. nem első regem.
erősebb kutya baxik->igen. egy darabig. aztán a többi kutya ezt bizony meg tudja unni. mert ha túlzásba viszi az az egész falkának nem jó. még akkor sem ha Ő az alfa hímek közül való (modi). kutyából van Ő is.
hát az időnként hibázik nekem már sok. nem azért van róla több negatív hsz a tildy által említett topicban mert 5 ször annyit dolgozik->ötször annyi hibát vét.
a másik meg ha ngaborral pl vagy más modikkal nézeteltérésem volt utána azt megbeszéltük, személyeskedés és duzzogás nélkül. erre Ő több alkalom után mondhatom, hogy jelenleg képtelen.
-
hejesírásó
senior tag
tudni, csak ha kérdezni, nem lenni bunkó, nem megtartni magamnak.
Lidliben volt ilyen:
meglássuk mit tud mint occsó sör lehet lefolyóban végzi. -
hejesírásó
senior tag
nem elég fixek a szabályok, és ezeket a nem elég fix szabályokat gyakran különböző modik különböző módon "honorálják" ha vki vmi olyat csinál ami ejnye, vagy határeset.
és emiatt sokaknak van összetűzése a modikakl, mert ha a user másképpen értelmez egy szabályt, és mégis megbüntetik, akkor az nem az ő hibája. akkor az a szabályok hibája.régebben mikor még nem vettem be a leszarom tabit, kaptam olyat is, h nem sért szabályt csak az elveit. ilyen nincs h vki nem sért szabályt de az elveit ami alapján a szabályokat megalkották meg megsérti, akkor a szabályzat nem elég pontos, nem elég félremagyarázhatatlan.
a másik meg az h van itt olyan modi (1db) aki inkább egy duzzogós óvodás szintjén van. és emberileg szeressük, de nem való modinak. és ezt több emberrel is megbeszéltem már privátban az évek alatt. nem azzal van baj h mit csinál hanem hogy hogyan.
és még van sok ilyesmi. ne menjünk bele, inkább bontok egy sört, csak nehogy Nolf mint a bi-bip- madár ellopja!
de nem érdekel mindez, mert egy nagyon jó oldal, nagyon jó forummal. lenyeltem ezeket. nem zavar. de nagyon is megértem ha vannak akiknek már a t. tele vele, de nem tudnak mit csinálni, mert a PH!-tól szabadulni nem lehet.
túl jó.
-
hejesírásó
senior tag
hidd el sokan meg is teszik, de nem az a bajuk h nem szabadelvű oldal, ennyi korlátozás ami itt van egy ekkora helynek kell. mással vannak problémáik.
venember: ha a minőség érdekelte volna ezeket a giga multikat akkor szakmabeliekkel csináltatták volna az anyagokat 3 szor ekkora fizuért.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #6654 üzenetére
dolgoztam mint műszaki szakszövegíró és a cégnek a legkisebb lelkiismeret furdalást nem okozta hogy híradástechnikai, kommunikációs dolgok szakszövegeit írtam 0 területhez tartozó szaktudással. kaptam egy 2 hetes e-learning tréninget azt kész->olvassál olvassál olvassál.
sun, motorola, ericcson, nokia, stbvedd be a szarom le tabit.
Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest